Joe Lemonade Odesláno 17. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. ledna 2011 (upraveno) Teď budu trochu OT, ale narazil jsem na ebayi na nástěnné reklamní Omegy, jsou pěkně provedené, dostávájí mě ty obrovské luminescenční plochy, tak se pokochejte zde. Upraveno 17. ledna 2011 uživatelem Joe Lemonade Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 Teď budu trochu OT, ale narazil jsem na ebayi na nástěnné reklamní Omegy, jsou pěkně provedené, dostávájí mě ty obrovské luminescenční plochy, tak se pokochejte zde. ..no to jsem jeste nežral, nástěnný hodiny vodotěsný do 300 m:suicide_anim: ale 400 baku za to může vyhodit asi jen megafanda bondovek.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 18. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. ledna 2011 přidávám sem: to jsem sám zvědav na kolik se tohle vyhrabe odkaz můj odhad 13 - 15tis... ajajaj [/quote typuju míň, tak 10.. jsou sice NOS, ale na nich zajímavý hlavně to, že mají krabičku i při tomto věku, což drtivá většina vintage kousku z ebaye je bez krabice a bez papiru, tyhle bych videl na ebay tak za max za $400 / ale nestudoval jsem konkrétní model, tak se možná pletu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 typuju míň, tak 10.. jsou sice NOS, ale na nich zajímavý hlavně to, že mají krabičku i při tomto věku, což drtivá většina vintage kousku z ebaye je bez krabice a bez papiru, tyhle bych videl na ebay tak za max za $400 / ale nestudoval jsem konkrétní model, tak se možná pletu tak nakonec šly něco přes 11x Palacký Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 20. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. ledna 2011 To je celkem běžná cena těch 500-600 USD. Ovšem nenazýval bych takové hodinky NOS. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 nechci zbytečně zakládat nove vlakno co říkáte na TYTO Speedmastery. Docela pekny stav a slusna cena. Docela bych do nich šel...prosím o odborné hození očka... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 nechci zbytečně zakládat nove vlakno co říkáte na TYTO Speedmastery. Docela pekny stav a slusna cena. Docela bych do nich šel...prosím o odborné hození očka... Na tvém místě bych asi počkal až se zde na fóru objeví nějaké Moonwatche Jinak vypadají OK. Pokud se ti líbí ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Na tvém místě bych asi počkal až se zde na fóru objeví nějaké Moonwatche Jinak vypadají OK. Pokud se ti líbí ... Moonwatche jsou pekny moooc, ale cena bude nekde jinde...tyhle vychazeji na 20tis, coz jde, jinak jsou pekny...jen nevim stari...podle vyrobniho cisla sem to nedohledal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 Moonwatche jsou pekny moooc, ale cena bude nekde jinde...tyhle vychazeji na 20tis, coz jde, jinak jsou pekny...jen nevim stari...podle vyrobniho cisla sem to nedohledal Tak napiš dotaz tomu kdo je draží ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 3. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. února 2011 podobne som videl na predaj nedavno na TZUK. rok vyroby niekedy zaciatkom 90tych rokov? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Tak napiš dotaz tomu kdo je draží ... a co TYTO Moonvočky.. jinak ty co jsem daval predtim nejsou MW...ty poznam podle cerneho cifru a bilych rucicek, je to tak nebo se pletu.... díky za odpoved. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Moonwatche jsou pekny moooc, ale cena bude nekde jinde...tyhle vychazeji na 20tis, coz jde, jinak jsou pekny...jen nevim stari...podle vyrobniho cisla sem to nedohledal Je to rok výroby 1999, ale ja já říkám, hodinky nejsou auto! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Je to rok výroby 1999, ale ja já říkám, hodinky nejsou auto! nestárnou? co si myslis o cene, ja si myslim, ze slusna, ty o tom mas dobry prehled. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 Řekl bych, že cena je výborná, běžná cena je 25-30 tisíc. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
amateur Odesláno 4. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. února 2011 to Joe lemonade: je to menší rozměr než moonwatch, na ebay choděj tyhle konkrétní od $1200, osobně jsem o nich taky uvažoval ale pak jsem se rozhodl, že radši budu šetřit a možná jednou moonwatche pořídím. Každopádně myslím, že do sbírky patří spíš moonwatch, ale pokud chceš spíš pěkný speedmastery na běžný nošení, tak není co řešit.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sodik Odesláno 6. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2011 Speedmastery z aukra TUTU Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hopa26 Odesláno 7. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2011 Abych nezakládal nové vlákno,poprosím o Váš názor-http://aukro.cz/omega-seamaster-planet-ocean-chrono-i1447573196.htmlCena je myslím přiměřená,mám velikou chuť si je koupit-modré chrona mám prodané a tyhle mne lákají převelice....... Ještě to musím vysvětlit doma,že je opravdu nutně potřebujem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Josef01 Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak tohle už je docela síla http://aukro.cz/show_item.php?item=1452856960 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Alina Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak tohle už je docela síla http://aukro.cz/show_item.php?item=1452856960 Síla je, že už si je někdo za dva kapříky KOUPIL. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 10. února 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. února 2011 Tak tohle už je docela síla http://aukro.cz/show_item.php?item=1452856960 No jo, lepší se - krabice, manuál... Psal jsem paní, jestli by šlo v případě výhry nechat ověřit pravost u AD - bez odpovědi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se