Návštěvník Kamil Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Líbí se mi zpracování a povrchová úprava pouzdra, líbí se mi rozložení a čitelnost subdialů, líbí se mi rozumná velikost, líbí se mi řemen. A samozřejmě se mi líbí technické inovace a vymoženosti. Co se mi nelíbí je SI na číselníku a když tak na ně koukám, není tam nějak moc indexů? Čárky na číselníku, čárky na subdialech, čárky na lunetě. Všude samé čárky, trochu mi to opticky kazí dojem. Jsou takové moc ježaté. Třeba to naživo vypadá líp.
jankoxxx Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Líbí se mi zpracování a povrchová úprava pouzdra, líbí se mi rozložení a čitelnost subdialů, líbí se mi rozumná velikost, líbí se mi řemen. A samozřejmě se mi líbí technické inovace a vymoženosti. Co se mi nelíbí je SI na číselníku a když tak na ně koukám, není tam nějak moc indexů? Čárky na číselníku, čárky na subdialech, čárky na lunetě. Všude samé čárky, trochu mi to opticky kazí dojem. Jsou takové moc ježaté. Třeba to naživo vypadá líp. jezate su poriadne, proste typicky nemec
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 ty voe do ceho to je zabaleny? co ti k tomu jeste poslali? to ti Kuba pribalil nejaky gumovy medvidky,ne? hodinky + winder a 10kilo polystyrénu
Donuts Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Vlakna Damasko automaticky vynechavam a skoda, ze jsem to neudelal i tentokrat, takhle musim konstatovat, ze jsou opravdu osklive. 3 3
sta Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 hezky hodinky, jeste ukaz i jak vypadaji v tom novem winderu
Chronař Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 hele nevím - asi opravdu nedělají a já ho ani nechtěl - myslím si ovšem, že kdyby chtěli zachovat stejná specifika jako u pouzdra tak by cena byla masakr a zvedlo by to cenu do závratných výšin a nebo třeba ne - nevím Kdysi jsem kdesi na engl. fóru viděl, že na ně pasuje SINNáckej tah. Byly i obrázky. Zkusme pohledat... Jinak jsou teda nádherný, zvlášť s tou červenou.
bandicoot Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Zpracováním je to pecka už podle fotek.
Skipi Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 YPO, jako bývalý majitel DA36, jsem rád, že si tahle značka našla dalšího majitele na fóru. Snad ti dlouho vydrží. Udělali se strojkem docela hodně změn, tak jestli budeš někdy zjišťovat rezervu chodu, tak zkus pak napsat, jestli je vyšší, než je u Valjoux zvykem.
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 YPO, jako bývalý majitel DA36, jsem rád, že si tahle značka našla dalšího majitele na fóru. Snad ti dlouho vydrží. Udělali se strojkem docela hodně změn, tak jestli budeš někdy zjišťovat rezervu chodu, tak zkus pak napsat, jestli je vyšší, než je u Valjoux zvykem. ty brďo se svým stylem nošení x nenošení nevím jak to zjistit - možná spíš dotaz na kubsona potažmo Damasko, zda se výkon s novým pérem zvýšil nebo je stejný
Chronař Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Ty fotky jsem viděl, ten tah na ně nepasuje, vypadá to otřesně a navíc, barva ocele je u Sinn jiná než u Damasko. Hm, tady to vypadalo v pohodě: http://i67.photobucket.com/albums/h284/Malyel/P1010002-2.jpg Mě se spíš nelíbí ten tah jako takovej...
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Hm, tady to vypadalo v pohodě: http://i67.photobucket.com/albums/h284/Malyel/P1010002-2.jpg Mě se spíš nelíbí ten tah jako takovej... tak já nevím no - ten Sinn tah je sice dobrej, ale nevím jestli bych zrovna chtěl nosit tah z Omeg na Breitlingu a hlavně si myslím, že na "piloty" patří kůže
NIGHTinGALE Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Hodinky vypadají špičkově, fotky se ti taky povedly... a hlavně to vypadá, že máš po dlouhé době z hodinek zase radost, což je fajn. Akorát jsem si opět potvrdil, že hodinky s ukazatelem dne bych nechtěl. Jak ten den visí na půl žerdi už od desíti či jedenácti hodin, to se mi fakt nelíbí.
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Akorát jsem si opět potvrdil, že hodinky s ukazatelem dne bych nechtěl. Jak ten den visí na půl žerdi už od desíti či jedenácti hodin, to se mi fakt nelíbí. tak to není - jsou focené hned po přepravě PPL a v zápalu chlubení jsem si toho nevšiml - již je vše jak má být - proste s tím PPL někde jebla a poskocilo to
gougy Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 (upraveno) tak já nevím no - ten Sinn tah je sice dobrej, ale nevím jestli bych zrovna chtěl nosit tah z Omeg na Breitlingu a hlavně si myslím, že na "piloty" patří kůže No to mě přivádí na otázku - jaký je rozdíl mezi Sinn a Damasko? Protože si na 1. pohled myslím, že to jsou minimálně sestry, ne-li totéž (a teď mě zabte, preferuji ovšem odkaz na vlákno, kde už jste to vyřešili ) Edit: důvody, proč mi tak připadají jsou: ponorková ocel, Si péro, krásný tool design Upraveno 30. září 2010 uživatelem gougy
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 (upraveno) No to mě přivádí na otázku - jaký je rozdíl mezi Sinn a Damasko? Protože si na 1. pohled myslím, že to jsou minimálně sestry, ne-li totéž (a teď mě zabte, preferuji ovšem odkaz na vlákno, kde už jste to vyřešili ) Edit: důvody, proč mi tak připadají jsou: ponorková ocel, Si péro, krásný tool design Damasko je fejk Sinn - myslím, že rodina, nebo některý člen Damasko pracoval u Sinn a pak šel svou cestou - stejné jako u Panerai x Anonimo a Dino Zei Edit: ještě k tomu péru - Sinn používá Nivarox Upraveno 30. září 2010 uživatelem YPO
Návštěvník YPO Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Provdou je, že pan Helmut Sinn a Konrad Damasko jsou přátelé. Sinn tak trochu učil Damaska hodinařině, protože Konrad byl vždy velkým fandou hodinek. Tady to končí. S firmou Sinn to nemá nic společného, kterou Helmut Sinn nevlastní. Co se týče kdo koho fejkuje. Damasko vyráběl pro firmu Sinn od devadesátých let špičková pouzdra. Jenže Sinn s ním vydrbal a nechal si vyrábět levnější pouzdra firmou SUG. Konrad Damasko se poté pustil do hodinek sám. Ale tohle už tady psal před pěti lety člen Kamojedov. Nedávno jsem tady dával vlákno o Sinn Euroflieger. Euroflieger I s pouzdrem od Damaska a II s kopií od firmy SUG. tak vida - od teď už je vlákno tvoje já vím prt
kubson Odesláno 30. září 2010 Nahlásit Odesláno 30. září 2010 Damasko je fejk Sinn - myslím, že rodina, nebo některý člen Damasko pracoval u Sinn a pak šel svou cestou - stejné jako u Panerai x Anonimo a Dino Zei Edit: ještě k tomu péru - Sinn používá Nivarox Damasko, pokud se nepletu, pro Sinn vyráběl pouzdra, než přešli na SUG. Konrad Damasko v rozhovoru pro WUS uvedl, že helmut Sinn je jeho kamarád, o jiných vazbách nevím. rozhovor pro WUS zde
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se