Thomas v.Bayern Odesláno 10. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. října 2017 Hmmm,pěkné :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 (upraveno) Tak jsem se dostal do faze, ze uz je toho tolik, ze rano fakt nevim, ktere vzit. Nic prijemnyho. Musim vstavat o pul hodiny driv, abych si vybral. Sent from my iPhone using Tapatalk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 12. října 2017 uživatelem Nestler Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Je to horší než ženský a kabelky :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 No to rozhodne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Jsem si jist, ze kdyz sectu vsechny manzelciny kabelky i boty, tak nema sanci Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 No ale stejnak asi nemáš od ni daleko :-D Já jsem na tom trochu stejně :-) 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 No ale stejnak asi nemáš od ni daleko :-D Já jsem na tom trochu stejně :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Panchart Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Koukněte sem: http://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/14040-co-m%C3%A1te-pr%C3%A1v%C4%9B-na-ruce/page-6322od dnešního rána je tam ráj pro všechny "Primkaře" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Pěkná podívaná :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prim-ky Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 A to ještě nebylo zdaleka vše ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fajkus Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Tak jsem se dostal do faze, ze uz je toho tolik, ze rano fakt nevim, ktere vzit. Nic prijemnyho. Musim vstavat o pul hodiny driv, abych si vybral. Sent from my iPhone using TapatalkJe na to jednoduchý vzorec.- kožený pásek hnědý s prošitím = kožený opasek hnědý s prošitím do kalhot = kožené boty hnědé s prošitím = podle kalhot oblekovky nebo podle svršku sporty - kožený pásek hnědý bez prošití = kožený opasek hnědý bez prošití do kalhot = kožené boty hnědé bez prošití = podle kalhot oblekovky nebo podle svršku sporty - kožený pásek černý s prošitím = kožený opasek černý s prošitím do kalhot = kožené boty černé s prošitím = podle kalhot oblekovky nebo podle svršku sporty- kožený pásek černý bez prošití = kožený opasek černý bez prošití do kalhot = kožené boty černé bez prošití = podle kalhot oblekovky nebo podle svršku sporty A tak dále. Červené boty = červený pásek = červený opasek atd. Modré boty = modrý pásek = modrý opasek atd. Důležité je volit hodinky také podle určení a barvy trička nebo košile, podle vzoru na oděvu a také podle délky rukávu. Napasovat k tomu bundu není nebo kabát není jednoduché, ale když budeš hodně chtít, dá se to dát. Prostě je potřeba si s tím vyhrát. A hlavně ! Pořídit si několik šaten na všechny ty hadry, botníky na boty a skříně na bundy a kabáty. Jak jednoduché Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nestler Odesláno 12. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. října 2017 Uf, tak to je sakra komplikovanej vzorecek. Asi zustanu jen u meho osvedceneho hnedy pasek, hnedy oblek. Cerny pasek, cerny oblek.:-)To bych se z toho zvencnul:-)Uz takhle rano resim. Co pro kluky k snidani a pak co pro kluky na svacu. Se psem..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jan_Jan_2006 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 A to ještě nebylo zdaleka vše !Já myslím, že už toho určitě více nemá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fade Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. října 2017 Zlaté tahy u jiných firem Mám tři barvy obleku a jednoduchý vzoreček. Modrý oblek - tah, hnědý oblek - tah, černý oblek - tah. Kraťasy - tah, případně nato. Škoda jen, že Prim nedělá za ty prachy u svých hodinek i kovové tahy. To přece nemůže být tak složité. Kůži moc nenosím. Ani vlastně nevím proč. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
1roman Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Dnes takéto. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Na to,že sú to: - decké športy-,sú Ti akorát. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
beeman Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 dnes se na blesaku zadarilo, konecne je mam taky, ackoliv jsem po nich netouzil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Thomas v.Bayern Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Jsou pěkný :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Valderek Odesláno 14. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2017 Přezuto na tah. Odesláno z mého SM-G900F pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jožko Odesláno 15. října 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2017 Svetováclavky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se