Roman-ZA Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května před 1 hodinou, Snekofon napsal: Jak furt na Eltonu nenechávám nit suchou, tak pokud odhlédnu od ceny, tak je ten zbytek pěkný Konečně něco, co není postavené na starých modelech. Mám teda dvoje rýpnutí si: 1) rozměry - vím jsou to pilotky, ale do pytle průměr pouzdra bez korunky 46mm a délka pouzdra přes nožky 57.4mm, nevím jaké má Jan zápěstí, ale na mé 18cm by to bylo komické. Je potřeba držet se v dnešní době rozměrů pro nošení na kombinéze, když jde v podstatě o styl - rozměr už je trochu přežitek 2) Uvádí se klasická cal. 95, základní ukazatele času - je to GMT, nebo je to jako na Vostoku, jen 4 ručka "natvrdo" spojená s hodinovou ručkou a pouze odkazující na 24h stupnici? ja by som ich mal na nohu
Lucky Lucaso Odesláno 16. května Nahlásit Odesláno 16. května Nic proti,ale to uz jsou spis bledulky ne?
Honza.manta Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května V 15. 5. 2025 v 23:59, FantasticFabio napsal: Teď sem malinko v úžasu…. Jdu si o nich něco dohledat ! Dží-em-týčka já rád, moc rád ! Není to GMT, ale druhý čas 24h. GMT je jen luneta.
FantasticFabio Odesláno 17. května Nahlásit Odesláno 17. května před 1 hodinou, Honza.manta napsal: Jojo je to jako u těchdle MiGů….. už sem si to ujasnil ….a tag sem se radoval….
FantasticFabio Odesláno 18. května Nahlásit Odesláno 18. května před 48 minutami, VRS_Lenka napsal: Ty jsou super! 1
Borisslos Odesláno 27. května Nahlásit Odesláno 27. května V 16. 5. 2025 v 19:04, Lucky Lucaso napsal: Nic proti,ale to uz jsou spis bledulky ne? Jj - něco už mají za sebou… ale něco ještě i před sebou!
eloga Odesláno 28. května Nahlásit Odesláno 28. května No na ruce. Na ruku to ještě nikdo u nás nedal, od roku 1982 ležely v kredenci v kuchyni u babičky. Děda je dostal od JZD k odchodu do důchodu. Ale na čističce a v hospodě je nepotřeboval. Navíc chudák již rok nato odešel na nebesa. Po 40 letech jsem je nakonec zabavil a odvezl. Nic jim není, na dýnku ještě folie, ale dech staroby z kamenného 200 let starého baráku musím z nich "vyluxovat". Krabička ok, záručák také, ještě mi zbývá úplně nový a neohnutý řemínek. Je to dost těsné, bude s tím práce. 3
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se