Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Právě proto mě to lehce znepokojuje, vím že kvůli ledvinam musí vypít dostatek vody, uvidíme jak to bude pokračovat, fontanku bych koupil, ale zase mám strach z kabelů které k ní vedou. Vodu v misce samozřejmě měníme několikrát denně,ale ani tak se ji z ní moc nechce, když výřím vodu prstem je to lepší a občas se napije, ale tak zase třeba chodí pit když s ní nejsme, ale třeba taky ne :(

Odesláno

Z kabelů mít strach nemusíš. Vede tam 5V jako z nabíječky k mobilu. Jestli je zvyklá tak bych jí to koupil.

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Odesláno

Ani jsem si nevšimnul, že obývákem projelo auto a sejmulo kočku. Jak tohle může být pohodlný :-)))

9e8c5da50418f78012dce81011f71a5b.jpg

Odesláno z mého SM-G950F pomocí Tapatalk

Odesláno

Hahaha, jak tak koukám na tu fotku, tak si vzpomínám na ta předsevzetí, jak jsme si pořídili kočku. 'Do postele v žádném případě' 'Na stůl v obýváku skákat nebude' atd... No a pak přišla kočka ;o))

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Na me ma pani za ukol vobcas bafnout-sice sem pak nasranej ale vim, ze z toho votirani kocicich zadku po stole nemam toxoplazmozu. Zas ale kdybych ji mel, pani bych se nebal a to by bylo taky dobry.

Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Ja ji mam stopro, dokonce potvrzenou :-)

Tydle lidi se prej vic fintej.

Odesláno

U nás jsou obě kočky vycvičený, že se neleze na stůl, k televizi a na kuchyňskou linku. A dodržujou to! Teda dokud je někdo vidí. Jdu do pracovny a pak se třeba vracím pro pití...jedna hlídkuje na stolku u televize a druhá šmejdí po lince. Hned se spakujou a dělají jako že nic a to byl určitě někdo jinej. Jako fotbalisti.  :lol2:

Odesláno (upraveno)

:(  :(  tak dnes je to druhý den co se domu nevrátila černobílá Mišelka, bílošedá Mišelka má natržený ouško, nevím co se mohlo stát, ale nevidím to dobře, tohle nikdy ani jedna neudělala, holky se pohybovaly vesměs jenom kolem chalupy, až na vyjímky snídaně a večeře doma, přes zimu doma, přes léto spánek v obětí na lavici venku  :crying_anim02:

post-55640-0-04932500-1501340854_thumb.jpg

Upraveno uživatelem Sweden
Odesláno

Právě že jsou od letošní zimy obě vykastrovaný, mám podezření na nějakou kurvu v podobě kuny apod... i když tahle černobílá byla(je) vcelku "ranař", šedobílá spíš tak trochu mamlas, tam bych to čekal spíš že bude součástí potravního řetězce.

Odesláno

Potřebuji poradit-chci si pořídit kočku, samota mi moc nesedí a tak bych rád nějakého spolubydlícího :)

Jde o to, že mám objednaný nový gauč a bohužel jak je dnes moderní, je z části kozenkový. A zde je ten problém, nerad bych, aby mi ho kočičák hned zlikvidoval. Dá se tomu nějak zabránit, nebo raději objednat bezkoženkový?

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...