JHonza Odesláno 18. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. listopadu 2011 Na ruce úplně ne ... tohle jsou moje PRIMKY - všechny v nositelném stavu: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 No nekupte to za 8 korun (mám na mysli ten řemínek) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Na ruce úplně ne ... tohle jsou moje PRIMKY - všechny v nositelném stavu: paráda, jenom si myslím, že tato fotka by pasovala lépe do vlákna, které je kousek vedle, "Sbíráte někdo Primky?" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michal_l Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Tyto mám teď. Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem michal_l Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Dnes můj nejnovější kousek, kalibr ZJS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 paráda, jenom si myslím, že tato fotka by pasovala lépe do vlákna, které je kousek vedle, "Sbíráte někdo Primky?" To je pravda. Prosím někoho z modů, aby to přesunul, až bude mít čas a náladu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Ještě přikládám fotku dýnka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Ještě přikládám fotku dýnka tyhle se opravdu dělaly s číslovaným dýnkem? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 tyhle se opravdu dělaly s číslovaným dýnkem? To pochybuju. Číslice neodpovídají těm používaným v Primu. Někdo zkoušel raznici, a ani si to pořádně nepodložil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Vzdálenosti nejsou stejné, nedrží to rovinu, každý symbol je ražený jinou silou a dělá to na mne dojem, že nejsou použity nuly ale óčka, každopádně "nuly" jsou menší než jedničky. Řekl bych souhrnně, že nějaká domácí iniciativa. Edit: a vypadá to, že to bylo zkroucené mnohem víc a někdo to rovnal zpátky a pak zabrousil a doleštil - nápisy na dýnku jsou skoro odbroušené. Edit 2: ale každopádně moc hezkej ciferník, kdyby jsi se jich chtěl zbavit, tak mi dej vědět, v tom případě bych měl zájem na nějaké dohodě Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
orlando1 Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 To je sice fakt, ale viděl jsem tady na foru fotky leteckých číslovaných dýnek, které vykazovaly stejné nedostatky, jako popisuješ. Ví někdo, jakou technologií se ty čísla razily? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marcello Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Velký okamžik, těšil jsem se jako malé dítě Ještě je nafotím se slíbeným dokladem a krabičkou, ale asi je dám jinam, ať tu nedělám bordel ... vhodné snad bude "Prim sport I - Igen - chlubící vlákno" ... tedy je-li se čím chlubit Je to sice asi ten nejběžnější typ IGENů, ale je to krááásný pocit - mít je na ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 To je sice fakt, ale viděl jsem tady na foru fotky leteckých číslovaných dýnek, které vykazovaly stejné nedostatky, jako popisuješ. Ví někdo, jakou technologií se ty čísla razily? To bych řekl, že je dotaz šitý na tělo Accutronovi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 Velký okamžik, těšil jsem se jako malé dítě Ještě je nafotím se slíbeným dokladem a krabičkou, ale asi je dám jinam, ať tu nedělám bordel ... vhodné snad bude "Prim sport I - Igen - chlubící vlákno" ... tedy je-li se čím chlubit Je to sice asi ten nejběžnější typ IGENů, ale je to krááásný pocit - mít je na ruce Rozhodně je čím se chlubit!!!! vypadají velice zachovale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 19. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. listopadu 2011 (upraveno) Velký okamžik, těšil jsem se jako malé dítě Ještě je nafotím se slíbeným dokladem a krabičkou, ale asi je dám jinam, ať tu nedělám bordel ... vhodné snad bude "Prim sport I - Igen - chlubící vlákno" ... tedy je-li se čím chlubit Je to sice asi ten nejběžnější typ IGENů, ale je to krááásný pocit - mít je na ruce Tož to gratulace! A šup sem (do vlákna na Igeny) s fotkama s krabičkou a dokladem. To moc lidí nemá. Edit: vymazání obrázku Upraveno 19. listopadu 2011 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Tak dnes po česku, tyhle si zaslouží občas vyvenčit:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hirsch Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Tak dnes po česku, tyhle si zaslouží občas vyvenčit:-) Hezký, ten ciferník a ručky jsou renovace nebo originál? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xjr1 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Hezký, ten ciferník a ručky jsou renovace nebo originál? Všechno je originál, i pouzdro je mimořádně zachovalý. Teda ne že by se takhle dochovaly od výroby, jsou sesazené z původních dílů, což myslím na originalitě moc neubírá:-). Renovovaný jsem měl taky, ale přiznám se, že mě moc neoslovily. I když jsem je nechal osadit původním černým cifrem a ručkama, kouzlo původních Igenů se nedostavilo. Na druhou stranu jako nový hodinky by mohly bejt dotaženější, mám na mysli zejména pouzdro a korunku. Takže jsem je měl párkrát na ruce a šly z domu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 (upraveno) To je sice fakt, ale viděl jsem tady na foru fotky leteckých číslovaných dýnek, které vykazovaly stejné nedostatky, jako popisuješ. Ví někdo, jakou technologií se ty čísla razily? Orlando nic proti tobě jsi šikula na ciferniky ale doufam že se za chvíli neobjeví zafejkovany Igeny s číslem. To teď aby si člověk dával super bacha - ciferníky, lunety, korunky na PSI z parexa. Dřív i když nebyla fotka ideální mohl člověk věřit že dostane originál teď myslím budou fotky nedokonalé záměrně. Někdo tady psal že se dýnka vytlačovaly tak předpokládám že nápis byl na matici a číslo se dodatečně razilo nějakým forichtungem. Upraveno 23. listopadu 2011 uživatelem diver60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 23. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2011 Tak dnes po česku, tyhle si zaslouží občas vyvenčit:-) Palec nahoru moc pěkný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se