petik16 Odesláno 21. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2015 Kamarátove dedičtvo po dedkovi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Dnes z pyžama do pyžama :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Jediná škoda je, že ty pyžama nejsou aspoň ve 36 mm verzi :-/ Upraveno 23. června 2015 uživatelem ABCDE Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Jediná škoda je, že ty pyžama nejsou aspoň ve 36 mm verzi :-/Tak já mam docela hubený zápěstí, tak jsem OK i s touhle velikostí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 To já taky. Ale ta 34 je pro mě taková hraniční :-) Do 32 bych už rozhodně nešel Tak já mam docela hubený zápěstí, tak jsem OK i s touhle velikostí. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak se taky přidám do TV party! Na ruce už od rána. Konečně správné ručky a khaki NATO k tomu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tak se taky přidám do TV party! Na ruce už od rána. Konečně správné ručky a khaki NATO k tomu. TV_NATO_KHAKI.jpgTyhle televize jsou jedny z mých oblíbených :-) taky je mam na nato strapu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 celý den... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikefux Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2015 Tyhle televize jsou jedny z mých oblíbených :-) taky je mam na nato strapu Jsou to super hodinky, mám i ty tmavé bez datumu, ale tyhle jsou mi bližší ať už vzhledově, tak citově. Teď jsou navíc původní na 100%, ale je pravda, že ty stříbrné reliéfní ručky (+černá kůže) z nich dělaly elegantnější hodinky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Poprvé do práce s Traktory Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. června 2015 Mikefux: Kdybys chtěl o těch Orlících vědět víc, tak si přečti tohle vlákno: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/79148-prim-orlík-výroční-limitka/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 dnes na zkousku. Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ABCDE Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 dnes na zkousku. Sent from my iPhone using TapatalkTak to bych nečekal, že jsou toPrimky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 Je to takový podivný pocit Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rumsztyk Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 žádná změna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotuc20 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2015 (upraveno) dnes na zkousku. Sent from my iPhone using TapatalkSú úžasné a čo je to zač? Úprimne závidím.No a aby som nebol mimo témy tak dnes Televize a plus foto ktoré ostali po starej mame. Upraveno 25. června 2015 uživatelem kotuc20 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
malda Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 dnes na zkousku.Jsem si na první pohled myslel, že se zase někdo spletl a hodil sem něco z produkce MPM a ony to jsou Tycho Brahe! Gratulace. Jsou krásné. Hodinky s Etou 7751 jsem měl taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamg Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Jsem si na první pohled myslel, že se zase někdo spletl a hodil sem něco z produkce MPM a ony to jsou Tycho Brahe! Gratulace. Jsou krásné. Hodinky s Etou 7751 jsem měl taky. ona ta mozna podobnost s produkci mpm je takova smolna, ale jsou vcelku prijemne. Je to teda jednickova rada. Nejradsi bychbz toho sundal ten zlaty krouzek, ale jinak vyhovujou Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
peetrys Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 26. června 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. června 2015 Od úterka jsem je nemusel seřizovat a nějak je nemůžu sundat z ruky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se