Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Nechci  :pokey: , ale ty parexa se do té vybrané společnosti moc nehodí. :sad01_anim:

Asi je to začarovaný, právě jsem si smázl celou odpověď. Takže znova (a stručněji). Ty černý jsou takový hodně pracovní, ale i tak se domnívám, že z Parexa jsou "jen" ručky", zbytek základu je origo (snad) a sklo, armovák, luneta a korunka jsou z Eltonu. A ty ručky tam z mně neznámého důvodu v jisté fázi vpravil jeden místní mistr. :frusty:

Odesláno

Tak opět mé oblíbené, po dvou měsících v Eltonu opět na ruce. A u Bakera v StrapShopu jsem zkusil, jaký je Rios Richmond. Je fajn, ale je to jen guma. Ale spona s bezpečnostní pojistkou je příjemná.

post-23666-0-53014000-1384626982_thumb.jpg

post-23666-0-74763700-1384627035_thumb.jpg

Odesláno

To ne ty modrý jsou orígo, resp. strojek a  zachovalý pouzdro je původní, vše ostatní Elton, sám jsem to tam vezl a vyzvedával. Je to trochu nestandardní barevné provedení, ale jsou manželky a jí se to takto líbilo. Aspoň je nosí. Takže za ty modrý bych dal ruku do ohně, pokud už tedy taky nepoužívají Parexo :lol2:

Odesláno

Díky za pochvalu, jen - já jsem takovej blbec poctivej, tak musím vysvětlit jednu drobnost. Použil jsem  "uměleckou licenci", jelikož děti mají normálně hodinky na háku, tak na fotce jsem s manželkou se svýma hodinkama a děti mají mají na rukách naše další hodinky - sporty dvojky. Takže ta hubená packa je 11-ti letý dcery. :goof:

Odesláno

tak mi dnes prisli stezejky a nahodil som noname remienok, ktory som uz davno mal... Primky maju asi 35 rokov, nosil ich moj otec a dnes po dlhych rokoch znova na ruke, tentokrat mojej (otec uz nezije)

post-27820-0-22880800-1384959911_thumb.jpg

povodne som uvazoval o kompletnej renovacii, no myslim ze by stacilo obnovit lumi na ciferniku a na rucickach... keby som nasiel niekoho sikovneho kto by mi s tym pomohol, bolo by to skvele...

Odesláno

Do ciferníku bych nesahal, patina na indexech není tak hrozná. Ony PS II nikdy nějak úžasně nesvítily. Spíš bych se poohlédl po nových niklovaných ručičkách. Určitě je ještě někdo bude mít. Jinak hezká památka. :smoke:

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...