Honza.manta Odesláno 18. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
17jewels Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Tak já opět svoje televizky . Honzo poznáváš svůj číselník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
17jewels Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Tak já opět svoje televizky . Honzo poznáváš svůj číselník? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Určitě takhle vypadá líp, než u mně v šuplíku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Dnes nejnovější prim digi úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 19. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. března 2011 Tak jedny sobotní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tharvi Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Hezky cesky. To se mi libi. Dnes nejnovější prim digi úlovek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Tak vcera tyto.... a tutove kdysi litaly na ruznych strojich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 V rámci víkendového sportování tyto modrásky: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kupa54 Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Dneska je den jako stvořený na trochu retroparády Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 V rámci víkendového sportování tyto modrásky: Tak to jsi mi je sebral - já je mám na ruce taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 20. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března 2011 Tak to jsi mi je sebral - já je mám na ruce taky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda_Prim Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Tak dneska tyhle krasavce. Dostal jsem je od dědy za vysvědčení v první třídě... Prostě nostalgie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 22. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. března 2011 Igeny právě dorazily po renovaci z rodného města tak si je vychutnávám!!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Dnes jsem vzal na vzduch modrý osmihránek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
17jewels Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Igeny právě dorazily po renovaci z rodného města tak si je vychutnávám!!!! Gratuluji ,vypadají velmi dobře . Jak dlouho byly na ozdravném pobytu?? Řemínek je taky z NM? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Gratuluji ,vypadají velmi dobře . Jak dlouho byly na ozdravném pobytu?? Řemínek je taky z NM? Z Trenčína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Z Trenčína. Ten dotaz na řemen se asi týkal igenů po renovaci a ne osmihránek...řemen těch igenů nevypadá na Kovotex Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 Gratuluji ,vypadají velmi dobře . Jak dlouho byly na ozdravném pobytu?? Řemínek je taky z NM? Díky, řemínek je taky z NM. Do Eltonu jsem je odesílal 21. 12. 2010, renovační práce trvaly slíbené 3 měsíce. A měřil jsem přesnost jak strojek šlape po renovaci, odchylka za 24 hod činí + 9 s.. udělám ještě foto řemínku z rubové strany. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 24. března 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2011 tak to je ten řemínek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se