orlando1 Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Neslušela by jim černá luneta? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 10. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Neslušela by jim černá luneta? Jéje - nene - bílé ručky a bílá luneta patří k sobě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 10. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2010 Neslušela by jim černá luneta? Ty jeden heretiku! Jasně, s černou lunetou jsou S1 hezčí, ale tohle je originální sestava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Mám nové hodinky, nesundávám je ani v noci :-) 5 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Mám nové hodinky, nesundávám je ani v noci :-) Nutno říct, že máš dobrý vkus! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Mám nové hodinky, nesundávám je ani v noci :-) To se to krásně usíná když slyšíš ten tikot... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Mám nové hodinky, nesundávám je ani v noci :-) Nejsou ti trochu velký? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Paráda, hezky si je užívej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vendalokaj Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 (upraveno) Dobrý večer,neznáte náhodou tento model.díky v. Upraveno 11. listopadu 2010 uživatelem Vendalokaj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Moje kdysi oblíbené 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Pěkná složenina, také ji mám v plánu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Pěkná složenina, také ji mám v plánu Sklíčko a luneta nová , ručky si nemužu vzpomenout kdy došlo k zaměně asi jsem kdysi trval na tom aby byly svítící a tyto mi tam dali jinak je tam vše původní. Opravovány byly kdysi i v eltonu protože v té době ještě u nás neměli mašinu na zavírání na vodotěsnost a my se s nima potápěli a ono do nich pořád teklo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pero55 Odesláno 11. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Tak konečně s novou lunetou, tímto děkuji Bigesovy. 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 11. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2010 Pěkné jsou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 13. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2010 Tak tyto asi nosit nebudu jsou po tatíkovi za 30let práce a to už se dneska přece nenosí Automaty a jdou celkem přesně. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Jedny z mých oblíbených. Včera jsem si prošíval řemen bílou nití. Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem orlando1 3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 (upraveno) Moje oblíbené Primky kal.68. Upraveno 14. listopadu 2010 uživatelem prukajda 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 14. listopadu 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Pěkné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Tak jsem natáhnul a nechal při neděli proběhnout svoje "potápěče". 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 14. listopadu 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. listopadu 2010 Tak jsem natáhnul a nechal při neděli proběhnout svoje "potápěče". Krásný taky bych je chtěl:snorkle: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se