Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Tuhle domů nechci.I když věřím,že to by manželova alergie rázem zmizela. 4Franta:Je to,pravda,trochu z ruky, ale člověk nikdy neví.

Tady je náš možná budoucí chlapec Sundance Kit

post-7675-003345300 1319373254.jpg

Upraveno uživatelem Alina
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já myslím,že kejklík by jako pejskomil měl založit svoje vlastní vlákno. Franto,díky,ty mi rozumíš.Vždyť má úplně lidský oči,tak chytrý...nebude asi chodit čůrat na nohy,až přijdu domů,ale sudoku by dokázat mohl. Paní majitelka říkala,že tihle radostí a láskou slintají,prý lano až na zem:-)

Upraveno uživatelem Alina
Odkaz ke komentáři

já myslím,že kejklík by jako pejskomil měl založit svoje vlastní vlákno.

My pejskaři vlákno máme. Ale když jsem nakouknul do koček, tak mi to nedalo. A tohodle "vládce" jsme pořídili máti po odchodu kníračky. Dnes už je starší, větší, rozcapenější:

post-3826-095803100 1319493669.jpg

post-3826-055200400 1319493728.jpg

Odkaz ke komentáři

gilie,stehy počkají,hlavně se dejte dohromady,zprávy posledních dní se nečtou lehce.Jinak holky jsou čičiny krásný.

Nakonec jsem se večer ještě kousnul a zaběhl tam ( ještěže to máme blízko )....na místě zůstal jen jeden steh, během chvilky hotovo a už má, holka, pokoj. Opět jsem ten nejhorší, schovává se a utíká přede mnou...ale bylo to potřeba.

Njn...poslední dny se fakt daří. Vůbec celej letošní rok. Ale to se zlepší, holt to tak má asi bejt.

Kočkám jsem to vyřídil, podívaly se na mne způsobem.....:" však to přece víme, ne ?! ".... :lol2:

Odkaz ke komentáři

kejklíku, dobrej macek, to už chápu, že tahle koule chlupů nemůže soutěžit s holátkem kanadským sphynxem.

Gilie, úplně ty dvě ksifty vidím, jak jen otočí hlavu a zírají, jako bys spadl z višně :). Máš pravdu, zlepší se všechno, je to otázka času?

Odkaz ke komentáři

Tak k tématu: pořizoval jsi kromě škrabadla i takový ty odpočívací tunely a plošinky? Mně se t zdá zbytečný, ale manžel by asi chtěl nějakou designovou kravinu, aby ladila k hifi. Jo a jak moc jsou po kabelech?

No a Gilie, vono to moc jinam nepatří, když je něco pro kočku, tak kam jinam než sem :).

Odkaz ke komentáři

Mně by se líbila jedině mainská mývalí kočka, jenže syn zjistil, že má na kočky alergii. Tak bohužel ....

Já bych radši taky nějakou, která nevypadá jako staženej králík, ale jak je starej alergik, tak musíme tudy. Ještě musíme jet k chovatelce na slintanou, jestli není alergie i na výměšky a kůži. Pokud se tam vosype, tak utrum. Zrovna mainská je perfektní...
Odkaz ke komentáři

No..já už to tu asi psal, ale u alergiků nejde ani tak o alergii na srst, jako o alergii na sliny ( jak se holky čistěj )....na srst, jako takovou, je alergickej málokdo. Takže je možné, že ani "naháč" nepomůže....ale vyzkoušejte, uvidíte ;)

4 Alí - neřeš to :) V jistej věcech pomůže jen : " nemožné na počkání, zázraky ihned "... :smoke:

Add kabely - vím, že některé kočky po nich jdou. Ale jde o mizivé procento....tohle dělaj spíš psi ( štěňata ), než mňoukadla. Takže bych se nebál.

4 Gandalf - jak už jsem psal...pokud budete mít kočku doma, tak na vlastní zvířátko si alergik vypěstuje imunitu ( fakt, mám doma těžkého alergika na různé druhy potravin, zvířata atdatd....spíše vypíšu, nač alergickej není, než nač je )....a hle, máme doma psa, dvě kočky a alergie nic...nothing....nula....ale třeba pohladí zvíře venku, potká kočku u kamarádů doma a osype se.....jak je to možné, netuším, ale je to tak.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...