Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

Hmmmm, další kandidát....... Bude následovat rozvrat manželství, alkoholismus, pobyt v psychiatrické léčebně a sebevražda. Přesné pořadí se uvidí později ....:crying_anim: .

Protože pocházim z Nového Města nad Metují a i teď bydlím jen kousek vedle, tak to jednou přijít muselo Posted Image

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Protože pocházim z Nového Města nad Metují a i teď bydlím jen kousek vedle, tak to jednou přijít muselo Posted Image

Nojo... tady bacha, tady je spousta chronobacilonosičů... hepčík... jak se Tě to chytne, jsi ztracenej. Já se ještě před pár lety smál kolegovi v práci, co to nosí na zápěstí, když má hodiny v mobilu. Dnes měřím Primky na kýbly a dalších značek mám taky požehnaně. Jediný štěstí je, že první staré Primky mi koupila moje milovaná lepší polovička. Takže za to vlastně může :whistle: Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

Hmmmm, další kandidát....... Bude následovat rozvrat manželství, alkoholismus, pobyt v psychiatrické léčebně a sebevražda. Přesné pořadí se uvidí později ....:crying_anim: .

No pořadí se dá občas i ovlivnit - člověk si může udělat strejčka a některé věci udělat ještě než tomu propadne.
Odkaz ke komentáři

No pořadí se dá občas i ovlivnit - člověk si může udělat strejčka a některé věci udělat ještě než tomu propadne.

Myslíš jako vzít to pozpátku? Nejdřív špagát, za chlast se tím pádem ušetří a manželství se sveze samospádem? Kvůli jedněm Primkám bych nedělal předčasný závěry- třeba je imunní... chrchly chrchly... Upraveno uživatelem straspol
Odkaz ke komentáři

"... jen pro ten dnesni den, stoji devadesatsedmicky mit...."

mrzi me, ze me to nenapadlo driv a nevytahl ji z trezoru, tak aspon takhle archivne ... ;)

I já se připojuju - víc fotek pls, ať máme nad čím poslintávat... díky ;-)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...