prukajda Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 To JHonza a jeho něšťastný monitor: Kdysi jsem měl laserovku HP LaserJet už nevím kolik, kocour ji zaměnil s kakáčem a rádně ji pročural. Ráno jsem si toho nevšiml a zapl ji, tiskárna se odporoučela do kytek. Protože jsem měl náhradní tonery, koupil jsem stejný typ a do měsíce se situace opakovala. Nakonec jsem do třetice koupil jinou značku - Lexmark, tu už naštěstí třetí rok ignoruje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 On Mikeš je zjevně fajnšmekr - to už je jeho třetí. A značky moc nerozlišuje, 2x Neovo, 1x Dell.Povedlo se mi sehnat starší monitor, takže moje první akce byla, že jsem spáru mezi panelem a rámečkem pro jistotu zaplácal silikonem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defe Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 pani a mate kocurov kastrovanych?s tou tlaciarnou to moze bit tak ze ho pritahoval pach a preto sa tam vysikal. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 10. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu 2012 Nn, náš Mikeš je kompletní. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defe Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 keby bol kastrovany tak je velmi mala pravdepodobnost ze by znackoval Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JHonza Odesláno 11. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. listopadu 2012 To je nepochybně pravda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 12. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. listopadu 2012 keby bol kastrovany tak je velmi mala pravdepodobnost ze by znackoval Kocour Albert kastrovaný je. Má v bytě oblíbená místa, která permanentně občůrává. V minulosti jsem měl kocoura Morise, též byl kastrovaný a dělal totéž. Je to nekonečný boogie - hadr, kýbl, vše vytřít - a pak v nestřežených chvílích Albert obnovuje své podpisy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defe Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 ono to moze bit sposobene ich nervozitou,inymi pachmi,zdravotnyma problemami alebo psychikou alebo aj podstielkou.skoda ze tu neexiztuje take cosi ako macaci psycholog , ako ked vidim niekedy na animal planet Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 ono to moze bit sposobene ich nervozitou,inymi pachmi,zdravotnyma problemami alebo psychikou alebo aj podstielkou.skoda ze tu neexiztuje take cosi ako macaci psycholog , ako ked vidim niekedy na animal planet U Alberta to bude psychikou. Má asi 10 let a od kotěte je silně psychicky nevyrovnaný, děsný nervák. Takže se na něj za to ani nelze zlobit. Celkem bez jasného podnětu se lekne a pak vyskočí a utíká se někam schovat. Mohu ho srovnat s dalšími kočkami, které jsou proti němu v naprosté psychické pohodě. Je to nicméně děsný mazel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 Odpolední leháro na sluníčku bože ta je. nejdřív jsem chtěl napsat škaredá ale líbí se mi. nikdy jsem ji neviděl na živo. to je takový plemeno že je bez chlupů? může na sluníčko? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 13. listopadu 2012 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. listopadu 2012 nejsou bez chlupů..mají extremně krátkou jemnou srst jako samet... a na sluníčko? nevim jak kdo ale Noel je tam každou chvíli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gerhard Odesláno 21. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. ledna 2013 Prosim Vas, zhanam v kosickom kraji ragdoll maciatka s papiermi, vie niekto poradit? Dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 27. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2013 Tak a dnes som pochoval (v cestine pohřbil) Mura. Pol rocny kocur. Uzasna osobnost. Velmi dobry priatel celej rodiny vratane nasej fenky parson russel teriera Lizi. Spaval v garazi a tulal sa po vonku. Obcas som si na rohozke pred dverami nasiel mys alebo vrabca. ked bol este mal vlacil nam zo zadrady dazdovky:):). Nasiel som ho dnes zrazeneho autom pred nasim domom. Chyba mi. Zostalo mi po nom v dusi prazdno. Ked sa mi na jar priplietol pod nohy ako zatulane maca ani som netusil, ze si vytvorime taky vztah. Podla poraneni netrpel.... Pokoj jeho macacej dusi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 28. ledna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. ledna 2013 Jo, to jsou moc smutný chvíle. Stalo se mi něco podobného, když jsem trávil na chalupě pár dní dovolené, srazil někdo tátovu starou, zasloužilou kočku. Bylo jí dobrých 12 - 15 let, už to byla zasloužilá veteránka, ale stále v dobré fyzické i psychické kondici. Je to už rok a půl a stále je mi z toho smuno, když si na to vzpomenu. Nejlepší řešení podobné situace je vzít si jinouk kočku či kocoura, takových bezprizorních chudáků je všude spousta. Já jsem postupem času nashromáždil také pár koček.... v tuto chvíli jich je přesně 10 :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. února 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2013 Kočkařům připomínám, že tendle víkend je v Praze v Diplomatu velká výstava - co takhle občas na nějakou jdu, tadle se mi zamlouvá asi nejvíc. Hlavně tim, že tam maj (aspoň vloni to tak bylo) takový ty tradiční klece, přes který se správně nastavený kočky daj hladit - nejsou to ty blbý akvárka, jako měli vloni v Kongresovym centru:) http://www.starshow.eu/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 My máme Ragdolly :-) A zrovna k dispozici 3 koťátka, co hledají nový domov, tak kdyby někdo měl zájem, jsem na příjmu :-) web: www.catsious.cz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lamiczka Odesláno 27. března 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. března 2013 Já mám doma taky už letitou kočku. Je jí 16 a pořád se má k světu, je naprosto zlatá, lepší zvíře jsem si snad ani nemohl přát. Pořídili jsme si navíc ještě jednoho chlupáče - tentokrát kocoura mix mainská mývalí a sibiřská kočka, jen to vypadá, že má chlapec nějaký problémy s růstem. Zasekl se na cca 3 kilech a to je mu už 9 měsíců. Hlavně je to protiva, když má pocit, že se mu někdo dostatečně nevěnuje, tak se hned hlasitě dožaduje pozornosti, jen někdy mám pocit, že sám neví co chce - žrádlo, hladit, nebo blbnout... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stando Odesláno 6. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. dubna 2013 Nazdarek. Nema tu nahodou niekto maciatka macky domacej k odberu? Smutok po Murkovej tragickej smrti uz pominul a tak hladame noveho strazcu zahrady naseho domu. Som z Trnavy, do 150 kilakov su pre nu pridem. Ak ano piste SZ. Dakujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 7. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. května 2013 pomáhalmimejtauto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prukajda Odesláno 9. května 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. května 2013 Zrovna jsem se vrátil z veteriny. Kocour, třináctiletý, byl v poseldních dnech dost apatický, poslední dva dny nežral,... výsledek vyšetření: akutní selhání ledvin. Dva dny bude na kapačkách a pak se uvidí, zda je nějaká naděje. Tak nám držte palce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se