spineshank Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 je otázkou jak často člověk ty tlačítka používá taky,já zcela minimálně třeba
Peta-Biker Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 (upraveno) Poslední dotaz, v případě, že se rozhodnu pro klasické g-9000, koupit na ebayi? A nebo u nás? Našel jsem za cca 65usd, když připočtu poštu a další věci, ta cena bude skoro stejná, jak u nás, ne? Gil má recht, tlačíka mě vůbec nevadí Upraveno 10. května 2011 uživatelem Peta-Biker
Gilius Odesláno 10. května 2011 Nahlásit Odesláno 10. května 2011 asi bych koupil u nás,budeš je mít hned .
lolohh Odesláno 13. května 2011 Nahlásit Odesláno 13. května 2011 Dal jsem Mudmany (G-9025A) příbuznému a přetrhlo se mu "očko na zasouvání dlouhého řemen" - nevím, jak to napsat inteligentně, snad víte, co myslím, prostě to, co je na snad každém řemenu s trnovou sponou, aby neplandal volný konec řemene. Prosím, nemáte tip, kde bych to mohl koupit? Díky.
eXe Odesláno 16. května 2011 Nahlásit Odesláno 16. května 2011 Takovy pekny outdoor hodinky za par kacek.. Skoda ze jsou tak velky, jinak bych si je poridil na blbnuti :-D
Gilius Odesláno 17. května 2011 Nahlásit Odesláno 17. května 2011 Mudmany zase tak velké nejsou. Zkus na ně mrknout někde naživo a myslím,že budeš překvapený.
eXe Odesláno 18. května 2011 Nahlásit Odesláno 18. května 2011 Ja uz je driv videl parkrat, ale je to delsi dobu, takze si nedovedu vybavit jejich velikost na ruce..kazdopadne ja mam rucku jako vetvicku, takze na me by nebyly stejne.
Gilius Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 jak říkám,běž se na ně juknout naživo,případně je vyzkoušej. A uvidíš
spineshank Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 pánové,tak právě mi dorazily Casio GW 9010MB-1 Mudman,už jsem nedoufal že se jich dočkám ...radost fakt obrovská takže se hlásím do klubu
Gilius Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 a co "vintage" Mudmany???....řada DW 8400.....máte někdo,nebo plánujete??
Frantik Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Hele vy Mudmani tady!!!!!!!!!!! Jelikoz tady o tom pořád plkáte a jeste tady postujete tak pěkný fotky, tak jsem si ty vaše Mudmany objednal. Z Amazounu za hubičku Já, zapřísáhlej odpůrce digitálek!!!!! No ale ty hodinky maj proste neco do sebe - trochu outdoor, trochu military, trochu sportu. No uvidíme. Prosím nevynášet toto moje vyznání z tohoto vlákna, nebo jsem tady vyřízenej A všechno zapřu!
Peta-Biker Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Hele vy Mudmani tady!!!!!!!!!!! Jelikoz tady o tom pořád plkáte a jeste tady postujete tak pěkný fotky, tak jsem si ty vaše Mudmany objednal. Z Amazounu za hubičku Já, zapřísáhlej odpůrce digitálek!!!!! No ale ty hodinky maj proste neco do sebe - trochu outdoor, trochu military, trochu sportu. No uvidíme. Prosím nevynášet toto moje vyznání z tohoto vlákna, nebo jsem tady vyřízenej A všechno zapřu! Tak to jsi v prdeli, já už tři týdny nenosím nic jiného než digitálky. Jsou supr.
Frantik Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 Tak to jsi v prdeli, já už tři týdny nenosím nic jiného než digitálky. Jsou supr. No to snad ne!!!! Snad me to neovládne
Peta-Biker Odesláno 19. května 2011 Nahlásit Odesláno 19. května 2011 (upraveno) No to snad ne!!!! Snad me to neovládne No, když ne, tak si je pak od Tebe vezmu , budou se hezky doplňovat ke Gulfmanům. *to párátko není moje Upraveno 19. května 2011 uživatelem Peta-Biker
FranaD Odesláno 4. června 2011 Nahlásit Odesláno 4. června 2011 Fráňo, koukám, že jsem přemýšlel stejně Tak protože jsem z...vil u těch mých sklíčko tím, že jsem na něj nevědomky nechal dopadat odlétávající bordel z flexy, kterej do sklíčka vypálil ťupky (podle tvrzení některých zkušenějších zde se částečky rozžhaveného kovu vtavily do skla), postoupil jsem za peníze hodinky někomu, komu to zase až tak nevadí. No, nevadilo to zase až tak ani mě, ale byl to aspoň důvod, proč jít do změny. Tou jsou hodinky Praetorian (viz. vlákno o chlubení se novými kousky). Jinak pokud někdy dostanu chuť zase na čísla, a já věřím, že ano, budou to zase Mudmany, chtěl bych stejný typ, ale celočernou inverzní verzi. Myslím, že se budou těžkop shánět, kolega sháněl G9000 v černé a musel si je nechat dovést až z Afghánistánu v výstrojáku nejmenované zaoceánské země..)))
MANIAC Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 Zdravím, přátelé.Tak moje holky už to mají ani ne po třech letech za sebou. Pokud bych nějaké kupoval, tak bych si vzal asi zase tyhle, protože jsem se s nimi dost sžil a funkcemi mi vyhovují.
spineshank Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 co si s něma dělal že ti takto zakukaly??
MANIAC Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Odesláno 19. února 2014 co si s něma dělal že ti takto zakukaly?? Štrejchnul jsem v práci o posuv mikroskopu. Ucítil jsem, jak mi hodinky povolily, a uslyšel jsem cinkat šroubky. Nejdřív jsem si myslel, že je to osička a že to půjde v pohodě opravit, ale tady osička není a opravit to nepůjde. Jsem z toho takový rozmrzelý.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se