Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dík, už je mám docela dlouho. Původně jsem měl modrý renovační, ale pak jsem pořídil tyhle a asi mi přirostly k srdci víc. P. Frýdl mi je přetěsnil na 3ATM, takže i zmoknout s nimi mohu, co víc chtít :-)

Odesláno (upraveno)

dotázek.....HULK je fakt odvozeno od komiksové postavy ? :taz:

Ano. Hulk je nabušené zelené monstrum a tento typ primek se oproti většině ostatních rovněž vyznačuje větší velikostí a navíc zelenými indexy a ručkami.

post-1228-0-49830100-1479828421_thumb.jpg

Upraveno uživatelem accutron
Odesláno

Ano. Hulk je nabušené zelené monstrum a tento typ primek se oproti většině ostatních rovněž vyznačuje větší velikostí a navíc zelenými indexy a ručkami.

ještě by mě zajímalo, jestli se označení HULK vžilo už v době jejich prodeje /výroby/, nebo jestli je to označení novodobější ? Jinak díky za osvětu.

Odesláno

ještě by mě zajímalo, jestli se označení HULK vžilo už v době jejich prodeje /výroby/, nebo jestli je to označení novodobější ? Jinak díky za osvětu.

Samozřejmě je to až novodobá záležitost. Pravděpodobně by se zde na Chronomagu dalo dohledat, kdo první toto označení použil. V době kdy se tento typ hodinek Prim vyráběl nikdo v ČSSR netušil, že nějaká komixová postava jménem Hulk existuje.

Odesláno

Samozřejmě je to až novodobá záležitost. Pravděpodobně by se zde na Chronomagu dalo dohledat, kdo první toto označení použil. V době kdy se tento typ hodinek Prim vyráběl nikdo v ČSSR netušil, že nějaká komixová postava jménem Hulk existuje.

díky, tak to se mi potvrdil můj předpoklad, i když Hulk se dle vševědoucí Wikipedie "zrodil" poměrně už dávno ( 1962 ).

Odesláno

To Nestler,

Fotil jsi za jízdy? Není vidět tachometr. Příště vem i palubku. Jaký používáš auto k těm Orlům?

Bed

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...