Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

jak vypadaji prosim zespoda? mají nejake cislovani? diky

všechny hodinky mají základní dýnko limitky Elton Sport, někteří si doobjednávali navíc průhled. Ten je ve dvou provedeních

Volitelně lze mít vnitřní AR, inverzní datumovku (původní je k hodinkám) a dvojitou lumi

post-13546-0-24051600-1437516905_thumb.jpg

post-13546-0-12699900-1437517001_thumb.jpg

post-13546-0-19149900-1437518019_thumb.jpg

post-13546-0-26544400-1437518096_thumb.jpg

Upraveno uživatelem financ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsou moc pěkný, večer sem nahodím taky nějaké fotky. Překvapil mě ten kalibr, na první pohled vypadá velmi dobře,Honza psal, že je to jen jinak poskládaný 68, což je jistě pravda, ale jak udělali subtilnější natahovací soukolí i menší průměr setrvačky, tak to působí moderně. Klenutý safír je kapitola sama pro sebe, boční pohled uklidňuje nervy, jak je krásně zakulacený. Luneta má svoje mušky. Celkově za ty peníze dle mého odpovídající hodinky. By mě na čas mohly odpoutat od chronomagu aspirací na definitivní hodinky, čas ukáže. Díky organizátorům a Eltonu.

Odkaz ke komentáři

Jinak poskládaný, no, úplně jinak, frekvence zvýšená na 3Hz, rezerva nátahu je 45h, a má hackig. Díval jsem se přes lupu na ty pruhy, krásně provedené, vlásek nivarox, jak už tu někdo psal, dospělé primky. :smile_anim:

Pohledem se to spíš podobá 64. Ten průhled jim sluší,  jen je  škoda že to limitku trochu rozmělnilo..

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...