Lukyna Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 Ahoj všichni. Jsem zde nový a rád bych něco zvěděl o hodinkách Molnija s lokomotivou na plášti...děkuji..
mikymik Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 (upraveno) Ahoj všichni. Jsem zde nový a rád bych něco zvěděl o hodinkách Molnija s lokomotivou na plášti...děkuji.. Ahoj. Jsem zde jiz lehce omsely a rad bych v loterii vyhral milijón. edit:dik Upraveno 21. září 2010 uživatelem mikymik 1 2
sureshot Odesláno 21. září 2010 Nahlásit Odesláno 21. září 2010 ja presne viem preco na toto forum chodim! Ahoj. Jsem zde jiz lehce omsely a rad bych v loterii vyhral milijón. edit:dik
Lukyna Odesláno 21. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 21. září 2010 (upraveno) jj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 21. září 2010 uživatelem Lukyna
Lukyna Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Čekal jsem, že mi někdo o těchto hiodinkách něco sdělí, ale vidím, že rozumné diskuze či rady se zde nedočkám
sureshot Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 skus porozmyslat preco to tak je... Čekal jsem, že mi někdo o těchto hiodinkách něco sdělí, ale vidím, že rozumné diskuze či rady se zde nedočkám
mikymik Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Čekal jsem, že mi někdo o těchto hiodinkách něco sdělí, ale vidím, že rozumné diskuze či rady se zde nedočkám Masove vyrabene ajznbonacke kapsace tak treba 30 let stare (kazdopadne 2. polovina 20. stoleti ).
redd Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Tak aspoň vyfoť tu mašinku na druhý straně Jinak myslím, až sem někdo hodí popis, tak se udělá copy - paste na aukro
lolohh Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Tak aspoň vyfoť tu mašinku na druhý straně Jinak myslím, až sem někdo hodí popis, tak se udělá copy - paste na aukro Další fotky jsou tady http://aukro.cz/item1240914558_KAP_HODINKY_MOLNIJA_.html
Lukyna Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Děkuji všem, kdo něco sdělí k tématu. Nejsem sběratel hodinek, nicméně tyto se mi vždy líbili , a tak bych rád věděl v jkých letech se vyráběli a zda-li je strojek postačující . Pokud může někdo srovnat s něktarými jinými kapesními hodinkami. Také by mě zajímala cena. Díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lukyna Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Ano to jsou ony z aukra. vidím je podruhé tak mě zajímá cena ve skutečnosti. Těch 1100 se mi zdá příliš.
redd Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Cena je výsledek trhu - pro každého může být rozumná cena jiná. Pro někoho je i 300 hodně, pro někoho je 3000 málo. Vše záleží na tom, jak moc to chceš a jakou to má hodnotu pro tebe samotného.
Lukyna Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2010 To je pravda je to otázka poptávky Když jsem je viděl tehdy prvně moc se mi líbili. Ted je vídám teprve po druhé. Jestli se dělali ve velkém množství tak je má ptarně každý druhý zde z fora. Mě zajímá zda-li je dávali třeba ČSD za odměnu a zda-li byly skutečně určeny pro tento učel čili pro nádražáky v SSSR.
Henry Odesláno 22. září 2010 Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Ad cena. Onehdá jsem podobné viděl v zastavárně za cca 500,- Ovšem bez řetízku, ten by jistojistě cenu zvýšil Pohlídej si, jesli je ten prodejce znovu nevystaví. Nebo občas vyraž na vycházku po bazarech, možná nějaký zajímavý kus najdeš.
Lukyna Odesláno 22. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 22. září 2010 Zkusím se s paní domluvit, protože se mi skutečně líbí. Jak jsem psal v uvodu nejsem sběratel hodinek, ale přci jen jedny hodinky kapesní jsem vídával u nás na chalupě děda je má po svém tátovi. Pořád jsou na poličce . Jistě se nejdná o něco vyjímečného, ale třeba z Vás někdo bude mít radost alespon z fotky až tam pojedu.
Lukyna Odesláno 23. září 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. září 2010 Tak tyto hodinky již nejsou....nevěděl by někdo o nich prosím?
JHonza Odesláno 23. září 2010 Nahlásit Odesláno 23. září 2010 jedny Molnija mam... ale neprodam... Měl jsem jako kluk skoro přesně ty samé, i s rámečkem. Ale to je dávno, bůh ví, kde je jim konec. Tenkrát (v 70-tých letech) budily mezi puberťáky značnou pozornost
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se