Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

No doufám, samozřejmě nečekáme, že se budou kamarádit ihned......bude to všechno chtít čas. Ale nebude sama a nebude mít čas Scarlet hledat......tenhle kukuč nám bude všem chybět.... jak tu padlo, je to rodinná tragédie.

post-1110-028264500 1316856528.jpg

Tak se mi ani do tohohle vlákna nechtělo,od čtvrtka mi nešel internet a nějak jsem ani nestíhal no nic ..........je mi líto,že to tak dopadlo.

Ale je dobré,že už máš zase novou mícu tak přeji hodně štěstí.R.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky....zatím si Salma hraje na Hájkovou, dělá hérečku, nevyleze a nevyleze. Ani nevíme, jestli se napila, došla na záchůdek, nebo aspoň něco uzobla. V noci jo, to vyleze a kňourá, přecejen jí není ani půl roku a musí si zvyknout. Když za ní leze Linduš ( přijde mi, že se jí snaží naznačit, že vše v poho, že se nemusí bát ), tak na ní syčí. Ale věřím, že se to poddá....:)

Mimochodem, vyšel mi příběh v nejnovějším čísle časopisu Naše Kočky :blush02:

Odkaz ke komentáři

Díky....zatím si Salma hraje na Hájkovou, dělá hérečku, nevyleze a nevyleze. Ani nevíme, jestli se napila, došla na záchůdek, nebo aspoň něco uzobla. V noci jo, to vyleze a kňourá, přecejen jí není ani půl roku a musí si zvyknout. Když za ní leze Linduš ( přijde mi, že se jí snaží naznačit, že vše v poho, že se nemusí bát ), tak na ní syčí. Ale věřím, že se to poddá....:)

Mimochodem, vyšel mi příběh v nejnovějším čísle časopisu Naše Kočky :blush02:

Gratuluji k článku!

Jo, bezproblémové soužití těch dvou micin chvíli potrvá. Vždy, když jsem domácí smečku obohatil o nového jedince, trvalo tak týden až čtrnáct dní, než toho nováčka smečka přijala za svého člena. Ten týden až dva to byl nezvaný host, který vnikl do jejich teritoria. To by se mělo usadit. Tak hodně štěstí.

Odkaz ke komentáři

Je jasné, že si musí zvyknout. Zatím je "vetřelec" ale to se vsákne.

Já mám konečně odléčenýho Plaváčka Šmudlíka. Plaváček, protože se zničehonic zjevil jako kdysi Plaváček a Šmudlík, protože byl nemocnej až hrůza, zčehož nejhorší byl průjem. No,nic hezkýho ale už je konečně krásnej, chová se jako kocourek, mazlí se jak Holmesová po prvních mechtlích :D

Kočky ho taky nesnesou. Dávkuju ho po kouskách a mám ho u sebe v místnosti. Ony asi taky hodně dělají "cizí" pachy. Až načuchne domovem, bude to dobrý...

Gilie, taky gratulace k článku.

Odkaz ke komentáři

Já spíše čekám, netrpělivě, až začne pít, baštit a chodit na záchůdek....teď je pod topením za lavicí, dal jsem jí tam misku s vodou a baštou. Co vím, tak má na to tři dny, potom bysme to museli nějako řešit.

A dík....já jen tak něco poslal a oni to uveřejnili.

Odkaz ke komentáři

Tak Ludvík má po druhý operaci, vypadá to dobře = přežije. V sobotu mu operovali jakousi křížovou kost, má to tam sdrátovaný, na jednu zadní nožičku bude víceméně mrzák. Ocásek mu zatím nechali, s tím že zítra zase na kontrolu, a uvidíme. Půlku tělíčka má oholenou, je takovej vtipně roztomilej.. Zatím se mu nespravil močák, jednou až dvakrát denně ho musíme vyčůrat manuálně - tenhle chvat se, naštěstí, naučil brácha.

Díky za podporu, jestli vymyslím, jak dostat z mobilu fotku, ukážu vám ho:)

A Gilovi gratuluju k novýmu přírůstku..

Odkaz ke komentáři

Tak to u nás bude v poho. Ty dvě můry už okolo sebe choděj, olizujou se, vrkaj na sebe.....a dnes společně i žraly ( máme tu dvojitou misku na baštu )....včera ještě Linda syčela, dnes na pohodu......budou kámošky. UFFFFF.....TÁÁÁKHLE VELKEJ ŠUTRÁK......mi spadnul .... :)

Vyfotit jsem to nestihnul, zlomil jsem se smíchy...páč Salma se vrhla na baštu a během žraní se snažila mňoukat a ještě zároveň příst. To byste museli slyšet..... :lol2:

Odkaz ke komentáři

4 Dr.Watson - neboj, tahle tříbarevka je naše :)

4 bohumil.talak - pořiď jí vlastní. Nesm.děj ( no, dobře...po použití záchůdku chvilku jo, nebaštěj fialky.....ale jinak ne )- to je takový všeobecně rozšířený omyl, je s nimi sranda...pomazlíš se s nima a ony s Tebou...dávaj víc, než vyžadují. Fakt, nekecám. Já je domů vůbec nechtěl a teď už bez nich nemohu :)

Odkaz ke komentáři

Mimochodem...sorry za další příspěvek....už jste někdy slyšely kočku příst a žrát zároveň ??? Jak je opřená o misku.....tak ta miska drnčí....no bomba....furt se lámu smíchy..... :lol2:

To je šídlo, Salma.....neřízená střela.....Linda má konečně parťačku pro lumpárny, Scarlet byla "dáma", která se k lumpačinám moc strhnout nedala. Tenhle malej poděs, to je jiné kafe..... :)

Ale ani trošku mi to nevadí, užívám si pohled na to, jak řáděj.... :)

Odkaz ke komentáři

4 Dr.Watson - neboj, tahle tříbarevka je naše :)

4 bohumil.talak - pořiď jí vlastní. Nesm.děj ( no, dobře...po použití záchůdku chvilku jo, nebaštěj fialky.....ale jinak ne )- to je takový všeobecně rozšířený omyl, je s nimi sranda...pomazlíš se s nima a ony s Tebou...dávaj víc, než vyžadují. Fakt, nekecám. Já je domů vůbec nechtěl a teď už bez nich nemohu :)

Nejraděj bych to tak udělaj,ale bylo by mi líto dát kočku na panelák.U jedné i druhé babičky si to vynahrazuje.

4Gil:Mám nejraděj,když kočka má volnost a může běhat po zahradě či po dvoře. :smile_anim:

Upraveno uživatelem bohumil.talak
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...