Anela Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 jak vidím tendle bund,úplně se mi zalesknou voči pracuju, pracuju akorat jsem si zapomnel na vikend vytisknout presnou sablonu a vcera taky (a doma nemam kruzitko)... dneska to mam napsano v ukolech, abych nezapomnel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
simsa Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Dneska barvy podzimu. Bohužel ten les vzadu je rozmazaný. No fotograf že mě nebude... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 11. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2014 Moc pěkné.Nejde o les,ale o hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solko Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Ja dnes tito vcera som ich dostal od kamarata :-P Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
solko Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Ja dnes tito vcera som ich dostal od kamarata :-P Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadama Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Já dnes v ateliéru tyto... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
doktor584 Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Já dnes v ateliéru tyto... krasky.jpgHezký kousek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Dnes Globus. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 JOOO! Tak ty Ti upřímně závidím!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Paráda. Jenom technická, neměly by tam být rovné ručky a normální vteřinovka (tahle je snad z Vostoků nebo z čeho...) Taky odsazená korunka mi přijde neobvyklá.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 To jsou nemístný detaily. Takhle jim to sluší! (vteřinovka určitě ne- ale zbývajícími ručkami už si jistý nejsem..). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Česká verze se stejným cifernikem, ale jinými ručkami a pouzdrem. Fotku jsem sem nedávno dával. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 12. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2014 Tobě je taky závidím !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 dnes lehce elegantně :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Bruselský švihák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CollectorX Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Bruselský švihákDobré odpolede, už jsem se ptal v jiném vlákně. Kde bych našel nějaké informace o PRIM Brusel? Mám mezery a rád bych se vzdělal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vicomt Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Bruselský švihák přesně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bubuking Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Dneska koukám na telku Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 jo, tenhle na tenhle program bych rád koukal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 13. listopadu 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2014 Dobré odpolede, už jsem se ptal v jiném vlákně. Kde bych našel nějaké informace o PRIM Brusel? Mám mezery a rád bych se vzdělal. Bohus76 už ti ten link dalhttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/30725-pros%C3%ADm-o-pomoc-s-identifikac%C3%AD-primek/page-44 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se