Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Ahoj všichni. Jsem zde nový a rád bych něco zvěděl o hodinkách Molnija s lokomotivou na plášti...děkuji..

Ahoj. Jsem zde jiz lehce omsely a rad bych v loterii vyhral milijón.

edit:dik

Upraveno uživatelem mikymik
  • Dát hlas 1
  • Hlasovat proti 2
Odesláno

Čekal jsem, že mi někdo o těchto hiodinkách něco sdělí, ale vidím, že rozumné diskuze či rady se zde nedočkám

Masove vyrabene ajznbonacke kapsace tak treba 30 let stare (kazdopadne 2. polovina 20. stoleti ;)).

Odesláno

Děkuji všem, kdo něco sdělí k tématu. Nejsem sběratel hodinek, nicméně tyto se mi vždy líbili , a tak bych rád věděl v jkých letech se vyráběli a zda-li je strojek postačující . Pokud může někdo srovnat s něktarými jinými kapesními hodinkami. Také by mě zajímala cena. Díky.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Cena je výsledek trhu - pro každého může být rozumná cena jiná. Pro někoho je i 300 hodně, pro někoho je 3000 málo. Vše záleží na tom, jak moc to chceš a jakou to má hodnotu pro tebe samotného.

Odesláno

To je pravda je to otázka poptávky Když jsem je viděl tehdy prvně moc se mi líbili. Ted je vídám teprve po druhé. Jestli se dělali ve velkém množství tak je má ptarně každý druhý zde z fora. Mě zajímá zda-li je dávali třeba ČSD za odměnu a zda-li byly skutečně určeny pro tento učel čili pro nádražáky v SSSR.

Odesláno

Ad cena. Onehdá jsem podobné viděl v zastavárně za cca 500,- Ovšem bez řetízku, ten by jistojistě cenu zvýšil :)

Pohlídej si, jesli je ten prodejce znovu nevystaví. Nebo občas vyraž na vycházku po bazarech, možná nějaký zajímavý kus najdeš.

Odesláno

Zkusím se s paní domluvit, protože se mi skutečně líbí. Jak jsem psal v uvodu nejsem sběratel hodinek, ale přci jen jedny hodinky kapesní jsem vídával u nás na chalupě děda je má po svém tátovi. Pořád jsou na poličce . Jistě se nejdná o něco vyjímečného, ale třeba z Vás někdo bude mít radost alespon z fotky až tam pojedu.

Odesláno

jedny Molnija mam... ale neprodam... :D

Měl jsem jako kluk skoro přesně ty samé, i s rámečkem. Ale to je dávno, bůh ví, kde je jim konec. Tenkrát (v 70-tých letech) budily mezi puberťáky značnou pozornost :)

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...