Jump to content

Martin Brož

Recommended Posts

Posted

Co mě dostává, je otočený ciferník o 180°. Dvanáctka je dole a jednoručky, to bych nosit nechtěl, protože kdybych to nasadil po normálních, všude bych byl o šest hodin dříve. :oneeyed02:

Posted

Dobrý den,co to stojí....ví to někdo + - autobus.Děkuji za odpověď.mk :toot:

Guest admira
Posted

Podobné hodinky si lze na zakázku objednat na telefonním čísle 777 894 478 za cenu pohybující se kolem 100 000 Kč.

• 1 month later...
Posted

No design asi dobrej, ale ty ručky (myslim ta špína všude) a okraje lunety, hnus.

To na ručkách není pšína, je to jen nepovedené tepelné modření, prostře se na některých místech připálily, tak vyšly moc do tmava...

Posted

Tada: To nemyslim, koukni na vteřinovku kolem osičky.

Hele já ty hodinky měl v ruce a koukal na ně pod lupou, fakt mi to nepřišlo jako špína.

Posted

Tada: Tak to jsem blázen, to je ta fotka až tak blbá? Jako tmavší modrá to fakt nevypadá..

Hele ono když tu teplotu přepálíš, tak to může jít až do červena/tmavě zrzava, prostě jako rez... Někde je tady na foru tabulka, jak ty barvy jdou při jaké teplotě.

Guest Oloušek
Posted (edited)

Když už tu jsou fotografie, možná by bylo slušné zmínit i jejich autora?

Olie

K otázce špíny, nedodělků - hodinky jsem měla v ruce po podle vyjádření tvůrce jsou "regulátory" před finálním dokončením, čeká se na součástku do kalibru. Pak, předpokládám, projdou i závěrečnou "kosmetickou kůrou".

Edited by Oloušek
Posted

Olie, je to nutne... tyhle poznamky? nic osobniho. jenom... zase je zadelano na poradnej flame.

No on to začal už včera admira, když dával odkazy na jeden nejmenovaný web... A dneska i fotky, které zřejmě ořízl - se souhlasem autora...?
Posted

No on to začal už včera admira, když dával odkazy na jeden nejmenovaný web... A dneska i fotky, které zřejmě ořízl - se souhlasem autora...?

Ricous - ty fotky jsou zde od admiry nalinkované z iluxusu, který má svolení autora ty fotky používat bez jeho loga. Žádná černá magie za tím není. Mohl tedy alespoň dát odkaz na iluxus.cz coby zdroj...

Posted

Tado pak nechápu, proč by se měl uvádět autor... A admirovi se omluvám za podezření z ořezu.

A vůbec - Honza má pravdu, raději p.š.t., nebo to tu zase bouchne.