Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 32 minutami, Marty89 napsal: A spí v posteli? A kde jinde?
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 1 minutou, Marty89 napsal: Asi tak Voni se nás pane Wachmeister ptát nebudou, vždyť jsme u nich doma jen na návštěvě a oni si to udělají, jak uznají za vhodné...
Marty89 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 To je pravda, ale když zařvu, tak najednou nechá všeho a mizí z dohledu
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 2 minutami, Marty89 napsal: To je pravda, ale když zařvu, tak najednou nechá všeho a mizí z dohledu To jo, furt musíme být nad nima. Ale peršan, to je něco jako čau čau u psů, trošku dominantní a trošku svéhlavý, tam to nechce moc řevu. Ale poslechne občas i na dobré slovo, ale je s tím sraní jak s děckem
Marty89 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Ale ten peršan musí dát zabrat, co se péče o kožich týče, ne?
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 (upraveno) před 10 minutami, Marty89 napsal: Ale ten peršan musí dát zabrat, co se péče o kožich týče, ne? Jj, dvakrát denně česat a za chvíli bys mohl znovu. O to se stará paní, baví jí to. A občas /jednou za 5-6 měsíců/ vykoupat a fénovat, ale naštěstí to snáší taky dobře od mala. Ale po výstavách s ním jezdit nehodláme. PS sorry za neostrost, občas se to blbě fotí. Oba po vyčesání. Upraveno 19. října 2020 uživatelem Frostie
Marty89 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 To já to vyčesávání hrozně flákám. Ale u ragdollů většinou nedochází k zacuchávání a dredům. Dneska jsem vyčesával po dlouhé době.
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 1 minutou, Marty89 napsal: To já to vyčesávání hrozně flákám. Ale u ragdollů většinou nedochází k zacuchávání a dredům. Dneska jsem vyčesával po dlouhé době. JJ, to je ta výhoda. Peršan se trochu zpotí a hned se ti zacuchá s dredovatí. Těch kartáčů, co už jsme vyzkoušeli...Ale teď máme nějaký z Německa přímo na peršany, že to i trochu zastříhává. Je dobrý, ale Bubík si na něj musí zvykat, ale zas to má jakžtakž výsledky...
Marty89 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Já mám hřeben Furminator a ten teda bere hodně chlupů, ale nesmí se to přehánět. Max 20 minut, 1-2x týdně.
Frostie Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 před 9 minutami, Marty89 napsal: Já mám hřeben Furminator a ten teda bere hodně chlupů, ale nesmí se to přehánět. Max 20 minut, 1-2x týdně. Dle ženy máme toto: https://www.zoohit.cz/shop/psi/pece_strojky/kartace_hrebeny/kartace/607488 https://www.zoohit.cz/shop/psi/pece_strojky/kartace_hrebeny/kartace/523637 + normální kovový hřeben pak na závěr. To prostříhávání se dělá tak max dvakrát za týden a krátce a pak nastupuje ten kovový hřeben, který se i Bubíkovi líbí . U nás je to cca 2x5 minut každý den v kombinaci všeho
Marty89 Odesláno 19. října 2020 Nahlásit Odesláno 19. října 2020 Já měl taky původně dva kocoury, ale po rozchodu jsme je rozdělili.
paro Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 Konecne je nekdo min fotogenicky, nez ja Sent from my iPhone using Tapatalk
Alex77 Odesláno 27. října 2020 Nahlásit Odesláno 27. října 2020 Před hodinou, paro napsal: Konecne je nekdo min fotogenicky, nez ja Sent from my iPhone using Tapatalk
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se