Přejít na obsah

Kočka?

pete

Doporučené příspěvky

Že se Ti chce vůbec reagovat, Fando. Však jukni na jeho poslední příspěvky...jen prudí, popichuje a votravuje. Tenhle za to fakt nestojí..... ;) Určitě se mu dušička tetelí blahem, když někoho naštve, nedopřej mu tu radost.....:)

Stejně k tématu nic nemá.....nebo máš pocit, že jo ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestli máš nějaký mindrák bude lepší když si ho budeš eliminovat jinde než tady

Za normální považuji "kočku na česneku" a jiné chlupatce. Jestliže jsou mezi hodinkáři persony, které považují kočky bez kožichu za vrchol kočičí evoluce a berou si je místo biologických partnerek do postele, prosím, proti gustu žádný dišputát. Ale vyskakovat proti někomu, kdo má zvěř 40 let doma, pod heslem "prudí, popichuje a votravuje" si pánové nechte laskavě zajít. Já se vám do vašich vztahů a kuchyní taky nemontuju.
Odkaz ke komentáři

Za normální považuji "kočku na česneku" a jiné chlupatce. Jestliže jsou mezi hodinkáři persony, které považují kočky bez kožichu za vrchol kočičí evoluce a berou si je místo biologických partnerek do postele, prosím, proti gustu žádný dišputát. Ale vyskakovat proti někomu, kdo má zvěř 40 let doma, pod heslem "prudí, popichuje a votravuje" si pánové nechte laskavě zajít. Já se vám do vašich vztahů a kuchyní taky nemontuju.

a koho to zajímá?
Odkaz ke komentáři

a koho to zajímá?

čéče třeba mě...za chvíli to v tomdle vláknu bude jak na micinách.cz. To pak bude konečně pořádná řiť. Kejklik to řek dobře, ale úplně chápu, že vám vostatním to hlava nebere. Abych teda v tomdle kočkovlákně neplkal jen nějaký teori, tak sem blejsknul trojzubku. Za chvíli pude ven voknem, nebo dveřma. Podle toho, jestli se pudu ještě vychcat, nebo rovnou spát. Vono je asi letos ňák málo myší, nebo co... a ta mrcha vždycky vožere všechno na co příjde hned, jen co vytáhnete paty z tý zatracený kuchyně.

post-817-015910300 1323480586.jpg

Odkaz ke komentáři

koukam ze vrchol lidsky evoluce se ozval...kejkliku jestli zavidis tak se stav vezmu te taky do postele a budu te skrabkat za ouskama..ale ty se zas budes muset naucit poveli dost, fuj a staci kdyz nedokazes rozpoznat sam kde hranici lidska slusnost a zacina impotence inteligence...urcite by sis taky zaslouzil trochu lasky ktere se ti jako tyranemu diteti nedostalo

Upraveno uživatelem FrantisekH
Odkaz ke komentáři

Ale vyskakovat proti někomu, kdo má zvěř 40 let doma,

Buhehehe....Ty jsi vážně komik. Cintáš tady ( nejen ) kraviny a oháníš se tímhle ???? Buhehehehe........ještě něco podobně chytrého napiš, rád se pobavím. A neboj, Hciq Tě nenechá ve štychu a podpoří Tě. Směle do toho, tygři ;)

Jestli vás tohle vlákno tak sejří, pomoc je jednoduchá....nelezte sem ;) Protože tu jsou lidi, kteří evidentně nemají vaši inteligenci, nerozumíme vám a nemáme nárok pobrat to, co tu předvádíte. A s takovýma se přece vy, takové mozkovny, nebudete zahazovat, ne ?! ;)

4 Hciq - je mi Tě líto. Musí to být něco strašnýho, rozumět a chápat každýho chytrolína a pohybovat se mezi póvlem, který Ti mentálně nesahá ani po paty. Mne by z toho asi jeblo. Tohle obdivuju a klaním se, že to ustáváš duševně vyrovnanej :lol:

Jo a máš moc pěknou mourečku. Proč trojzubka ????

Odkaz ke komentáři

a kejklíku pokud máš doma zvěř jenom dobře, ale kočka není zvěř ale zvíře

Zvěř jsou všechna lovná zvířata[zdroj?]. Jinými slovy je to skupina divoce žijících živočichů, která má nebo měla význam z hlediska myslivosti.

Zvěř se dále rozděluje na srstnatou a pernatou. Tyto dvě skupiny se dále člení podle užitkovosti.

A jestli myslíš tohle vážně tak jsi adept na podání trestního oznámení

Odkaz ke komentáři

protoože je to fotka stažená z netu, a jelikož pulikovat nemá fantazii na to aby ji pojmenoval tak nemá ani fantazii na to aby si vymyslel jméno pro kočku.. je mi jí líto

Fanouši, trošku uber :) Nemyslím si, že je to fotka z netu.....fakt mne zajímá, proč trojzubka???!

Odkaz ke komentáři

Fanouši, trošku uber :) Nemyslím si, že je to fotka z netu.....fakt mne zajímá, proč trojzubka???!

Zdar Gille,

kočka se samo nemenuje trojzubka. To jí jen tak vobčas říkám. Má totiž jen tři špičáky. Vylomila si ho asi, když kradla psovi granule, nebo vo nějakou myš a nebo v nějakejch rvačkách. Je tu hodně kun. To mě přivádí k tomu, abych volně navázal na Kejklikuv postoj. Díky týdle kočce nejsou v baráku myši a na půdách kuny. Taky jí to párkrát stálo málem život. Vona taková kuna je pěkně silná mrcha a dost často tu kočku dá. Líza si taky z takovejch setkání nosí na krku pár kuních zářezů. Pokud by na takovej život neměla, tak by už dávno byla mrtvá. To je myslím ta přirozená selekce. Nemůžeme mít prostě nějakýho chcípáka, kterýho řachne první nasraná kuna. Trochu zjednodušený, ale pro příklad dostatečný. Takže si ve svých bytech a městských aglomeracích chovejte přešlechtěný plemena, postižený a nemocný jedince, jak to psal Kejklik, ale míra únosnosti není nekonečná a jedný ze dvou stran prostě dojde trpělivost. Todle kočičí vlákno, díky několika jedincům nabralo úrovně takovejch specialitek, jako jsou třeba ty miciny.cz a podobně kuchlý fóra. Takže vobě strany by měly vzít zpátečku a uvést todle vlákno zase do rovnovážnýho stavu.

Ještě sem dám další fotku "z netu", jak tady někdo psal. Todle je ten pes co mu ta kočka krade granule. Von jí zas vobčas votvírá dveře, aby ta mrcha mohla proniknout až do kuchyně a vožrat co sedáPosted Image. To je zase symbióza. Takže už přestanu rejpat, vezmu dalekohled a pudu se radši podívat na zatmění měsíce.

zdar

post-817-075218700 1323532654.jpg

Odkaz ke komentáři

Tak už nebudu chodit ani sem? Dva dny tu člověk není a hned takový pyrománie. Kdo chce, ať má bajzku s chlupama,kdo ne, ať má semišovýho, vodu milujícího sphynxe.

Je to i můj případ a nebudu se tu kvůli tomu do nikoho s..t s evoluční teorií. Jsem v přetopeným paneláku, tak nechci pouliční venkovanku, která mi bude ničit byt kvůli tomu, že je frustrovaná malým teritoriem.

A vůbec, mám jiný starosti než tu psát moudra.

Neserte se alespoň tady, hádejte se v putyce, tam není nic slyšet.

post-7675-031055800 1323537224.jpg

Upraveno uživatelem Alina
Odkaz ke komentáři

4 Hciq - dík za vysvětlení, myslel jsem si, že to bude nějak tak....že se k tomu bude vztahovat nějaká historka.

Vono jde o to, jestli máme doma kočku jako mazla, společníka....nebo jestli je to kočka, která se pohybuje po venku a musí se, občas, obrazně řečeno, porvat o život.

Nevidím jedinej důvod, proč se tu hádat, každý dle svého gusta......třeba z našich koček chodí ven jen jedna a ještě je pod dohledem. Ani trošku mi to nevadí a , co vím a zažil jsem s ní, nemám nejmenší obavu, že by se o sebe nepostarala. Ten pes z čekárny u veterináře na ní jistě bude dlouho vzpomínat :lol:

EDIT -

4 Alí - klííííd....neboj, to je jen takový pošťuchování, nic, co by nepřešlo. Co ten proužek přes oči ??? Se za sebe stydíš, či co ?? :)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...