MaraThon Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Sportovní dopoledne. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 To jsou renovace? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Dlouho jsem tu nic nepřidal, takže něco z předvčerejška z roboty - na novém řemenu, který spíchnul Ota, za což mu patří obrovský dík.... ta žlutá je fajn, že jo ? Ty NOS si setris ze jo? tyto maji trochu ojete hrany a vypada to na renovacni cifernik z Eltonu ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 To jsou renovace? No. Uvnitř původní, pouzdro nerez. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 No. Uvnitř původní, pouzdro nerez. Ale viděl jsem včera u jednoho hodináře původní černý lesklý číselník a asi to ještě poladím... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Ale viděl jsem včera u jednoho hodináře původní černý lesklý číselník a asi to ještě poladím...sakra- člověče jak to děláš- ten sháním už dva roky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MaraThon Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 sakra- člověče jak to děláš- ten sháním už dva roky... Mysli na Primky ve dne v noci a přitáhneš ho k sobě :-) ( věřím, že na ně myslíš, ale asi málo ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Ty NOS si setris ze jo? tyto maji trochu ojete hrany a vypada to na renovacni cifernik z Eltonu ne? NOS nemám žádné, možná tak blízké NOS, je fakt, že tyhle mají mírně ojeté hrany, ale opravdu jen mírně Ciferník... to je trochu složitější, vysvětlím někdy na pivě BTW, dodám sem později do PRIM ZÁTIŠÍ více fotek všech Primek. co mám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Mysli na Primky ve dne v noci a přitáhneš ho k sobě :-) ( věřím, že na ně myslíš, ale asi málo )Myslím na ně furt. A černej lesklej cifr do jedniček mám jen takovej vošoupanej... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 25. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. srpna 2012 Nemůžu se rozhodnout, se kterými si zítra zakoncertuju Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Tak se furt nevytahuj, no já ty stříbrné ještě nemám. Ale asi nudu mít něco jiného, čím bych ti zase trochu hnul žlučí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Tak se furt nevytahuj, no já ty stříbrné ještě nemám. Ale asi nudu mít něco jiného, čím bych ti zase trochu hnul žlučí.Já se nevytahuju, já se kochám. Tak hoď fotku. Ale buď opatrnej, aby to na moje zkornatělý tepny nebylo příliš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 NA sváteční den moje vysněné šestnáctky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Popelář Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. NA sváteční den moje vysněné šestnáctky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. AAAAAAAAAAAAAAAAAAAch..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
diver60 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Nemůžu se rozhodnout, se kterými si zítra zakoncertuju K tem kovovym strunam jdu ty stribrny i kdyz k tomu drevu zase spis ty zlaty. Tak si vem oboje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VintageLover Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 AAAAAAAAAAAAAAAAAAAch..... No jo, ty jsou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Utírám si slinu a jdu číst další příspěvky. KRÁSNÝ ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
booker007 Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 Nemůžu se rozhodnout, se kterými si zítra zakoncertuju K tomu dřevu co objímáš určitě zlatý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
straspol Odesláno 26. srpna 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2012 K tem kovovym strunam jdu ty stribrny i kdyz k tomu drevu zase spis ty zlaty. Tak si vem oboje....Taky mne to napadlo- ale potom by si třeba mohl někdo myslet, že jsem blázen Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se