Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

To má být zase nějaké rýpnutí, nebo nějaké zhodnocení, že černá a bílá barva je nádherná?

Nevím,ale černá? Já ten cifr vidím krásně tmavě modrej a myslím že Strašák taky a tak reagoval pochvalou. Fakt packa! Ale asi jsou fakt černý viď a hraje si s náma světlo.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jo takhle :) No, ono to asi fakt vypadá modře. Mě to ani nenapadlo. Ale je to opravdu světlem. 

Já jen, že vím, že si občas Strašák rád rýpne :) Pokud to rýpnutí být nemělo, jsem jen rád a děkuji za pochvaly, chlapi :) 

Odkaz ke komentáři

To má být zase nějaké rýpnutí, nebo nějaké zhodnocení, že černá a bílá barva je nádherná?

Nehledej blechy tam kde nejsou.

To byla pochvala od starších slepých členů. Také vidím hluboce modrou:-)

Odkaz ke komentáři

Jo takhle :) No, ono to asi fakt vypadá modře. Mě to ani nenapadlo. Ale je to opravdu světlem. 

Já jen, že vím, že si občas Strašák rád rýpne :) Pokud to rýpnutí být nemělo, jsem jen rád a děkuji za pochvaly, chlapi :)

Já nejsem ale vůbec rejpal ! Fakt jsem je viděl nádherně modrý a ta barva mě dostala. Krásný námět na limitku :clap: 

Odkaz ke komentáři

Nehledej blechy tam kde nejsou.

To byla pochvala od starších slepých členů. Také vidím hluboce modrou:-)

No- a pak KDO je tady rejpal :rifle:

Jakej starší a slepej?  Že přečtu číslo na tramvaji až když už mi stojí v zastávce a chvilku mi to trvá je jako ňák špatně ?

Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

No- a pak KDO je tady rejpal :rifle:

Jakej starší a slepej?  Že přečtu číslo na tramvaji až když už mi stojí v zastávce a chvilku mi to trvá je jako ňák špatně ?

Je zlato sorry. Jsem se uklepl. Vím že jsi měl hrát původně i Cimrmanů bystrozrakého.-:) Je lepší se tady prezentovat jako dobroser a pravdoláskař!

Minimálně já bez brýlí hůře vidím a viděl jsem hezkou modrou. Aaaaaaale černá je taky dobrá.:-)

Odkaz ke komentáři

Je zlato sorry. Jsem se uklepl. Vím že jsi měl hrát původně i Cimrmanů bystrozrakého.- :) Je lepší se tady prezentovat jako dobroser a pravdoláskař!

Minimálně já bez brýlí hůře vidím a viděl jsem hezkou modrou. Aaaaaaale černá je taky dobrá.:-)

No ale ta modrý je fakt pěkná a třeba na Diplomatech bych z ní taky učůrával... safra, svrbí mě chronoexém, to by fakt bylo ale prďácký...

Odkaz ke komentáři

No ale ta modrý je fakt pěkná a třeba na Diplomatech bych z ní taky učůrával... safra, svrbí mě chronoexém, to by fakt bylo ale prďácký...

Kamo to je furt dokola. PS1 a Diplomat.

Zkus zavřít oči a vidět v té hluboké modré třeba "traktory"

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...