Alina Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 dnesšní návštěva chovatelky OSMI sphynxů dospělých a čtyř koťat. Smradu za korunu, paní s doutnákem u huby...no a manžel začal kejchat a prskat. Ty kočky jsou skvělý, povídají, jsou heboučký a synek byl z nich na větvi. Tak řešíme, jestli se bude manžel trápit alergií jen z prachu a trav nebo i z tohohle malýho šmudlíka s nemocným očičkem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 manza smudlika zvladne...co ma chudisek s ocickem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 3. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu 2011 manza smudlika zvladne...co ma chudisek s ocickem s očičkem mám asi něco já vidím dvakrát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Frantovi roste děloha:). Nakonec si nás vybral kocourek Sam,dostal infekci,má jedno oko zakalené,ale bude dobrej.Dneska to rozhodneme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Tak ať to klapne, ALí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WATCHES Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Až se manželovi z alergie vyvine astma, tak Ti fakt poděkuje. Nebude to hned. Nějaký ten rok to potrvá... Bude aspoň ten kocour venku? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 na asthma se neumírá.. mam ho už dvacet let a žiju si poměrně v pohodě...a co se týče duplicitního příspěvku tak kdyby forum nemělo permanentě výpadky a z mobilu se to pak neodeslalo dvakrát nestalo by se to.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Právě je problém,že ta paní měla v bytě dost bordel,k tomu kouřila...tak vlastně ani nevíme,jestli to bylo z koček. Kocour bude doma,je nahatej:).Musím říct,že mne překvapilo,jak jsou sphynxové na omak příjemní. A jak ta kočka hřeje:). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 jj na lehký bodýlek si zvykej nebo budeš běhat s vysavačem kolem dokola.. oni jsou děsně hravý kočkolit občas roznosíš a tak všechno kolem..taky zvažuju novej vysavač :-))) Hlavně bych si možná zkusil proklepnout tu CHS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 4. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. listopadu 2011 Ta paní má nejlepší reference,chová krásný kusy,sama je vozí do rodin.Je navíc sama a podniká,tak uklízet nestíhá.Sama nám chce dat zadarmo,protože jsme se ji líbili.Manžel má právo veta,vzal si čas na rozmyšlenou. Jinak ho tu v neděli máme.Paní vezme marlboro a Sama a přijede. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Zítra přijede Sam Hawkins se svou vychovatelkou. Už se tu těšíme,tak držte palce,ať tu vládne klidně a spravedlivě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 tak ať se mu líbí a pokud budew šikovný stejně jako Noel tak ho máš za půl hodiny celý byt.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Nejmenší plemeno je Kotě domácí /Felis minima domestica/ No jo, tam je ale oprávněný předpoklad, že asi časem vyroste. A jednoho snad 10-ti kilového kocoura už v rodině máme. (modrý britský ""kocourek"") A to není kočka, to je tygrlevslon a haj.zlík v jedné osobě. Takže chci protiklad- milou, malou holčičku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dr.Watson Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Tak to asi jedině podle chovu - kde mají "něco menšího", nevím ale nějaké trpasličí kočky ani neexistují? Ono je to zvláštní, zakladatelka našeho rodu je "malá", občas jí říkám pidikočka s tím, že se furt zmenšuje. Její dvě děti jsou zase obři. U našich "směsí" se to odhadnout nedá tak asi jedině čistokrevnou kde mají záznamy předků i s velikostí a vahou. Jinak Šmudlík přesně ví jak na mne. Hobluje mi bradu. Dneska jsem krapet zaspal, Holmesová mi ho dala do ložnice, že mne ten hyperaktivní hajzlík vzbudí a nebude to na ni. On mne tedy vzbudil ale tím, že mi olízal půlku obličejového ksichtu a šťouchal mne do nosu. H. stála ve dveřích a chechtala se, že prý bude žárlit a že je kocour teplej... Já ani neměl komu vynadat, že mne ruší v přemejšlení. Voni se proti mně všichni spolčili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Tak asi budu potřebovat další radu od vás... potřebuji vybrat pro noelka škrabadlo/odpočívadlo.... máte nějaké typy na vlastnosti? někdo říká co nejvyšší někdo zas aby tam bylo co nejvíc hraček patlam se v tom tři dny a nevim co přesně.. Zaujalo mě tohle:http://images.profizoo.cz/eshop-images/orig/upload_2006_10_06_09_41_24_452608a48a664_513_4651.jpg Díky moc za každou radu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Já bych koupil něco obyč a uvidíš, jak se k tomu bude mít. Stejně se to časem obměňuje. Abys nekoupil něco vymazlenýho a on na to ani nekoukl. Manželka taky nakoupila fontánky a další píkoviny a naše princezny na to akorát z vysoka...... 4 Alí....gratulace. Kdyžtak se neděs, že někam zaleze a vyleze až po pár dnech. Hlavně mu nech někde vodu, krmení a kaďák. A kontroluj, jestli ubylo z vody a ze žrádla a jestli koná.....pokud tři dny nic(ani jíst,ani pít ani vyměšování), musíš to pak nějak řešit - třeba vrácením kočky. Ale u kotěte bych to nepředpokládal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 mno právě to je to, dát za to pět tis a by to tu stálo je škoda peněz .. ona je to škoda pak i u pětikila.. jenže každý říká fakt něco jiného :-(( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gilius Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 Já vím...však to nepředkládám jako dogma..... začni něčím jednodušším a upgradovat můžeš přece vždy. Ony stejně škrabou třeba i na koberci, na sedačce atdatd..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 asi koupím takový ten stom ke stropu.. tím špatně neudělam on pořád někde leze tak se mu to bude snad líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 5. listopadu 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2011 (upraveno) Mně ta paní chovatelka doporučovala stromy. Prej jí její holomci ožírali ty drahé pletené kukaně, nejlepší je ten sisál asi. Gilie, díky. Trochu se bojim, že se mu bude stejskat. Měl smečku čtrnácti spolubydlících, teď bude mít drzé batole a mne. co tenhle? Upraveno 5. listopadu 2011 uživatelem Alina Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se