Přejít na obsah

Jaké Primky máte právě na ruce?

Doporučené příspěvky

To máš pravdu... na to jsem "trouba" nepomyslel... korunka, do vody jedině se šroubovací...

jj panove, mate pravdu, problem je zrejme v korunce - je trosku prasiva uz od pohledu :-( budu to muset poresit.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

panove diky, jsem v otazkach servisu zatim dost nouma... takze jsem je klidne od te nedele nechal odmlzit a ulozil zpet do krabice, neveda, ze je treba rychla akce Posted Image ale na zaklade vasich rad uz ted v klidku oddechuji na cerstvem suchem povetri s otevrenym brichem Posted Image

Odkaz ke komentáři

Já mám lampičku na takové té ohýbací noze a vždy, když dělám test vodotěesnosti a zjistím, že ještě netěsní, tak je otevřu, položím na sklíčko a lampičku ohnu tak deset centimetrů nad ně. Nechám tak deset minut, až je strojek hodně teplý a lampičku odstraním. Nechám chladnout a když jsou ještě lehce teplé, tak zavřu.

Upraveno uživatelem Honza.manta
Odkaz ke komentáři

Já mám lampičku na takové té ohýbací noze a vždy, když dělám test vodotěesnosti a zjistím, že ještě netěsní, tak je otevřu, položím na sklíčko a lampičku ohnu tak deset centimetrů nad ně. Nechám tak deset minut, až je strojek hodně teplý a lampičku odstraním. Nechám chladnout a když jsou ještě lehce teplé, tak zavřu.

Misák kdysi vzpomínal na fén- prý u nějakých omeg hodně pomohl...Žije ještě?
Odkaz ke komentáři

Přesně tak, tyhle traktory si taky musím sehnat. Dnes mi sice dorazily čtvrté traktory s centrální vteřinovkou ( a dokonce i s krabičkou a záručákem :P), ale tento model se mi pořád nepovedlo ulovit...

Nahoď foto, to mě zajímá- tyhle ještě nemám, už se mi třesou ručičky...
Odkaz ke komentáři

Návštěvník jirkapoldapoles

Tak sem koukal snad do všech sekcí ale musim řict že ta nostalgie tady u tech sportu je znát.Děda je nosil , tata je nosil , a ja si je asi brzo pořídím :D Mají nezamenitelny IMAGE. a sou za pusinku :D

Odkaz ke komentáři

Hehe, taky jsem v archivu něco našel, snad jsem to sem už jednou nedával... Ty s čísly budu mít zítra k obleku, tak snad pak přidám novější foto :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Edit: dva bludišťáky pro toho, kdo uhodne, jaké primky se mi tam válí ;)

Upraveno uživatelem atomicsteve
Odkaz ke komentáři

Hehe, taky jsem v archivu něco našel, snad jsem to sem už jednou nedával... Ty s čísly budu mít zítra k obleku, tak snad pak přidám novější foto :)

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Edit: dva bludišťáky pro toho, kdo uhodne, jaké primky se mi tam válí ;)

to ctu poprve, ze traktorista jezdi v obleku :whistle:

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...