accutron Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 HULK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 21. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. listopadu 2016 Díky moc.Hezký hodinky, placatice plná slivovice.To by se pěkně usínalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Počasí hnus, tak aspoň pěkné hodinky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spona Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Krásný, taky je mám v plánu, ale není to sranda sehnat pěkný kousek za rozumný penízeBlahopřeji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Melly Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Dík, už je mám docela dlouho. Původně jsem měl modrý renovační, ale pak jsem pořídil tyhle a asi mi přirostly k srdci víc. P. Frýdl mi je přetěsnil na 3ATM, takže i zmoknout s nimi mohu, co víc chtít :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 HULKdotázek.....HULK je fakt odvozeno od komiksové postavy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 (upraveno) dotázek.....HULK je fakt odvozeno od komiksové postavy ? Ano. Hulk je nabušené zelené monstrum a tento typ primek se oproti většině ostatních rovněž vyznačuje větší velikostí a navíc zelenými indexy a ručkami. Upraveno 22. listopadu 2016 uživatelem accutron Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Gratuluji, konečně jsi je sehnal. Nic nehledej, je to Hulk.Jeronimo prosim ta mohol by si ich cvaknut na ruke? Rad bych videl jak posobia s tym meshom na ruke dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Foto je archivní. Měl jsem je asi třikrát a už o ně nemůžu v pěkném stavu zavadit. Foto je na zápěstí o průměru 16,5 cm. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
radorado Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Dik nadhera Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Taky mam doma jedny. A vlastne to jsou moje prvni Primky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeronimo Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 No vida. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Ano. Hulk je nabušené zelené monstrum a tento typ primek se oproti většině ostatních rovněž vyznačuje větší velikostí a navíc zelenými indexy a ručkami.ještě by mě zajímalo, jestli se označení HULK vžilo už v době jejich prodeje /výroby/, nebo jestli je to označení novodobější ? Jinak díky za osvětu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
accutron Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 ještě by mě zajímalo, jestli se označení HULK vžilo už v době jejich prodeje /výroby/, nebo jestli je to označení novodobější ? Jinak díky za osvětu.Samozřejmě je to až novodobá záležitost. Pravděpodobně by se zde na Chronomagu dalo dohledat, kdo první toto označení použil. V době kdy se tento typ hodinek Prim vyráběl nikdo v ČSSR netušil, že nějaká komixová postava jménem Hulk existuje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 22. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. listopadu 2016 Označení Hulk je můj příspěvek. Ale doufám je trefné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Označení Hulk je můj příspěvek. Ale doufám je trefné.jo jo, trefné to je Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berys Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Samozřejmě je to až novodobá záležitost. Pravděpodobně by se zde na Chronomagu dalo dohledat, kdo první toto označení použil. V době kdy se tento typ hodinek Prim vyráběl nikdo v ČSSR netušil, že nějaká komixová postava jménem Hulk existuje.díky, tak to se mi potvrdil můj předpoklad, i když Hulk se dle vševědoucí Wikipedie "zrodil" poměrně už dávno ( 1962 ). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 Dnes Orliky na cestach Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pbed Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 To Nestler,Fotil jsi za jízdy? Není vidět tachometr. Příště vem i palubku. Jaký používáš auto k těm Orlům?Bed Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 23. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. listopadu 2016 To pbed: Se ptas, jak kdybys byl od dopravkyJel jsem pomalu a porad se to lesklo jak psi kulky. Auto zase tak stylove neni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se