Jump to content

Martin Brož

Recommended Posts

Posted

a nemusíš to protahovat gůglem :-) , stačí když "protáhneš svý nohy" a zajdeš do pasáže před bývalé kino ALFA , pan Martin Brož,hodinář , má uprostředka pasáže velmi zajímavý obchod ve tvaru elipsy  tam si jeho kousky můžeš prohlédnout...byl jsem sám překvapen , že je tam měl....

• 3 years later...
Posted

Za mě velká pochvala za přístup i servis. V pátek jsem po méně než měsíc (a to bylo prosím přes vánoce) dostal svoje Seamastery po kompletní generálce strojku (+ stržený závit u korunky).

Komunikace přímo s panem Brožem na jedničku a hodinky po třech a půl dnech dělají 2 vteřiny do mínusu. Doklady z vibrografu, o tlakovce a vyměněné díly samozřejmě součástí. Vše za velmi příznivou cenu.

Určitě se vrátím :)

• 2 years later...
Posted

Ahojte,

zajímalo by mě, jestli jsou zde na fóru nějací majitelé hodinek pana Brože? Prohlížel jsem si jeho weby a má tam neuvěřitelně krásné kousky. Je zde tolik hodinkových fajnšmekrů, že věřím, že je někdo má a pošle i fotky.

Hezký den

Posted

Prave, ze je tady dost hodinkovych fajnsmekru, kam hodinky od Broze fakt nepatří. Ale mohu se mýlit a nekdo tady na to skočil :-)

Posted

No já jsem měl u Brože asi před pěti lety v opravě Longines a Rado a všechno absolutně v pořádku za dobrou cenu. A pokud se týká jeho vlastních hodinek .., to jsou jako opravdu špatné?