Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Hele...drbej....uhni...to je můj flek...nevotravuj....nažrat...uhni.....polib si...atdatd...mám pokračovat ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 mnoo po třech brutálně promazlených dnech by mi to i možná bodlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Ty wolle....užívej si to, dokud můžeš. Vždyť je to paráda ! EDIT - mně se teď Salma, potom, co jsem ji bral na kastraci, bojí...když natáhnu ruku, abych jí pohladil, tak se krčí...utíká. A to s ní ( zase to vyžeru já ) půjdu ještě na vyndání stehů. Jak na ní sáhne manželka, už přede...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 já jsem rád je to můj sametový kožíšeš a mazlím se rád..ale je to pro mě něco nového..a tak i náročného Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 Fanóšu...klíd...zvykneš si. A kočičák taky. A nenech se omazlit úplně vždycky, když se mu chce. On Tě taky pošle do řiti, když se mu nebude chtít.....to je kouzlo koček, jsou svoje. Nenech si nic vnutit a bude to ok...ještě mu pořiď kamaráda/dku...a budeš mít úplně vystaráno. Není nad to pozorovat, jak si ty mrchy hrajou.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 on když se mu nevěnuju jak by chtěl tak si začne mňoukat.. a mě to tak vezme že musim podrbat sametový kožíšek.. nebo si opětovně nechat zdrápat záda..a kamráda? až si sám zvyknu že bydlim se zvířátkem po třech letech single live je docela těžký.. takže možná po novém roce a po kastraci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 To je pěkný počtení, že se někdo ze singla stane doublem... úplně se na nějakou čičinu těšim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 noo budu muset kamaradovi pritvrdit rezim..doma jsem sefem ja :-) aspon se o to snazim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 17. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. října 2011 buhehe...prej přitvrdit. Buhehe...prej šéfem já....buhehee......mno....Fando...čím dřív Ti dojde, že doma je šéfem kocour, kterej Ti, milostivě, dovolí s ním bydlet, tím více si ušetříš nervy......no nic, bav se a průběžně dávej vědít A to Tě neshazuju, nebo tak něco.....běž se juknout na tohle forum a chvilku si tam čti. Ten odkaz jsem sem už jednou dával, ale evidentně je potřeba ještě jednou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dagou Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 Františku, kup misku a tu mu dej vždycky ráno plnou. Druhej den dosypat. Je v bytě, takže nestrádá zimou, ani si neshání potravu a on si sám uzpůsobí výdej energie příjmu potravy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 18. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2011 buhehe...prej přitvrdit. Buhehe...prej šéfem já....buhehee......mno....Fando...čím dřív Ti dojde, že doma je šéfem kocour, kterej Ti, milostivě, dovolí s ním bydlet, tím více si ušetříš nervy......no nic, bav se a průběžně dávej vědít A to Tě neshazuju, nebo tak něco.....běž se juknout na tohle forum a chvilku si tam čti. Ten odkaz jsem sem už jednou dával, ale evidentně je potřeba ještě jednou Tak nějak. Kočky mne doma tolerují, protože jsem ten, kdo jim sice okupuje jejich teritorium, ale na druhou stranu stále dává něco dobrýho (loví to v takové divné bílé hučící skříni, jak to sakra dělá?), drbe je za ušima (mohl by častěji) a občas jim dovolí vlézt do jeho pelechu (zaplaťpánbůh, že nám na oplátku neleze do toho pelechu našeho, celý by ho rozlehnul). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 21. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. října 2011 (upraveno) ...sune se to dozadu. Poslyšte, dneskaj jsem četl cosi o novém "zvířecím" zákonu, tuším v Občanském zákoníku to má být, projednává se asi ve sněmovně ohledně toho, že zvířata nebudou věc. Jsem netušil, že tak byla brána ale já jsem ignorant práva. Oč mi jde, tak tam byla zmínka, kde píší že se novela má týkat i útulků, kdy tyto mají zkrachovat s tím, že přijdou o příspěvky obcí. Moc tomu nerozumím a docela by mne to naštvalo bo jednomu se občas snažím přispívat, víte o tom něco víc? Zkusil jsem hledat v gůglu ale ztrácím se v tom resp. asi potřebuji polopaticky pro čtvrtinteligenta. Jinak šelmičky dnes dostaly nový záchod a lopatičku protože původní zkousla psina. No, moje blbost, nechal jsem to vyschnout venku a psině bylo líto, že ona nic takového nemá... Pevně věřím, že se do toho nenastěhuje podle jednoho bulvárního webíku exBartoš Edit: tak kočky říkaly, že ony dostaly záchůdek, lopatička je pro mne Upraveno 21. října 2011 uživatelem Dr.Watson Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Takže dneska je to týden co spolu válčíme a teď tak nějak skoro i na hodinu přesně.. už přesně víme kde je pná a kdo mazlitek. Oblíené místo na spaní je v postýlce s mazlitelem mezi nohama, oblíbené místo pro odpočívání je za páníčkovo krkem. Noelek je moc spokojený kocourek, dlabání dostáváme jenom to nejlepší Granulky RC kitten, konzervičky a kapsičky Gourmet.. a moc nám tu chutná.. A až namoje podrápaný záda jsem taky nad míru spokojený. a jen abyste viděli tu spokojenost... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kejklik Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Mně jebne: postýlka, mazlitel, páníček, Noelek, kocourek, granulky, konzervičky, kapsičky... Příspěvek jak do mimibazaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 kejklík: +1 ...co naděláš, chlapi jak se dostanou na něžné téma vypadaj hůř jak kadeřník-stylista gay křížený s travesistou A tak buď milášek a hoď sem nějaké fotečky koťáteček co doma milisíkuješ Ty... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 22. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. října 2011 Mně jebne: postýlka, mazlitel, páníček, Noelek, kocourek, granulky, konzervičky, kapsičky... Příspěvek jak do mimibazaru. To víš Ozák by to řekl jinak,to by byly : Granule,Konzervy,Kapsy,Kocour,Bidlo,Mazák,Bažant,....... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 (upraveno) Hele je tam kočka,kdo ji najde?sakra nejde mi tam obrázek. Upraveno 23. října 2011 uživatelem mondeo2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 Hele je tam kočka,kdo ji najde?sakra nejde mi tam obrázek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 (upraveno) František je kočičí otecko . To je teda nářez...granulinky mu šmakujou, klučikovi holýmu? Možná za dva týdny budeme mít taky vašuta, tak doufám, že až ho manžel uvidí, neobjeví se nějaká alergie. Upraveno 23. října 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 23. října 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října 2011 mnoo kdybyste to neměli přes celou republiku tak řeknu přijeďte na mazlenou Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se