Přejít na obsah

Omegy z Aukra :-)

kutilprim

Doporučené příspěvky

Teď budu trochu OT, ale narazil jsem na ebayi na nástěnné reklamní Omegy, jsou pěkně provedené, dostávájí mě ty obrovské luminescenční plochy, tak se pokochejte zde. Posted Image

..no to jsem jeste nežral, nástěnný hodiny vodotěsný do 300 m:suicide_anim: ale 400 baku za to může vyhodit asi jen megafanda bondovek..

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

přidávám sem:

to jsem sám zvědav na kolik se tohle vyhrabe odkaz

můj odhad 13 - 15tis...:sad01_anim: ajajaj

[/quote

typuju míň, tak 10.. jsou sice NOS, ale na nich zajímavý hlavně to, že mají krabičku i při tomto věku, což drtivá většina vintage kousku z ebaye je bez krabice a bez papiru, tyhle bych videl na ebay tak za max za $400 / ale nestudoval jsem konkrétní model, tak se možná pletu

Odkaz ke komentáři

typuju míň, tak 10.. jsou sice NOS, ale na nich zajímavý hlavně to, že mají krabičku i při tomto věku, což drtivá většina vintage kousku z ebaye je bez krabice a bez papiru, tyhle bych videl na ebay tak za max za $400 / ale nestudoval jsem konkrétní model, tak se možná pletu

tak nakonec šly něco přes 11x Palacký :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

• po 2 týdnech...

nechci zbytečně zakládat nove vlakno

co říkáte na TYTO Speedmastery. Docela pekny stav a slusna cena. :smile_anim:

Docela bych do nich šel...prosím o odborné hození očka...

Na tvém místě bych asi počkal až se zde na fóru objeví nějaké Moonwatche :) Jinak vypadají OK. Pokud se ti líbí ...

Odkaz ke komentáři

Na tvém místě bych asi počkal až se zde na fóru objeví nějaké Moonwatche :) Jinak vypadají OK. Pokud se ti líbí ...

Moonwatche jsou pekny moooc, ale cena bude nekde jinde...tyhle vychazeji na 20tis, coz jde, jinak jsou pekny...jen nevim stari...podle vyrobniho cisla sem to nedohledal :sad01_anim:

Odkaz ke komentáři

Moonwatche jsou pekny moooc, ale cena bude nekde jinde...tyhle vychazeji na 20tis, coz jde, jinak jsou pekny...jen nevim stari...podle vyrobniho cisla sem to nedohledal :sad01_anim:

Je to rok výroby 1999, ale ja já říkám, hodinky nejsou auto!

Odkaz ke komentáři

to Joe lemonade: je to menší rozměr než moonwatch, na ebay choděj tyhle konkrétní od $1200, osobně jsem o nich taky uvažoval ale pak jsem se rozhodl, že radši budu šetřit a možná jednou moonwatche pořídím. Každopádně myslím, že do sbírky patří spíš moonwatch, ale pokud chceš spíš pěkný speedmastery na běžný nošení, tak není co řešit..

Odkaz ke komentáři

Abych nezakládal nové vlákno,poprosím o Váš názor-

http://aukro.cz/omega-seamaster-planet-ocean-chrono-i1447573196.html

Cena je myslím přiměřená,mám velikou chuť si je koupit-modré chrona mám prodané a tyhle mne lákají převelice.......

Ještě to musím vysvětlit doma,že je opravdu nutně potřebujem.

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...