Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 17,3tis.
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)

hh tak tuna som sa dlho neukázal a dlho asi neukážem, keďže som len pred pár dňami posunul svoje TV tunajšiemu kolegovi, zvedavý schválne kedy sa tu ukáže ;) Tak ja len jedna archívna na rozlúčku no... A inak v pozadí krásny kontrast, bývalých chemických labákoch a tenisových kurtoch v areáli škôlky :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem petik16
Odesláno

dnes tieto. tri dni merana presnost. po dvoch dnoch -1s, dnes po troch dnoch -2,5sec. cca desat hodin na sebe, zvysok lezali na policke. som spokojny :)

3fbfec7551d668e6f40b67590a7fa5b4.jpg

Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku

Odesláno

tah mam doma aj ja, ale nebude drat puzdro? mas na stezejskach nieco aby sa nedotykal puzdra?

nic tam nemám. nemyslím si, že by to pouzdru nějak škodilo. navíc ho mám zezadu v takovém stavu, že horší už to asi nebude. 

Odesláno

Radorado, 22.7.2016 v 15:57 ... :  Tyhle hodinky mám taky, i se stejně vypadajícím řemínkem. Až jsem se byl podívat, jestli je ještě mám.

Zajímavý je, že ve skutečnosti vypadají líp, než ne fotce. Mně se ty hodinky líběj a mám je rád.

Odesláno

to Kocuro: :D

ano su to moc fajn primky akurat rucky su uz napadnute casom. a remienok, to bol jediny 20mm co som doma nasiel, ale usijem im nieco poriadne :)

Odoslané z LG-D802 pomocou Tapatalku

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...