Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Myslím, že by se na tomto foru nenašel skoro nikdo, kdo by nějaké Omegy (aspoň jednou) neměl :). Začínal jsem si připadat trošku divně - hlavně proto, že se mi zatím žádné moc nelíbily. Tedy líbily, ale nikdy nepřeskočila jiskra... Až nedávno jsem narazil na tuto fotku a bylo rozhodnuto. Pár týdnů na ebayi a dnes jsem si u kamaráda v Phoenixu vyzvednul svůj nový přírůstek. Foto nezklamalo, jsou prostě nádherné. Zítra nechám prodloužit tah (asi je nosilo nějaké dítě) a už se nemůžu dočkat. "Živé" fotky dám až v říjnu, fotit mobilem by mi přišlo jako hřích ...

Posted Image

• Dát hlas 1
Odesláno

Myslím, že by se na tomto foru nenašel skoro nikdo, kdo by nějaké Omegy (aspoň jednou) neměl :). Začínal jsem si připadat trošku divně - hlavně proto, že se mi zatím žádné moc nelíbily. Tedy líbily, ale nikdy nepřeskočila jiskra... Až nedávno jsem narazil na tuto fotku a bylo rozhodnuto. Pár týdnů na ebayi a dnes jsem si u kamaráda v Phoenixu vyzvednul svůj nový přírůstek. Foto nezklamalo, jsou prostě nádherné. Zítra nechám prodloužit tah (asi je nosilo nějaké dítě) a už se nemůžu dočkat. "Živé" fotky dám až v říjnu, fotit mobilem by mi přišlo jako hřích ...

Ahoj Davide, moc gratuluju, bílá varianta vypadá moc zajímavě.

Pokud by jste se teď v sezóně burčáku přijeli na jižní moravu, tak se určitě zastavte.

Odesláno (upraveno)

Vypadaji dobre, uvidime je srazu ? ;)

Jo, ale ne na tom nejbližším - ještě nebudu doma... Jinak dnes jsem si zde nechal upravit tah a než se tak stalo, měl jsem možnost vyzkoušet pár pěkných kousků: IWC Big Pilot ve zlatě, IWC 7 days Portugese, JLC 8 days ve zlatě (a ve slevě jen za 13 kUSD :)), 10 denní Paneraje ve zlatě atd. Uff, těžko se mi odcházelo...

Upraveno uživatelem Traveller
Odesláno

Pěkný hodinky. Úplně to vidím, léto, dovolená u moře, pěkně opálenej frajírek a tyhle šmrncovní hodinky :D . Fakt dobrý. Užij si je.

Odesláno (upraveno)

Pěkný hodinky. Úplně to vidím, léto, dovolená u moře, pěkně opálenej frajírek a tyhle šmrncovní hodinky :D . Fakt dobrý. Užij si je.

Ale to moře bych doporučoval někde v jiném časovém pásmu, ať si užije nastavování GMT :smile_anim:

Hodinky jsou to určitě parádní

Upraveno uživatelem sta
  • po 2 týdnech...
Odesláno

teda moja salka caju kavy a vobec to nie je aj tie cisla na lunete... ale ten biely cifr im neskutocne pristane!

suhlasim, podla mna sa tie cisla na lunete vobec nepodarili. su akesi predimenzovane v porovnani s ostatkom.

Odesláno (upraveno)

Někde jsem viděl lunetu, která byla jednobarevná a čísla pouze vystupovala z povrchu. Ta by k nim možná sedla líp.

EDIT: už jsem ho našel:

Posted Image

Upraveno uživatelem Traveller
Odesláno

Nenechaj sa odratit :whistle: na zivo su uzasne!!! Mal som cierne a mat ich v ruke je zazitok. Tiez ma to dralo do bielej. Este sa k nim raz vratim mam taky pocit...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...