Mikefux Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Po dlouhé době dorazily z lázní moje nejoblíbenější Primky, tak jsem jim půjčil řemen od mistra Zrna Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bembeg Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Já dneska červené... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Miroslav5 Odesláno 19. července 2016 Nahlásit Odesláno 19. července 2016 Po dlouhé době dorazily z lázní moje nejoblíbenější Primky, tak jsem jim půjčil řemen od mistra Zrna TV.jpg sekne im to :-)
petik16 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 (upraveno) hh tak tuna som sa dlho neukázal a dlho asi neukážem, keďže som len pred pár dňami posunul svoje TV tunajšiemu kolegovi, zvedavý schválne kedy sa tu ukáže Tak ja len jedna archívna na rozlúčku no... A inak v pozadí krásny kontrast, bývalých chemických labákoch a tenisových kurtoch v areáli škôlky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 20. července 2016 uživatelem petik16
cortes1990 Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Nesapači Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Bembeg Odesláno 20. července 2016 Nahlásit Odesláno 20. července 2016 Taky dneska Telky .... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Jeronimo Odesláno 21. července 2016 Nahlásit Odesláno 21. července 2016 Černé Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
EngineerHack Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Sport2 on mesh ... kancldiving Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Marcus Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 cerne su krasne ... možná nej. jasně, že jsou nej ... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jovani Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 tah mam doma aj ja, ale nebude drat puzdro? mas na stezejskach nieco aby sa nedotykal puzdra?
radorado Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 dnes tieto. tri dni merana presnost. po dvoch dnoch -1s, dnes po troch dnoch -2,5sec. cca desat hodin na sebe, zvysok lezali na policke. som spokojny Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku
Marcus Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 tah mam doma aj ja, ale nebude drat puzdro? mas na stezejskach nieco aby sa nedotykal puzdra?nic tam nemám. nemyslím si, že by to pouzdru nějak škodilo. navíc ho mám zezadu v takovém stavu, že horší už to asi nebude.
Kocuro Odesláno 22. července 2016 Nahlásit Odesláno 22. července 2016 Radorado, 22.7.2016 v 15:57 ... : Tyhle hodinky mám taky, i se stejně vypadajícím řemínkem. Až jsem se byl podívat, jestli je ještě mám.Zajímavý je, že ve skutečnosti vypadají líp, než ne fotce. Mně se ty hodinky líběj a mám je rád.
radorado Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 to Kocuro: ano su to moc fajn primky akurat rucky su uz napadnute casom. a remienok, to bol jediny 20mm co som doma nasiel, ale usijem im nieco poriadne Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku
radorado Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 ps: po 4 dnoch -1sec. Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku
kadakii Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Ja a Mantak na obhlidkach na Orliku.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
jožko Odesláno 23. července 2016 Nahlásit Odesláno 23. července 2016 Dnes je krásne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se