Fade Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Již od pondělka na ruce! Fakt jsem netušil, jak mě ty bílé indexy a ručky chytnou, když jsem je původně vůbec neplánoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 To je nádherná barva ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 To je nádherná barva !To má být zase nějaké rýpnutí, nebo nějaké zhodnocení, že černá a bílá barva je nádherná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 To má být zase nějaké rýpnutí, nebo nějaké zhodnocení, že černá a bílá barva je nádherná?Nevím,ale černá? Já ten cifr vidím krásně tmavě modrej a myslím že Strašák taky a tak reagoval pochvalou. Fakt packa! Ale asi jsou fakt černý viď a hraje si s náma světlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Jo takhle No, ono to asi fakt vypadá modře. Mě to ani nenapadlo. Ale je to opravdu světlem. Já jen, že vím, že si občas Strašák rád rýpne Pokud to rýpnutí být nemělo, jsem jen rád a děkuji za pochvaly, chlapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 To má být zase nějaké rýpnutí, nebo nějaké zhodnocení, že černá a bílá barva je nádherná?Nehledej blechy tam kde nejsou.To byla pochvala od starších slepých členů. Také vidím hluboce modrou:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 V tom případě je ta fotka vlastně dost na hovno, když nezobrazuje přesně to, co by měla Asi mám svoje dny, no Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bob.zizka Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Ne naopak! Ta fotka je super. Už hledam ve vzorníku Ral. Dobrá inspirace Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Jo takhle No, ono to asi fakt vypadá modře. Mě to ani nenapadlo. Ale je to opravdu světlem. Já jen, že vím, že si občas Strašák rád rýpne Pokud to rýpnutí být nemělo, jsem jen rád a děkuji za pochvaly, chlapi Já nejsem ale vůbec rejpal ! Fakt jsem je viděl nádherně modrý a ta barva mě dostala. Krásný námět na limitku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 (upraveno) Nehledej blechy tam kde nejsou.To byla pochvala od starších slepých členů. Také vidím hluboce modrou:-)No- a pak KDO je tady rejpal Jakej starší a slepej? Že přečtu číslo na tramvaji až když už mi stojí v zastávce a chvilku mi to trvá je jako ňák špatně ? Upraveno 7. února 2016 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 No- a pak KDO je tady rejpal Jakej starší a slepej? Že přečtu číslo na tramvaji až když už mi stojí v zastávce a chvilku mi to trvá je jako ňák špatně ?Je zlato sorry. Jsem se uklepl. Vím že jsi měl hrát původně i Cimrmanů bystrozrakého.- Je lepší se tady prezentovat jako dobroser a pravdoláskař! Minimálně já bez brýlí hůře vidím a viděl jsem hezkou modrou. Aaaaaaale černá je taky dobrá.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Je zlato sorry. Jsem se uklepl. Vím že jsi měl hrát původně i Cimrmanů bystrozrakého.- Je lepší se tady prezentovat jako dobroser a pravdoláskař! Minimálně já bez brýlí hůře vidím a viděl jsem hezkou modrou. Aaaaaaale černá je taky dobrá.:-)No ale ta modrý je fakt pěkná a třeba na Diplomatech bych z ní taky učůrával... safra, svrbí mě chronoexém, to by fakt bylo ale prďácký... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 No ale ta modrý je fakt pěkná a třeba na Diplomatech bych z ní taky učůrával... safra, svrbí mě chronoexém, to by fakt bylo ale prďácký...Kamo to je furt dokola. PS1 a Diplomat.Zkus zavřít oči a vidět v té hluboké modré třeba "traktory" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 S tím se nedá žít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 ....zlatý? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
AndyAaron Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Nejsou, jsou jen pozlacené.Ja na tu fotku koukam jen na mobilu, tak jsem puvodne myslel, ze je to jen odraz a jen to tak vypada... Takze fakt pozlacene igeny? To jsem nejak prosvihl, pokud se to tu uz resilo... Zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 ....zlatý? No jasné že zlatý, když má Sibiř zlacené.:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 7. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2016 Já myslel konečně ty zlatý traktory. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Já myslel konečně ty zlatý traktory.Ano to myslíme to samo. Traktory v Goldu.Akorát nerozumím zlatu a nevím pořád jako to pouzdro vytvořit ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 8. února 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2016 Ano to myslíme to samo. Traktory v Goldu.Akorát nerozumím zlatu a nevím pořád jako to pouzdro vytvořit !To dáme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se