Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

ufff, to je krasa, vlastni navrh??

Jo jo vlastní návrh. Nechal jsem si je udělat k narození dcery, takže na dýnku je jméno a datum jejího narození. smile.gif

Odesláno

Nutno říct, že ta červená vteřinovka má něco do sebe. Zase ten bod na lunetě bych nechal v lumi barvě.

Ten bod v barvě lumi ale na kovové lunetě, ale s tím jsme neuspěl.. sad01_anim.gif

Odesláno (upraveno)

Super nápad, plechová luneta by je ještě pozvedla.

Oblíbená červenočerná variace

nápad dobrej, škoda že nereálnej....

Upraveno uživatelem Marek Khyr
Odesláno (upraveno)

Tak ještě jednou s fotkou...

Hezký!! Ta barva vteřinovky je způsobena focením? nebo je opravdu červená?

Upraveno uživatelem hirsch
Odesláno

Tohle zase už nějak upadá v zapomnění

post-5320-086180700 1361473600.jpg

To je paráda, vidím poprvé. Ty bych moc chtěl, nemáš dvoje :)? Ty kdyby se objevily na aukru, tak ale půjdou za hrozný prachy. Holt, cokoliv od PRIMu, co má zepředu Po...Ne je drahý :).

Odesláno

To je paráda, vidím poprvé. Ty bych moc chtěl, nemáš dvoje :)? Ty kdyby se objevily na aukru, tak ale půjdou za hrozný prachy. Holt, cokoliv od PRIMu, co má zepředu Po...Ne je drahý :).

To se ti brzy může i splnit. Aukrem občas proběhnou. Každopádně od Primu to zrovna moc není (kromě toho popisu který Primu náleží), ale taková už byla doba a ruská "výpomoc" byla v té době soudruhy vítána.

Odesláno (upraveno)

Sehnal jsem nový ciferníček, lunetu a korunku, tak dnes tyto :) ještě by to chtělo nové sklíčko.

(datum se mi nechtělo přecvakávat)

post-20772-045328600 1361532249.jpg

Upraveno uživatelem padza1
Odesláno

Sehnal jsem nový ciferníček, lunetu a korunku, tak dnes tyto :) ještě by to chtělo nové sklíčko.

(datum se mi nechtělo přecvakávat)

Na tyhle červené Sport2 mám slabost. To tvé pouzdro vypadá nádherně. Já nemůžu to origo vroubkované nikde sehnat v přijatelném stavu, všechno je hrozně odrbané. Máš je moc hezké a vše vypadá jak má - pouzdro, armovák s červenými indexy...no blahopřeji. :smile_anim:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...