Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

dotázek.....HULK je fakt odvozeno od komiksové postavy ? :taz:

Ano. Hulk je nabušené zelené monstrum a tento typ primek se oproti většině ostatních rovněž vyznačuje větší velikostí a navíc zelenými indexy a ručkami.

post-1228-0-49830100-1479828421_thumb.jpg

Upraveno uživatelem accutron
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ano. Hulk je nabušené zelené monstrum a tento typ primek se oproti většině ostatních rovněž vyznačuje větší velikostí a navíc zelenými indexy a ručkami.

ještě by mě zajímalo, jestli se označení HULK vžilo už v době jejich prodeje /výroby/, nebo jestli je to označení novodobější ? Jinak díky za osvětu.

Odkaz ke komentáři

ještě by mě zajímalo, jestli se označení HULK vžilo už v době jejich prodeje /výroby/, nebo jestli je to označení novodobější ? Jinak díky za osvětu.

Samozřejmě je to až novodobá záležitost. Pravděpodobně by se zde na Chronomagu dalo dohledat, kdo první toto označení použil. V době kdy se tento typ hodinek Prim vyráběl nikdo v ČSSR netušil, že nějaká komixová postava jménem Hulk existuje.

Odkaz ke komentáři

Samozřejmě je to až novodobá záležitost. Pravděpodobně by se zde na Chronomagu dalo dohledat, kdo první toto označení použil. V době kdy se tento typ hodinek Prim vyráběl nikdo v ČSSR netušil, že nějaká komixová postava jménem Hulk existuje.

díky, tak to se mi potvrdil můj předpoklad, i když Hulk se dle vševědoucí Wikipedie "zrodil" poměrně už dávno ( 1962 ).

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...