financ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 ty se fakt povedly, kolik byla koncová cena? klidně do szdíky hromadné objednávce byla cena stejná jako iniciační. Tedy 29.900 za základ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Pánové - pěkné to máte. Skoro mi je až líto, že jsem do toho nešel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Pánové - pěkné to máte. Skoro mi je až líto, že jsem do toho nešel. Možná by to ještě šlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Tak jsem je strčil pod kohoutek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Vždyť už je má kde kdo, teď už si počkám na prodejní vlákno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jörg8X Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Sklo vypadá výborně, jsou to úplně jiné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
p3k Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 snad je uvidím někdy v reálu, třeba na srazu ty zekonovy vypadají opravdu velmi dobře, to sklo tam sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 osobně jsem zvolil klasickou podobu datumky, musím uznat že ta zekonova v barvě lumi je hodně povedená Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 Všechny jsou super :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 jak vypadaji prosim zespoda? mají nejake cislovani? diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2015 (upraveno) jak vypadaji prosim zespoda? mají nejake cislovani? dikyvšechny hodinky mají základní dýnko limitky Elton Sport, někteří si doobjednávali navíc průhled. Ten je ve dvou provedeních Volitelně lze mít vnitřní AR, inverzní datumovku (původní je k hodinkám) a dvojitou lumi Upraveno 21. července 2015 uživatelem financ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Dost bylo té upocené gumy, šup s tím na kůži. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Jsou moc pěkný, večer sem nahodím taky nějaké fotky. Překvapil mě ten kalibr, na první pohled vypadá velmi dobře,Honza psal, že je to jen jinak poskládaný 68, což je jistě pravda, ale jak udělali subtilnější natahovací soukolí i menší průměr setrvačky, tak to působí moderně. Klenutý safír je kapitola sama pro sebe, boční pohled uklidňuje nervy, jak je krásně zakulacený. Luneta má svoje mušky. Celkově za ty peníze dle mého odpovídající hodinky. By mě na čas mohly odpoutat od chronomagu aspirací na definitivní hodinky, čas ukáže. Díky organizátorům a Eltonu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Jinak poskládaný, no, úplně jinak, frekvence zvýšená na 3Hz, rezerva nátahu je 45h, a má hackig. Díval jsem se přes lupu na ty pruhy, krásně provedené, vlásek nivarox, jak už tu někdo psal, dospělé primky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Georgeisin Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 A ještě má dva dny rezervu! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Sice to není ono, objektiv nevidí to co oko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Borodov Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Jedna na ruce "ze tmy" z dnesniho rana... bez predchoziho extra nasvecovani.Pouze jsem se zvedl od kafe a dosel do koupelny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Sice to není ono, objektiv nevidí to co oko.DSC_0347.JPGkjh.JPGmaji pěkně vybarvený logo na natahovacím kole :-)jsem to někde viděl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 Jinak poskládaný, no, úplně jinak, frekvence zvýšená na 3Hz, rezerva nátahu je 45h, a má hackig. Díval jsem se přes lupu na ty pruhy, krásně provedené, vlásek nivarox, jak už tu někdo psal, dospělé primky. Pohledem se to spíš podobá 64. Ten průhled jim sluší, jen je škoda že to limitku trochu rozmělnilo.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 22. července 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. července 2015 maji pěkně vybarvený logo na natahovacím kole :-)jsem to někde vidělJá čekal že to bude frézované, ale je to tisk. straspol- však origo dýnko mám, s průhledem je navíc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se