kerob Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 (upraveno) Tak vitej do klubu .Pekny,automaty dobra volba i design! Upraveno 13. července 2012 uživatelem kerob Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akkersson Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Tak vitej do klubu .Pekny,automaty dobra volba i design! Děkuju, ještě mám zálusk na nějaký pěkný Diplomaty nebo Pavouky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stanik73 Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Tak mě ta Prim-mánia chytla taky Hmmmm, další kandidát....... Bude následovat rozvrat manželství, alkoholismus, pobyt v psychiatrické léčebně a sebevražda. Přesné pořadí se uvidí později .... . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Akkersson Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Hmmmm, další kandidát....... Bude následovat rozvrat manželství, alkoholismus, pobyt v psychiatrické léčebně a sebevražda. Přesné pořadí se uvidí později .... . Protože pocházim z Nového Města nad Metují a i teď bydlím jen kousek vedle, tak to jednou přijít muselo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 (upraveno) Protože pocházim z Nového Města nad Metují a i teď bydlím jen kousek vedle, tak to jednou přijít muselo Nojo... tady bacha, tady je spousta chronobacilonosičů... hepčík... jak se Tě to chytne, jsi ztracenej. Já se ještě před pár lety smál kolegovi v práci, co to nosí na zápěstí, když má hodiny v mobilu. Dnes měřím Primky na kýbly a dalších značek mám taky požehnaně. Jediný štěstí je, že první staré Primky mi koupila moje milovaná lepší polovička. Takže za to vlastně může Upraveno 13. července 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Hmmmm, další kandidát....... Bude následovat rozvrat manželství, alkoholismus, pobyt v psychiatrické léčebně a sebevražda. Přesné pořadí se uvidí později .... . No pořadí se dá občas i ovlivnit - člověk si může udělat strejčka a některé věci udělat ještě než tomu propadne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 (upraveno) No pořadí se dá občas i ovlivnit - člověk si může udělat strejčka a některé věci udělat ještě než tomu propadne. Myslíš jako vzít to pozpátku? Nejdřív špagát, za chlast se tím pádem ušetří a manželství se sveze samospádem? Kvůli jedněm Primkám bych nedělal předčasný závěry- třeba je imunní... chrchly chrchly... Upraveno 13. července 2012 uživatelem straspol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Stýf Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Igen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
turner Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 Když je ten pátek třináctého tak diplomaty cifr nic moc, ale ta luneta zmršená z výroby (rýhování šoupnuté o cca dva milimetry). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
docent_tecka Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 "... jen pro ten dnesni den, stoji devadesatsedmicky mit...." mrzi me, ze me to nenapadlo driv a nevytahl ji z trezoru, tak aspon takhle archivne ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 13. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. července 2012 "... jen pro ten dnesni den, stoji devadesatsedmicky mit...." mrzi me, ze me to nenapadlo driv a nevytahl ji z trezoru, tak aspon takhle archivne ... Udělej víc fotek až budeš mít čas, prosím prosím... V celé kráse... určitě nejsem jediný, koho budou zajímat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 14. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. července 2012 Udělej víc fotek až budeš mít čas, prosím prosím... V celé kráse... určitě nejsem jediný, koho budou zajímat Jojojo, prosím o spoustu fotek i za sebe. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 "... jen pro ten dnesni den, stoji devadesatsedmicky mit...." mrzi me, ze me to nenapadlo driv a nevytahl ji z trezoru, tak aspon takhle archivne ... I já se připojuju - víc fotek pls, ať máme nad čím poslintávat... díky ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 15. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Není to zrovna teďka, ale měl jsem je na pracce včera A nejedná se o limitku Elton 2012, ale o renovaci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 Není to zrovna teďka, ale měl jsem je na pracce včera A nejedná se o limitku Elton 2012, ale o renovaci. parááádní, gratuluju :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 15. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. července 2012 dneska - modrá je dobrá... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Biges Odesláno 16. července 2012 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 parááádní, gratuluju :-) Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 tak jsem se bál, že Diplomaty na mojí velkou pracku nebudou to pravé, ale opak je pravdou - jsou elegantní za každé situace ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 tak jsem se bál, že Diplomaty na mojí velkou pracku nebudou to pravé, ale opak je pravdou - jsou elegantní za každé situace ;-) hhhhmmmmmmmmmmmmm tak ty jsou libové... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. července 2012 Už tu dlouho nebyly ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se