Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Dlouho jsem tu nic nepřidal, takže něco z předvčerejška z roboty - na novém řemenu, který spíchnul Ota, za což mu patří obrovský dík.... ta žlutá je fajn, že jo ? :)

Ty NOS si setris ze jo? tyto maji trochu ojete hrany a vypada to na renovacni cifernik z Eltonu ne?

Odesláno

No. Uvnitř původní, pouzdro nerez.:rolleyes:

Ale viděl jsem včera u jednoho hodináře původní černý lesklý číselník a asi to ještě poladím...

Odesláno

sakra- člověče jak to děláš- ten sháním už dva roky...

Mysli na Primky ve dne v noci a přitáhneš ho k sobě :-) ( věřím, že na ně myslíš, ale asi málo :smile_anim: )

Odesláno

Ty NOS si setris ze jo? tyto maji trochu ojete hrany a vypada to na renovacni cifernik z Eltonu ne?

NOS nemám žádné, možná tak blízké NOS, je fakt, že tyhle mají mírně ojeté hrany, ale opravdu jen mírně :)

Ciferník... to je trochu složitější, vysvětlím někdy na pivě ;)

BTW, dodám sem později do PRIM ZÁTIŠÍ více fotek všech Primek. co mám :)

Odesláno

Tak se furt nevytahuj, no já ty stříbrné ještě nemám. Ale asi nudu mít něco jiného, čím bych ti zase trochu hnul žlučí.

Já se nevytahuju, já se kochám. Tak hoď fotku. Ale buď opatrnej, aby to na moje zkornatělý tepny nebylo příliš <_<

Odesláno

Nemůžu se rozhodnout, se kterými si zítra zakoncertuju :smile_anim:

K tem kovovym strunam jdu ty stribrny i kdyz k tomu drevu zase spis ty zlaty. Tak si vem oboje....:D

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...