Melly Odesláno 24. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2015 Pro Melly.Každé hodinky které vlastním jsou od někoho.Pokud ty předešlé jsou od Tebe,děkuji za krásný kousek do začínající sbírky.Neee. Ja reagoval na JR_2010, ze na tve fotky musi otocit hlavou doleva a na moje predtim doprava. no nic Odesláno z mého HUAWEI Y550-L01 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Dobré ráno všem a omluva za za předešlé obrácené fotky . Teď to snad bude v pořádku.Mám nový počítač a ještě spolu moc nemluvíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 A než t dáte dohromady, tak bude starý a budeš si kupovat zase nový, tak to holt chodí.. . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Dnes opět lehce sportovne.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Dnes opět lehce sportovne....IMG_7658_1024.jpgKoukám, že jim taky chybí bílý armovák... jinak to máš pěkné, sladěné barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radouz Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Poslouchá někdo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Taky hezký bastl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zekon7302 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Dnes mé nejoblíbenější Primky, přesnost lepší než COSC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Přeji dobré odpoledne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Přeji dobré odpoledne.Dáváš je taky někdy na ruku? Jinak tyhle jsou moc pěkné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Nedávám,bylo by mi líto,kdybych je poničil.Na běžné nošení mám ,, dravce ¨ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Chybi....ale nejak me to zatim na bezne noseni nevadi....Koukám, že jim taky chybí bílý armovák... jinak to máš pěkné, sladěné barvy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Nedávám,bylo by mi líto,kdybych je poničil.Na běžné nošení mám ,, dravce ¨ Neplánuješ náhodou něco ze sbírky pouštět? Chybi....ale nejak me to zatim na bezne noseni nevadi.... Právě, mám taky špatný, ale i tak se mi líbí :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Momentálně se snažím spíše kupovat ,ale nikdy neříkej nikdy.Začal jsem před nedávnem a už mi z toho pěkně hrabe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Momentálně se snažím spíše kupovat ,ale nikdy neříkej nikdy.Začal jsem před nedávnem a už mi z toho pěkně hrabe.No ale máš to pěkné, tak kdybys pouštěl nějaké dvojky, tak na mne mysli :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vasa22 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 No ale máš to pěkné, tak kdybys pouštěl nějaké dvojky, tak na mne mysli :-) V tom pripade se hlasim taky do rady...)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Pánové děkuji za Váš zájem ,který mne opravdu potěšil a utvrdil v tom ,že mé rozhodnutí začít sbírat značku PRIM bylo zprávné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 25. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2015 Přeji dobré odpoledne. Pánové,je na tëchto hodinkách dobré sklíčko?Nějak se mi zdá,že je hodně vidět armovák.Jinak hodinky vypadají hezky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
senior1949 Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Dobré ráno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 26. listopadu 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2015 Hezké! To se pak hned líp vstává,jen je problém,kter? na ruku.....co? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se