Honza.manta Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Hele máš ne nějaký špinavý.*-:-) Nechceš ne vyměnit za nablejskaný? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 ak mas "nabliskane", rad sa ich ujmem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Tak jo, s tím hokejistou na výměnu bych bral Kolikatery asi mezi námi jsou, oboje, ty moje špinaví a i ty s hokejistou...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Já ty ušmudlané mám taky, jen už ojeté, ale druhé by mne neurazily. Jinak vím ještě o jedněch, ale taky omydlených. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Chlapci co to je to ušmudlané? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Původní černé pouzdro na PS2. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 V 16. 1. 2015 v 9:28, Honza.manta napsal: Původní černé pouzdro na PS2.To jsem nevěděl, že něco takového bylo. Není někde lepší foto? Já dnes PS2 na kovu. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 V 16. 1. 2015 v 8:31, Honza.manta napsal: Já ty ušmudlané mám taky, jen už ojeté, ale druhé by mne neurazily. Jinak vím ještě o jedněch, ale taky omydlených.viac info? sz mi cez tapatalk nejde odoslat, napis Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Až bude čas, tak nafotím. Asi mám ty zatím nejhezčí........ hihi:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 V 16. 1. 2015 v 9:42, filo-boxer napsal: To jsem nevěděl, že něco takového bylo. Není někde lepší foto? Já dnes PS2 na kovu. IMG_2368.JPGV knizeknich je o nich napsáno Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Více info nemám, jeden člověk tvrdil, že to černění je poslední povrchová úprava před chromováním, ale to mi IMHO přijde jako blbost. Nicméně jedny perfektní má Kadakii, jedny trochu jeté mám doma a o jedněch dalších vím, takže to asi nebude náhoda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 V 16. 1. 2015 v 9:51, kadakii napsal: V knizeknich je o nich napsánoKnhuknih mám, ale ještě jsem nečetl. V 16. 1. 2015 v 9:53, Honza.manta napsal: Více info nemám, jeden člověk tvrdil, že to černění je poslední povrchová úprava před chromováním, ale to mi IMHO přijde jako blbost. Nicméně jedny perfektní má Kadakii, jedny trochu jeté mám doma a o jedněch dalších vím, takže to asi nebude náhoda.Mám mám mám.... a kde je nějaká fotodokumentace tady na fóru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Kdysi jsem je kupoval jako samodoma vyrobené, ale asi to bude tak jak je to v knize od Accutrona. Maj i původní pásek z té doby se širokou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Prim zátiší, tam jsem je loni fotil s černou 1203 sanitkou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Cesta na poštu a pro dárek manželce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kadakii Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 Co mi čas, světlo a mobil dovolili. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 To by byla limitka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 V 16. 1. 2015 v 9:28, Honza.manta napsal: Původní černé pouzdro na PS2. V 16. 1. 2015 v 10:03, kadakii napsal: Kdysi jsem je kupoval jako samodoma vyrobené, ale asi to bude tak jak je to v knize od Accutrona. Maj i původní pásek z té doby se širokou sponou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 V 16. 1. 2015 v 10:04, kadakii napsal: Prim zátiší, tam jsem je loni fotil s černou 1203 sanitkou.To ve mně tedy evokuje název Prim Havran. Docela výstižný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 16. ledna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. ledna 2015 (upraveno) EDIT: Duplicita Upraveno 16. ledna 2015 uživatelem p3k Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se