andiem Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 ... a protoze konci (pracovni) tyden, tak nadesel cas "poslednich" cislovanych PRIMek, dnes Letecke automatic (Miyota) SOKOL<br /><br /><br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 ... a protoze konci (pracovni) tyden, tak nadesel cas "poslednich" cislovanych PRIMek, dnes Letecke automatic (Miyota) SOKOL<br /><br /><br /><br />fešandy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 29. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2013 Dnes poprvé po léčbě v Eltonu. Cal 68.1 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FranaD Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Dnešní úlovek na burze..)) já tedy na ruce ne, ale synek.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adam-a380 Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Jééé,já mám taky takové a nejen na ruce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 sobotní střídmost ale když už jsem včera u hodináře koupil nějaké pásky, nešlo nezkusit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Hmmm - a dobře hlídané. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 sobotní střídmost Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 O Bílé sobotě černé igeny..... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 fešandy!!! ... a protoze konci (pracovni) tyden, tak nadesel cas "poslednich" cislovanych PRIMek, dnes Letecke automatic (Miyota) SOKOL<br /><br /><br /><br />A sakra to je krasy, kde tyhle rostou?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 Ja ty letecky proste miluju a protoze jsem jim chtel doprat vysin a sam jsem neletavec, tak jsem je vzal v Maroku do 2500m.n.m do maleho Atlasu. Projistotu i se surfem na strese. Ty si tikaly:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefanM Odesláno 30. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2013 k vinu... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Dneska venku škaredě, pořád padají ty bílý sračky tak asi zůstanu v pižamu Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 k nedělní pohádce Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
velorexar Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 Dneska venku škaredě, pořád padají ty bílý sračky tak asi zůstanu v pižamupěkné pyžamo, a ještě i zimní čas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 31. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. března 2013 pěkné pyžamo, a ještě i zimní čas Tak na to jsem úplně zapoměl.Chtěl jsem ráno jít pozdravit pozůstalé na hřbitov a když jsem viděl za oknem tu bídu, tak jsem zalezl zpět pod peřinu a nějakej přesnej čas jsem neřešil.Už jsem to ale napravil. Díky za upozornění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 @kadakii: Dik :-) to byl/je ulovek z fora... <br /><br />Dnes "obycejne" PS2 - kdyz byly dobre do Bajkalu, vydrzi i v kancelari... ;-)<br /><br /> Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. <br /><br />---<br /><br />Sent from my LT26i using Tapatalk 2<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Pěkný. To pouzdro je nerez ? Nebo přechromovaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andiem Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 @skodna: Popravde, nevim... novy chrom to nema, na to tam je az prilis skrabancu... a vzhledem k cene si ani nemyslim, ze by tam byl (novy) nerez, takze bych rekl, ze puvodni mosaz... ale "bez zaruky", protoze jsem to nezkoumal.<br /><br />---<br /><br />Sent from my LT26i using Tapatalk 2<br /><br /> Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
skodna Odesláno 2. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. dubna 2013 Můžeš prosím hodit foto ze spodu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se