Honza.manta Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 (upraveno) Jako bych je nekde videl. Nebyls letos v Raspenave na MCR v IPO? Nebyl, ale ony asi nebudou jediné. Upraveno 30. září 2010 uživatelem Honza.manta 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 30. září 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Ty teda jsou.....jednou snad taky budu mít. Primky mi totiž učarovaly docela nedávno,takže k tomuhle se snad taky jednou prokoušu.Zatím mám jedny sportky od MPM(bez komentáře prosím ) jedny PS 2 se mi připravují k odeslání na renovaci a poslední přírůstek je vyfocen výše. Chce to jen čas, ony se někde objeví :-) Já jsem k těmto také nepřišel nějak rychle. A S2 schvaluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Tak dnes jsem větral renovované Prim Sport II... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. září 2010 Chce to jen čas, ony se někde objeví :-) Já jsem k těmto také nepřišel nějak rychle. A S2 schvaluji Taky po nich toužím, jen doufám, že se ty "moje" objeví jinde, než na Aukru... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 (upraveno) Mám Prim Sport po tátovi, nechal jsem si je u hodináře vyčistit a seřídit, vyměnit řemínek a z nostalgie jsem si je na pár dní "navlíknul". Akorát nevím, proč luminiscenční barva na číselníku a ručičkách nesvítí , že by byla "vyšeptalá"? Renovaci by udělali asi jenom v ELTONU??? Upraveno 1. října 2010 uživatelem hirsch 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 1. října 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. října 2010 Hezké. Ale tenhle ciferník neměl svítící barvu, stejně jako Prim Sport. Zajímalo by mně, jestli mají v Eltonu na tenhle ciferník matici Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
digitalnick Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Jak receno prede mnou - luminiscenci nema, jen reaguje na osvit UV svetlem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Díky za vysvětlení, zase jsem o něco chytřejší! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Včera v práci Prim Igen... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 A dnes Prim Igen po renovaci... 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 (upraveno) a tyhle nosím na ruce moc rád já.....v létě jsem je "tak trochu nasolil" v moři, hodinář je naštěstí zahránil a od té chvíle si jich pořádně vážím :-))) Upraveno 2. října 2010 uživatelem petjaan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 A dnes Prim Igen po renovaci... Nádhera, kam ty na takové skvosty chodíš? (tiše závidím) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 a tyhle nosím na ruce moc rád já.....v létě jsem je "tak trochu nasolil" v moři, hodinář je naštěstí zahránil a od té chvíle si jich pořádně vážím :-))) 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pato31681 Odesláno 2. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. října 2010 Po nejakych 2 tyzdnoch som dnes prevetral vinove Prim Sport Igen, hned ako dorazim domov pojdu si zasa pekne odpocinut na hodinkovnicu :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Nádhera, kam ty na takové skvosty chodíš? (tiše závidím) Něco po tátovi, něco vlastní, pár kousků z Aukra. A ty nejhezčí většinou od členů chronomag-fóra.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pafka Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Na nědělní noční z Watch winderu nasazené na Hand winder.... 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 (upraveno) Proč nosite všichni PS2, to je nějaká nemoc, nebo co Upraveno 3. října 2010 uživatelem Kupa54 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 3. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. října 2010 Proč nosite všichni PS2, to je nějaká nemoc, nebo co Hezkej řemínek, kde se dá sehnat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petjaan Odesláno 4. října 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2010 a dnes mám na ruce tyhle krásky...jak je vidět podle stavu ručiček, stará láska to není :-)....škoda, protože jinak jsou v docela ucházejícím stavu 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se