Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Já dnes celé odpoledne tyhle krásný téměř NOS primky. Za den udělaly 10s + a strašně se mi líbí, jak ten strojek je v tomhle obyčejném pouzdře krásně slyšet, ležím v posteli, všude ticho, jen ten strojek si pomalu a nahlas tluče.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Upraveno uživatelem Jiří Sedlák
Zase jsem zapomněl vložit fotku.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 21 hodinami, Jiří Sedlák napsal:

Já dnes celé odpoledne tyhle krásný téměř NOS primky. Za den udělaly 10s + a strašně se mi líbí, jak ten strojek je v tomhle obyčejném pouzdře krásně slyšet, ležím v posteli, všude ticho, jen ten strojek si pomalu a nahlas tluče.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Moc hezký příspěvek. Úplně je slyším....hodinky jsou radost👍

Odkaz ke komentáři

V 14. 8. 2023 v 18:21, emve napsal:

Orlíky 37 mm 

To vypadá jako série Prim Premiér ve které se objevily i tyto Orlíky. Strojek ETA 2824. A průměr je 34 mm bez korunky. Já totiž ty Prim Premiér mám. Dělali je s ocelovou lunetou i s lunetou z masivního 14 karátového zlata.

Odkaz ke komentáři

před 2 hodinami, Otto napsal:

34 mm

pekne 👍

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...