Radek K Odesláno 13. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. září 2011 Luxusní! Luneta vypadá NOS, co pár dalších fotek, dýnko, korunka? Tak ty fotky: 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 ...tak tady jsou mé "nové" Igeny...mám je od včerejška, tak mi na ruce pár dní vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
long Odesláno 15. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. září 2011 Já jsem si dal dnes na ruku na chvíli tyhle, ale vadí mi že jsou blbě čitelné idexy na číselníku i když na druhou stranu mají zase docela dobré pouzdro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptulda Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 (upraveno) Dnes jsem náhodou narazil na docela pěkný pásek, a protože jsem měl doma jedny PS2 bez ....tak jsem ho vzal na Halloween Upraveno 27. září 2011 uživatelem ptulda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Dnes dorazily diplomaty po renovaci, tak si je užívám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Dnes dorazily diplomaty po renovaci, tak si je užívám Nádhera, co všechno jsi nechával dělat? To pouzdro je jako nové Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Nádhera, co všechno jsi nechával dělat? To pouzdro je jako nové Díky, pouzdro je nové, zadní číslované dýnko zůstalo původní a nový je i ciferník, ručky a datový věnec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 To pouzdro je mosaz? Nechával jsem si dělat renovaci menšího rozsahu (někde se tu potulují fotky) a ten rozdíl je vidět. Docela by mě i zajímala cena, klidně SZ. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 To pouzdro je mosaz? Nechával jsem si dělat renovaci menšího rozsahu (někde se tu potulují fotky) a ten rozdíl je vidět. Docela by mě i zajímala cena, klidně SZ. Pouzdro je pozlacený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Poslal jsem SZ, ....jinak měl jsem požadavek, aby ciferník připomínal maximálně ten původní, včetně nápisu Incabloc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Super, vypadají moc pěkně. Jak jim to dlouho trvalo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Super, vypadají moc pěkně. Jak jim to dlouho trvalo? Hodinky jsem tam posílal začátkem června a byly hotový 15. září Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Na to pouzdro začínám být nalomený (a i na ten nový datový věnec). Kochám se. Pro srovnání moje renovace . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin.D Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Musím říct, že ty renovovaný Diplomaty mají něco do sebe.. Vím, že se to tu někde probíralo, ale kolik si za to Elton účtuje? 7k? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Musím říct, že ty renovovaný Diplomaty mají něco do sebe.. Vím, že se to tu někde probíralo, ale kolik si za to Elton účtuje? 7k? Podle toho co si objednáš. Ručky, ciferník, servis strojku, nebo pouzdro, záleží na tobě, stavu hodinek a samozřejmě peněženky. Mě vyšla renovace na míň, tahle prezentovaná je jiný level. Jsou to vlastně nové hoďky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rommy Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Musím říct, že ty renovovaný Diplomaty mají něco do sebe.. Vím, že se to tu někde probíralo, ale kolik si za to Elton účtuje? 7k? To spíš zdvojnásob/myslím teda s novým pouzdrem/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radek K Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Hodinky jsem tam posílal začátkem června a byly hotový 15. září Koukám, že to "do třech měsíců" jim vážně nejde. Jestli s tím neobtěžuji, tak by mne taky zajímal ten rozpočet na tuhle parádu. Díky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 27. září 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. září 2011 Pánové, na "tuhle parádu" je nutno si v rozpočtu vyčlenit částku, která se blíží k 15 000 Kč ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 4. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. října 2011 To znamená že už dorazily a jsou definitivně Tvoje,..... paráda, gratuluju a těším se na detailní foto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se