Tomasak Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Znáte někdo tuto značku ?? Bernoulli
VS Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Kdysi jsem na to zálohoval. Mechaniku 150 MB SCSI a pár disků ještě někde mám
African Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 Jejich officiální stránky včetně historie máš zde: http://www.bernoulliwatches.com/bernoulli/...x.asp?scene=422 Mě se líbí COURIER 3000,-USD
Viktor Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 To vypadá jako nějaká nablejskaná čína s absurdníma cenama
sibirnaya Odesláno 25. října 2006 Nahlásit Odesláno 25. října 2006 http://www.chronomag.cz/clanek/2005-07-10/...eho-luxusu.html Naštěstí pro velkoobchodníky s levným luxusem je tu další trik ? virtuální luxusní hodinářské značky. Honosně znějí, ale ve skutečnosti je to asijský šmejd. O co jde a jak je poznat? Taktika je jednoduchá ? vyrobte hezké, líbivé hodinky s něčím jako luxusním vzhledem. Použijte strojek zdobený znaky luxusu. Dejte do něj modré šroubky, co na tom, že modré nikoliv kalením. Ukazatel rezervy nátahu, ať už ukazuje cokoliv. A hlavně to jméno ? chce to evropsky, nejlépe švýcarsky znějící jméno. To ještě není všechno. Je třeba připravit takovým hodinkám web, kde je nabízíte a prodáváte za drahé peníze, mnoho tisíc dolarů. A pak už stačí rozeslat spamy a obeslat internetové aukce a takové hodinky nabídnout ve výprodeji skladu za pouhé stovky dolarů či jiné konvertibilní měny. Zájemci, kteří si hodinky prověří přes Google, najdou samozřejmě hezký a načinčaný web a na něm překvapivě vysoké ceny takových skvělých modelů. Výhodný nákup byl ověřen a může být radostně zpečetěn. Ve skutečnosti nejde ani o luxusní hodinky, ani o kvalitní ruční práci. Tyhle hezky pojmenované hodinky vyfikla asijská manufakturka a jejich životnost se počítá spíše na měsíce, než desetiletí. Jsou dobré jako kuriozita, jako malý test do sbírky a pokud je koupíte za desítky dolarů, tak budiž i k běžnému nošení, protože pak cena odpovídá kvalitě. Více nic.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se