Přejít na obsah

Martin Brož

Doporučené příspěvky

Návštěvník Oloušek
Odesláno

Na té vteřinovce to trochu tluče do očí, to ano. Není to možná spíš špatné vyleštění nebo odmaštění?

Olie

Odesláno

já nechápu proč se kolem těch fotek dělá pořád takovej humbuk, stejně stojí za h...o... Mrakouš a další dělají mnohem lepší... tak je sem prostě nedávejte a je po flame... všichni u sebe máte fotomobily, když jste měli hodinky v ruce tak jste je měli blejsknout a vyšlo by to na stejno

a k hodinkám, ty regulátory vypadají perfektně, ty se mi moc líbí... možná nejlepší hodinky od pana Brože co jsem zatím viděl

Odesláno

Jo a ty fotky fotil sám Honza Lidmaňský, tak mu je prý máte zhodnotit :D

K fotkám si dovolím tolik, že by to především chtělo trochu si pohrát s barevným podáním, aby bílá nebyla šedozelená. Jinak se mi líbí.

Třeba takhle nějak (před a po úpravě):

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

• po měsíci...
  • po měsíci...
  • po měsících...
Odesláno

Ten člověk technicky umí, až svedu něco takového, budu king. :-)

Ale co se týče grafiky strojků. tak nejlepší byl ten strohý skeleton. Na rytinky bych to konzultoval s grafikem.

• po měsících...
Odesláno

Tak prej jakože nějakej novej PROJEKT, jsem zvědav, jakej směr to nabere. Docela jim fandím.

Ten tvůj odkaz mi nefunguje. Ale předpokládám, že se jedná o toto vyjádření p. Prokopa "Tak a je to tady! Po téměř 15 letech profesního angažmá v Elton hodinářská, a.s. a rozvoji značky PRIM bych nyní rád vytroubil do světa, že jsem se rozhodl začít realizovat další ze svých snů - vyrábět vlastní náramkové hodinky! K datu 31.10. jsem ukončil veškeré své dosavadní smluvní vazby - podotýkám, že šlo o kultivovanou a férovou dohodu. Abych na to celé nebyl sám, spojil jsem pro nový projekt síly s nezávislým pražským hodinářem Martinem Brožem. Držte nám tedy palce a pokud někdo cítíte, že byste nám mohl a chtěl v začátcích něčím pomoci, uvítáme to!"

Návštěvník Tada
Odesláno

Ten tvůj odkaz mi nefunguje. Ale předpokládám, že se jedná o toto vyjádření p. Prokopa "Tak a je to tady! Po téměř 15 letech profesního angažmá v Elton hodinářská, a.s. a rozvoji značky PRIM bych nyní rád vytroubil do světa, že jsem se rozhodl začít realizovat další ze svých snů - vyrábět vlastní náramkové hodinky! K datu 31.10. jsem ukončil veškeré své dosavadní smluvní vazby - podotýkám, že šlo o kultivovanou a férovou dohodu. Abych na to celé nebyl sám, spojil jsem pro nový projekt síly s nezávislým pražským hodinářem Martinem Brožem. Držte nám tedy palce a pokud někdo cítíte, že byste nám mohl a chtěl v začátcích něčím pomoci, uvítáme to!"

Jo, přesně o tohle šlo :D

Návštěvník Tada
Odesláno

Jo, já mu budu muset taky zavolat, už by měl mít opravené moje hodinky... :D

• po měsíci...

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...