marekparek111 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 To máš pravdu... na to jsem "trouba" nepomyslel... korunka, do vody jedině se šroubovací... jj panove, mate pravdu, problem je zrejme v korunce - je trosku prasiva uz od pohledu :-( budu to muset poresit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 jj panove, mate pravdu, problem je zrejme v korunce - je trosku prasiva uz od pohledu :-( budu to muset poresit. A to brzo,jinak Ti ta vlhkost nadělá pěknou paseku se strojkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 Strojek je to nejmenší zlo - ten se relativně snadno opraví. Víc bych se strachoval o ručky a ciferník - těch se v dobrém stavu nedostává. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 A to brzo,jinak Ti ta vlhkost nadělá pěknou paseku se strojkem. Popadni klíč na dýnko a otevři je a nech dýchat někde v suchu, pokud bydlíš ve vlhkém sklepení, opatrně je polož manželce do pixly s rýží a zajisti aby je neuvařila do rizota. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marekparek111 Odesláno 24. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. července 2012 panove diky, jsem v otazkach servisu zatim dost nouma... takze jsem je klidne od te nedele nechal odmlzit a ulozil zpet do krabice, neveda, ze je treba rychla akce ale na zaklade vasich rad uz ted v klidku oddechuji na cerstvem suchem povetri s otevrenym brichem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 (upraveno) Já mám lampičku na takové té ohýbací noze a vždy, když dělám test vodotěesnosti a zjistím, že ještě netěsní, tak je otevřu, položím na sklíčko a lampičku ohnu tak deset centimetrů nad ně. Nechám tak deset minut, až je strojek hodně teplý a lampičku odstraním. Nechám chladnout a když jsou ještě lehce teplé, tak zavřu. Upraveno 25. července 2012 uživatelem Honza.manta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Já mám lampičku na takové té ohýbací noze a vždy, když dělám test vodotěesnosti a zjistím, že ještě netěsní, tak je otevřu, položím na sklíčko a lampičku ohnu tak deset centimetrů nad ně. Nechám tak deset minut, až je strojek hodně teplý a lampičku odstraním. Nechám chladnout a když jsou ještě lehce teplé, tak zavřu. Misák kdysi vzpomínal na fén- prý u nějakých omeg hodně pomohl...Žije ještě? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ty malý hodinky mě baví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ty malý hodinky mě baví Naprosto souhlasím !!! Pěkné moc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Ty malý hodinky mě baví Malý?! Vždyť to je kromě sportů největší vyráběný model primek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Malý?! Vždyť to je kromě sportů největší vyráběný model primek. Béčka SOH mají 46mm a Steelfishe 44 :-) Jsou malý :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 25. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. července 2012 Přesně tak, tyhle traktory si taky musím sehnat. Dnes mi sice dorazily čtvrté traktory s centrální vteřinovkou ( a dokonce i s krabičkou a záručákem ), ale tento model se mi pořád nepovedlo ulovit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Přesně tak, tyhle traktory si taky musím sehnat. Dnes mi sice dorazily čtvrté traktory s centrální vteřinovkou ( a dokonce i s krabičkou a záručákem ), ale tento model se mi pořád nepovedlo ulovit... Nahoď foto, to mě zajímá- tyhle ještě nemám, už se mi třesou ručičky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Nahoď foto, to mě zajímá- tyhle ještě nemám, už se mi třesou ručičky... To mi je jasné, mám ten jeden model už třikrát, tak to můžeme pak směnit Jen foťák je teď bůhví kde... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Přesně tak, tyhle traktory si taky musím sehnat. Dnes mi sice dorazily čtvrté traktory s centrální vteřinovkou ( a dokonce i s krabičkou a záručákem ), ale tento model se mi pořád nepovedlo ulovit... S centrálkou se dělaly tyhle. Odpolední relax v kanclu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Tak ty mám jen jedny. Ještě je varianta jenom s čárkovýmy indexy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Tyhle? :-)O pár minut pozdějc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník jirkapoldapoles Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 Tak sem koukal snad do všech sekcí ale musim řict že ta nostalgie tady u tech sportu je znát.Děda je nosil , tata je nosil , a ja si je asi brzo pořídím Mají nezamenitelny IMAGE. a sou za pusinku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
atomicsteve Odesláno 26. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. července 2012 (upraveno) Hehe, taky jsem v archivu něco našel, snad jsem to sem už jednou nedával... Ty s čísly budu mít zítra k obleku, tak snad pak přidám novější foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: dva bludišťáky pro toho, kdo uhodne, jaké primky se mi tam válí Upraveno 26. července 2012 uživatelem atomicsteve Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kerob Odesláno 27. července 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. července 2012 Hehe, taky jsem v archivu něco našel, snad jsem to sem už jednou nedával... Ty s čísly budu mít zítra k obleku, tak snad pak přidám novější foto Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Edit: dva bludišťáky pro toho, kdo uhodne, jaké primky se mi tam válí to ctu poprve, ze traktorista jezdi v obleku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se