kerob Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Tak ještě jednou s fotkou...ufff, to je krasa, vlastni navrh??
MaraThon Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 ufff, to je krasa, vlastni navrh?? Jo jo vlastní návrh. Nechal jsem si je udělat k narození dcery, takže na dýnku je jméno a datum jejího narození.
Honza.manta Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Nutno říct, že ta červená vteřinovka má něco do sebe. Zase ten bod na lunetě bych nechal v lumi barvě.
MaraThon Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Nutno říct, že ta červená vteřinovka má něco do sebe. Zase ten bod na lunetě bych nechal v lumi barvě. Ten bod v barvě lumi ale na kovové lunetě, ale s tím jsme neuspěl..
SakalMarty Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Jsou super. Ten vnitřek korunky je taky nabarvený?
financ Odesláno 20. února 2013 Nahlásit Odesláno 20. února 2013 Super nápad, plechová luneta by je ještě pozvedla.Oblíbená červenočerná variace
MaraThon Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 (upraveno) Super nápad, plechová luneta by je ještě pozvedla.Oblíbená červenočerná variace nápad dobrej, škoda že nereálnej.... Upraveno 21. února 2013 uživatelem Marek Khyr
financ Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Super nápad, plechová luneta by je ještě pozvedla.Oblíbená červenočerná variace nápad dobrej, škoda že nereálnej.... Kde je vůle, je i cesta ...
hirsch Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 (upraveno) Tak ještě jednou s fotkou... Hezký!! Ta barva vteřinovky je způsobena focením? nebo je opravdu červená? Upraveno 21. února 2013 uživatelem hirsch
Honza.manta Odesláno 21. února 2013 Nahlásit Odesláno 21. února 2013 Tohle zase už nějak upadá v zapomnění
xmickey Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Kde je vůle, je i cesta ... Nadhera!
Georgeisin Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Tohle zase už nějak upadá v zapomnění To je paráda, vidím poprvé. Ty bych moc chtěl, nemáš dvoje ? Ty kdyby se objevily na aukru, tak ale půjdou za hrozný prachy. Holt, cokoliv od PRIMu, co má zepředu Po...Ne je drahý .
booker007 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 To je paráda, vidím poprvé. Ty bych moc chtěl, nemáš dvoje ? Ty kdyby se objevily na aukru, tak ale půjdou za hrozný prachy. Holt, cokoliv od PRIMu, co má zepředu Po...Ne je drahý . To se ti brzy může i splnit. Aukrem občas proběhnou. Každopádně od Primu to zrovna moc není (kromě toho popisu který Primu náleží), ale taková už byla doba a ruská "výpomoc" byla v té době soudruhy vítána.
Georgeisin Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Už jsem s jedním syslem, co jich hromádku vlastní, v kontaktu . Je mi jasný, že střeva PRIM nedělal, ty český nápisy jsou ale moc pěkný.
padza1 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 (upraveno) Sehnal jsem nový ciferníček, lunetu a korunku, tak dnes tyto ještě by to chtělo nové sklíčko.(datum se mi nechtělo přecvakávat) Upraveno 22. února 2013 uživatelem padza1
cortes1990 Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Konecne som sa dostal k Diplomatom za hubičku v zachovalom stave ajked cifr uz chyta patinu puzdro je v skvelej kondicii len lava horna nozka je nejaka kriva
PetrM Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Sehnal jsem nový ciferníček, lunetu a korunku, tak dnes tyto ještě by to chtělo nové sklíčko.(datum se mi nechtělo přecvakávat) Na tyhle červené Sport2 mám slabost. To tvé pouzdro vypadá nádherně. Já nemůžu to origo vroubkované nikde sehnat v přijatelném stavu, všechno je hrozně odrbané. Máš je moc hezké a vše vypadá jak má - pouzdro, armovák s červenými indexy...no blahopřeji.
michal_l Odesláno 22. února 2013 Nahlásit Odesláno 22. února 2013 Tohle zase už nějak upadá v zapomnění Poraď mi Honzo co tam patří za typ baterie. Ať můžu ponosit ty svoje... Dík
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se