Klotzman Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Sova:-))) Na dědině se říkalo, že ušatý kočky nejlíp chytaj myši
mondeo2 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Na dědině se říkalo, že ušatý kočky nejlíp chytaj myšiJóo, ta fotka pod peřinou to jasně dokazuje.......... ............typickej myšobijec........ :D ..............
Moty Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 ven jí nepouštíme, mám strach aby nedopadla jako Mourek
Frantik Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Bozi usiska :-))) To nema ani moje Máňa :-)
Moty Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Tyhle fotky ze spoda udelat vtipný ksichty:-)) A Máňa je krásná:-) Upraveno 23. června 2015 uživatelem Moty
Povidláček Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Sova:-))) Moty, tvoje kočka vypadá ÚPLNĚ jako moje profesorka z bakaláře, která nás měla na fyziologii. Kdyby se člověčí ksicht mohl převtělit do zvířete, byla by to ona... ještě s tim jedním přimhouřeným okem, úplně jak u zkoušky Neříkáte jí náhodou Marie? Jestli jo, tak je to fakt ona, to není možný
Moty Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Ne, je to Cleopatra, kvůli egyptským předkům, ale pobavil jsi moc:-)) Bite my shiny metal ass with Tapa
Traveller Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 Tohle jsem dovezl našim dnes od Olomóca za nedávno oplakaného desetiletého kocoura. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. No a tohle je k mání za odvoz od mých známých. Jsou celkem 4, ale dvě se nekamarádily. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
OndraPod Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) Krasny jsou A tady nase tri kocky fetacky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Jinak ale funguje santa pri sblizovani novych kocicaku naprosto skvele! Upraveno 23. června 2015 uživatelem OndraPod
mondeo2 Odesláno 23. června 2015 Nahlásit Odesláno 23. června 2015 (upraveno) no tvl, ty jsou sjetý....... ..........to vypadá na dobrej matroš....... Upraveno 23. června 2015 uživatelem mondeo2
Lu2cz Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 :) ta v tý misce je super Jinak ty koťátka za odvoz to je co... je to jaksi moc huňatý-vlasatý ???
Traveller Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Jinak ty koťátka za odvoz to je co... je to jaksi moc huňatý-vlasatý ??? Matka známá, otec neznámý - prostě kříženci (ne s morčaty )
tano Odesláno 24. června 2015 Nahlásit Odesláno 24. června 2015 Dovolte panove, to je nas George 14,5 let. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Tomas_2002 Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Dovolte panove, to je nas George 14,5 let. "Jsi jak peklo černý, služebník můj věrný"....... :D Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
tano Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 "Jsi jak peklo černý, služebník můj věrný"....... :D hqdefault.jpgAno, to je trefne;), ale je jinak moc hodny.
Klotzman Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 To montemar: Tak co ta bez ocasu, jak to vypadá?
Lu2cz Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Takhle se tvářil náš kocour třetí den ráno, když ho byl o5 nakrmit brácha, páč my se váleli na dovolené
Moty Odesláno 25. června 2015 Nahlásit Odesláno 25. června 2015 ImageUploadedByTapatalk1435233055.195195.jpg Takhle se tvářil náš kocour třetí den ráno, když ho byl o5 nakrmit brácha, páč my se váleli na dovolené Jen promluvit, ten vopruz je cejtit i z monitoru:-)))
Frantik Odesláno 3. července 2015 Nahlásit Odesláno 3. července 2015 Já i Máňa mame rádi dokumenty vo přírodě :-)))
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se