plazalien Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Vcera jsem si pozkousel v nove prodejne Prim v Kotve :-)moc pekny, des do nich?
pohlodekj Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 Díval se taky na Havla? Tam by je měli mít. BedJj, maji. Docela pekny hodinky.... decentni. Ale cena decentni neni :-D
pohlodekj Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 moc pekny, des do nich?Nemel jsem tam chodit :-D... puvodne jsem se tam sel podivat na Linea, ale tyhle Spartaky me dostali. Ted uz vidim, ze nejvetsi problem Eltonu je ve fotkach. Vsechny ty hodinky vypadaji v realu pri nejmensim 2x tak lip.
Fajkus Odesláno 8. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 8. ledna 2017 To je stará vesta. Já chodím do prodejny v OV a dost mě berou Spartak retro LE. Naživo, super.
brumko Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Dnes dorazil Mesh určený pôvodne na MM300. Samozrejme hrubé stěžejky tam nedám ani náhodou ale na Primkách po Starom otcovi bude asi OK, tak si ho nechám.
pbed Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Vypadá to dobře. A ta datumovka je seřízená, to obdivuju, já na ni obvykle kašlu.Bed
xjr1 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Zekon: máš schválně ohnutý stěžejky, nebo je tvarovaná ta kůže, a nebo jen klame fotka:-)?
Honza.manta Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Dnes dorazil Mesh určený pôvodne na MM300. Samozrejme hrubé stěžejky tam nedám ani náhodou ale na Primkách po Starom otcovi bude asi OK, tak si ho nechám.image.jpeg Twlé - televize na shark meshi jsou dokonalé. Jdu ho shánět!
zekon7302 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Zekon: máš schválně ohnutý stěžejky, nebo je tvarovaná ta kůže, a nebo jen klame fotka:-)?Dobrý postřeh, ano, ohnul jsem stěžejky.
brumko Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Díky páni. Drahší Mesh ako samotné hodinky ale mám k nim citový vzťah, tak si ho myslím zaslúžia.
Primoš Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Honzo jsou na Ebaji a cena do tří dolarů.
xjr1 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Dobrý postřeh, ano, ohnul jsem stěžejky.Malej detail, ale vypadá to dobře ..
zekon7302 Odesláno 9. ledna 2017 Nahlásit Odesláno 9. ledna 2017 Dík, přitom je to tak jednoduché, stačí dvě lžíčky, můžeš dle libosti volit prohnutí, od polévkové po kávovou.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se