Dantechno Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Pan kolega si libuje v tom , ze odkazy umistuje v obrazku. Klikni na nej.
lolohh Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 daj nejaky link na ich web... Kdo by to byl řekl, že link na web Botasu je http://www.botas.cz/? Jinak bych rád řekl, že mi uniká smysl založení nového vlákna kvůli těmto botám a že nechápu, proč to není přifařené do vlákna o botech. Pokud budeme zakládat vlákna kvůli každým botám, které nám padnou do oka, tak se tu z toho trochu posereme, ne?
Návštěvník Snow Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Jinak bych rád řekl, že mi uniká smysl založení nového vlákna kvůli těmto botám a že nechápu, proč to není přifařené do vlákna o botech. Pokud budeme zakládat vlákna kvůli každým botám, které nám padnou do oka, tak se tu z toho trochu posereme, ne? Moje řeč pane kolego. 2 2
kubson Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 vypadá to zajímavě, ale co jsem se dočetl zkušenosti z praktického používání tak spíše špaténka..
224477 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 (upraveno) Na obrazky som neklikal, ked vidim obrazok, vacsinou cakam k nemu link A co, dnes bude frflaci den? Chodte si dat kaficko.. Upraveno 5. října 2010 uživatelem 224477
spineshank Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 na nohec je Botas nejlepší,ale na běžný chození jsou pohodlnější boty.
bandicoot Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 (upraveno) lolohh: je to ju jak na "shoemag" co? Fotky jak kráva, boty snad v životní velikosti... kubson: já je mám přes rok, nosím celkem často, nekdy i od rána do večera v kuse a v pohodě - nic nebarví, nic se neodlepuje, jsou to ale čistě city botky, na takový to chození po městě, kavárnách a do auta ty gambáče jsou barevně hezký, ale nebere mě právě ten gambáč na nohec je Botas nejlepší,ale na běžný chození jsou pohodlnější boty. Třeba keeny... Upraveno 5. října 2010 uživatelem bandicoot
lolohh Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Na obrazky som neklikal, ked vidim obrazok, vacsinou cakam k nemu link A co, dnes bude frflaci den? Chodte si dat kaficko.. Já když nevidim link, tak v případě Botasu zkusim www.botas.cz, pokud nefunguje, tak přes google najdu odkaz asi za vteřinu. Kafíčka jsem měl už čtyři, nepomáhá mi to. Nemáš nějakou lepší radu? Ještě zkusím froté ručníky.
jankoxxx Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Já když nevidim link, tak v případě Botasu zkusim www.botas.cz, pokud nefunguje, tak přes google najdu odkaz asi za vteřinu. Kafíčka jsem měl už čtyři, nepomáhá mi to. Nemáš nějakou lepší radu? Ještě zkusím froté ručníky. tak byt tebou tak vyskusam menej kaficok..
lolohh Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 tak byt tebou tak vyskusam menej kaficok.. Když nepiju kafe, tak jsem hrozně nepříjemnej.
Dantechno Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Ja tyhle vlakna nemam rad. Ani tak obsahem jako formou. Admira projede pres noc google , zalozi vlakno kam nahazi par obrazku bez jakehokoliv popisu. .....zbytek si dohledejte kliknutim na obrazek.... Nehlede na to , ze jde o boty ktere, jak uz nekdo vyse podotknul, vlastni vlakno maji. PS: Kafe jsem taky uz mel...
jankoxxx Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 Když nepiju kafe, tak jsem hrozně nepříjemnej.
224477 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 (upraveno) Když nepiju kafe, tak jsem hrozně nepříjemnej. hahaha, to sa vylucuje s tvrdenim ze si mal 4 uz.. lexaurin si skusal? hej, zbytocne vlakno mozno, ale nebola by tu inac nuda? Upraveno 5. října 2010 uživatelem 224477
lolohh Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 (upraveno) hahaha, to sa vylucuje s tvrdenim ze si mal 4 uz.. lexaurin si skusal? hej, zbytocne vlakno mozno, ale nebola by tu inac nuda? Nerozumím ti. Když nepiju kafe, tak jsem nepříjmnej, ale protože jsem už měl svou dopolední dávku, tak nepříjemnej nejsem. A nejhorší je, že sem za chvíli přijde Frantik, kterej mi zase vynadá do asociálů. Upraveno 5. října 2010 uživatelem lolohh
224477 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 podla mna si stale vypil malo tej kavy.....
Milis Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 To vlákno je pitchovina a ty boty jsou pěkně hnusný, IMHO. Ale jo, aspoň se něco děje. Já osobně už jsem sem nic o hodinkách nenapsal asi rok, chodím sem jak na ten fejsbůh - psali někde v novinách, že na tom internetu jsou některý debilní mladý lidi závislí.. 1
911 Odesláno 5. října 2010 Nahlásit Odesláno 5. října 2010 lolohh: ty ses hroznej asocial, to vime. a tady se to projevilo. Frantik je ted na jednani, tak ti nemuze napsat
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se