X-Bob Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Takže jsem to nevydržel a ač jsem měl jít až v pondělí s xjr1 (což časově nestihnu a ctihodnému členovi xjr1 se omlouvám), cestou z práce jsem se zastavil v Koscom. Slečna z Koscomu (jak se ta tmavovláska jmenuje?) se mnou trpělivě vyzkoušela 5 modelů Doxa, ačkoliv to bylo jen pro sichr, šel jsem pro Grafic. Během čekání na zkrácení tahu, novou baterii a vodotěsnost jsem dostal výbornou kávu. A vůbec ke mě byli milí a vstřícní, ačkoliv jsem nešel pro extradrahé hodinky. Model Goxa Grafic 350.10, quartz, nerez, WR50m, safírové sklo. Lumi na ručkách (tenoučká, ale funguje). Lícuje vteřinovka Motýlová spona, tah leštěná-matná ocel. Rozměry 34 x 34 mm. Působí dostatečně velké. Tah 20mm. Hodinky jsou tenké, lehce vklouznou pod rukáv košile a saka. Děsně se mi líbí a nevadí mi vůbec, že je to quartz. Vintážní Grafic jsem nechtěl (velikost) a automaty nedělají v tomto konkrétním designu. Navíc, mám problém unosit 2x automaty, proto i spokojenost s quartz. Budu je nosit tak nějak na střídačku s mými Seiko Alpinist. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gilius Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 sákryš....to je ale situace....já si koupím automaty a x-bob quartzky......svět se v p*del obrací
gougy Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Tak to už jsou dnes druhé hranaté hodinky, co se mi líbí (tak sem na fórum hoďte ještě nějaké nové Reversa a bude hattrick..)Užívej, vypadají parádně, vybíral jsi z více kusů, nebo seděla vteřinovka hned na prvním?
X-Bob Odesláno 9. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Vteřinovka seděla hned na prvním kusu, ale měl jsem v ruce 2 stejné kusy s černým cif., oba OK. I na stříbrných (se stř.ciferníkem). Pak jsem ještě zkoušel Doxa Trofeo (q.chronograf), pak obdélníkové z řady Style asi 2 ks a pak hranaté Certina DS podium. Ale Grafic byl předem jasný vítěz.
Hasňa Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Kdyby to byly mechaniky, tak je mam uz davno doma.
xlaque Odesláno 9. října 2010 Nahlásit Odesláno 9. října 2010 Suhlasim s Hasňom, jedny z najkrajšich dostupnych hodiniek, ale keby boli v mechanike, maju u mna minimalne 12/10.Ale aj tak veľka gratulacia, nech ti služia
xjr1 Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 To bylo jasný, taky bych to jen tak pro nic za nic přes víkend nevydržel. Jsou fakt hezký!
Návštěvník Kamil Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 A stříbrný číselník tě nebral? Že by tam tak nesvítila datumovka. A sleva byla? Jinak gratulace, dobrý vkus a super hodinky do práce.
Radimk Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Šoupni je na nějakou nóbl kůži. Se mi zdá, že jim to pasuje víc.Ale i tak - pěkné!
Návštěvník quartzik Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 (upraveno) Hodinky ze kterých nelze určit cas. Zajímavý řešení... :-DDD Upraveno 10. října 2010 uživatelem quartzik 1
Návštěvník Odesláno 10. října 2010 Nahlásit Odesláno 10. října 2010 Hodinky ze kterých nelze určit cas. Zajímavý řešení... :-DDD btw já bych řekl 10:37, ale to tě asi neuspokojí. Jinak, nejde mi stejně jako kolegům do hlavy, proč firma rezignuje na jeden ze svých nejúspěšnějších modelů ve společenských hodinkách a dělá ho jen ve kvarcu. S pěkně ozdobeným rotůrkem a velikostí 36x36 mm bych měl vyřešený oblekovky
X-Bob Odesláno 11. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 11. října 2010 1) na kožený řemen - to je taky řešení, ale nějak jsem přivykl na kov a nechci (aspoň teď) nic na řemenu. Ale verze s černým řemenem taky byla ve vitrině a je elegantní.2) na odečítání času je třeba si přivyknout, nicméně po sžití se to není žádný problém. Pomáhá tomu i to, že ručky mají vyfrézované obdélníky s barvou (lumi).3)Roman l. - ano, čas je správně 4)Stříbrný číselník - je zajímavý. To jo. Kdyby nebyla černá verze, šel bych do něj. Ale subjektivně mi přišlo, že nevynikne tak, jako černý se stř.linkami, na černém snáze odečítám polohu ruček a ona "dírka" na datum mi nevadí, naopak. Osobně ji vnímám naopak jako povýšení oné nerovnováhy na ciferníku, spolu s plastickým logem DOXA, oproti jinak jakési 100% čistotě. Je to taková "piha krásy" Kamile
NIGHTinGALE Odesláno 14. října 2010 Nahlásit Odesláno 14. října 2010 Kromě potápek SUB jsou GRAFIC jediné Doxy, které bych bral. Krásná vzpomínka na kultovní model.Toho quartzu je škoda, divné rozhodnutí od Doxy. Jsou navíc díky němu na ruce i takové divně lehké.Fotka na ruce je super, fakt se mi líbí.
Donut Odesláno 15. října 2010 Nahlásit Odesláno 15. října 2010 Prvni fotka,rikam nic moc....Kouknu na druhou a ta me naprosto rozbourala.Zacal jsem si vymyslet duvody proc bych potreboval oblekovky kdyz vlastne oblek nenosim A quarzt bych nebral jako minus...
X-Bob Odesláno 17. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 17. října 2010 dnes venku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Pixelator Odesláno 17. října 2010 Nahlásit Odesláno 17. října 2010 velmi pekne hodinky. maju taky retro-stylovy nadych. vkusne a pritom evokuju ducha dob minulych jedine co im chyba k dokonalosti je automat
Henry1 Odesláno 7. ledna 2013 Nahlásit Odesláno 7. ledna 2013 Tak to je opravdu nádherný kousek tak třeba budou jednou v prodejní sekci Blahopřeji
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se