JanC Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Tak tyhle jsem si nadělil k vánocům. Vím, že nejsou od Eltonu, ale i tak jsou podle mně hezké citace z pravidel: "Velikost vkládaných obrázků omezte na 800x600 nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii, případně v prodejních vláknech." Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molnys Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 citace z pravidel: "Velikost vkládaných obrázků omezte na 800x600 nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii, případně v prodejních vláknech." Upřimně se omlouvám. Pro příště dám pozor. ...a přečtu si pravidla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 citace z pravidel: "Velikost vkládaných obrázků omezte na 800x600 nebo menší. Bez omezení jen ve fotogalerii, případně v prodejních vláknech." To už nebudou tak velký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JanC Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 hele v pořádku, člověk než se rozkouká na fóru, pochopí všechny funkce a tak...je zde určitý "kodex" a ten se dodržuje, třeba se taky zbytečně necituje, když reaguješ na poslední publikovaný příspěvek a je zde i funkce edit na krátký čas po napsání článku, která umožňuje doplnit či opravit příspěvek... a už konec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Molnys Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 jsem rád, že mi to říká zkušený člověk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 29. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2010 Jsem si nadělil k ježíšku eltoňácký bastly - PS2.1 v automatu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mischa Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 (upraveno) To je krása, krása, jsi ďábel a takový kousek Ti přeju. Ježíšek je frajer a přeci jen se občas pochlapí. Upraveno 30. prosince 2010 uživatelem mischa Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 To je krása, krása, jsi ďábel a takový kousek Ti přeju. Ježíšek je frajer a přeci jen se občas pochlapí. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sobina Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Krásívoje bastl..z takového kousku musí mít člověk radost:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mildafleck Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Honzo ježíšek je opravdu frajer ale nevím jestli by jsem měl s takových bastlů radost.Raději nosím orig. to je taky jedna z mnoha věcí proč hodinky Prim nosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Jsem si nadělil k ježíšku eltoňácký bastly - PS2.1 v automatu dooost dobrý!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Honzo ježíšek je opravdu frajer ale nevím jestli by jsem měl s takových bastlů radost.Raději nosím orig. to je taky jedna z mnoha věcí proč hodinky Prim nosím. Chystám se na to, že o tomhle bastlu nasbírám nějaké informace, ale stejně už něco vím(on není první, který mám). On to zase tak úplnej bastl není. Po novém roce zkusím napsat obsažnější vysvětlení/článeček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 30. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. prosince 2010 Blahopreji k ulovku i kdyz me tyto abnormality neberou... ale tusim ze to budou hodinky s pribehem ze jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 31. prosince 2010 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Tak dneska mi dělají společnost tyhle krásky (i když do bazénu jsem měl samozřejmě Seiko Monster) Tak to je správné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 Pro dnešek volím prastaré 52´ proste tyhle ja miluju, pravá sváteční časomíra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blahoslav-Renard Odesláno 31. prosince 2010 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. prosince 2010 ty jsou krásný. Co je to zač? Mají nějaký název? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 No přeca novoroční trikoloru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Super, ale nemáš to ve špatném pořadí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Super, ale nemáš to ve špatném pořadí? Já byl rád, že mi neupad foťák, natož abych přemýšlek o pořadí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 1. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2011 Myslím, že dnešní sváteční den vyžaduje tyto sváteční hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se