Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak právě dovezl kurýr první automaty pro přítelkyni :)

Jedná se o jednoručky MeisterSinger, model No.3, ciferník BM 903.

Tímto děkuji Chronoshopu za rychlé dodání (týden od objednávky) a vstřícnost (přítelkyně chtěla hnědý řemen namísto standardního černého a navíc ještě ve zkrácené délce). Takže ten týden je vzhledem k požadavku na jiný řemen super krátký termín.

Ciferník je černý, plastické indexy jsou z růžového zlata. Na ruce tahle zvláštní kombinace vypadá perfektně (vyzkoušeno před nákupem - Chronoshop mi před mojí objednávkou zapůjčil dva kousky od MeisterSinger, takže si mohla přítelkyně v klidu vybrat, hodinky 14 dnů nosit a tím pádem měla i dost času zjistit, že jí odečet jen z jedné ručky vyhovuje).

Řemen je hnědy, kvalita je velmi dobrá (jasně, aligátor to není, ale zpracování je na úrovni), spona signovaná.

A co je hlavní - délka je skutečně dámská, takže nikde nic neodstává a nepřečnívá.

Zpracování ciferníku je tradičně bez chybičky, tohle MS umí.

Pouzdru také není co vytknout, jeho rozměry mi přijdou na ženskou ruku ideální (těch 38mm je dostatečně výrazných a přitom svojí velikostí nijak neomezuje), korunka je signová a mezi prsty dobře padnoucí, sklíčko safírové.

A dostáváme se ke strojku...

Zajímavé je, že pánské modely řady No.3 mají uvnitř ETA 2824 a dámské Sellitu. Smysl toho sice nechápu,ale nemám s tím problém. Co mě příjemně překvapilo, je vzhled té Sellity. Evidentě MS zvolil strojek v nejvyšší tříde, strojek je celý krásně zdobený broušením (akorát to neumím vyfotit). Vypadá to dobře, takhle pěkně zdobenou ETU 2824 jsem v hodinkách ještě neměl, takže Sellita mě potěšila. Alespoň má průhled své opodstatnění.

Fotky na ruce dodám, až přijde Katka z práce.

Teď zatím jen rychlé foto společně s mými No.2, které už MS, bohužel, nedělá.

Tak nějak si začínám pohrávat s myšlenkou, že bych si objednal ty samé v pánské velikosti. Nebylo by špatné mít stejné hodinky, hezký páreček by to byl :)

Každopádně - Chronoshop můžu doporučit, přístup je vážně profesionální.

A značku MeisterSinger také, ty hodinky stojí za vyzkoušení (hlavně teď ta nová řada Pangaea nevypadá špatně - hodně mě zaujal model s modrým lesklým ciferníkem).

post-1118-004157900 1287490978.jpg

post-1118-015435200 1287491025.jpg

post-1118-063519800 1287491153.jpg

post-1118-089155700 1287491245.jpg

Odesláno

Pekny vyber a suhlasim, netradicny. Damsky neznamena len vycackany model, ci modely s kamenmi. Jednoruckovy je decentny, ale iny a urcite zaujme.

Maju vobec tieto jednoruckove MeisterSingeri aj nejaku lumi upravu? Je to vobec v tejto triede potrebne?

Odesláno

Maju vobec tieto jednoruckove MeisterSingeri aj nejaku lumi upravu? Je to vobec v tejto triede potrebne?

Tyto lumi nemají. A ani nevím, jestli nějaké MS vůbec ano. Ony to jsou spíše společenské hodinky a tam lumi dost často chybí (a ani není potřeba, řekl bych).

Odesláno

sem si vůbec neuvědomil, že se ty vaše hodinky budou takhle skvěle doplňovat :)   

Děkuju, taky se mi to zdá jako dobrá dvojice.

Fakt jsem z těch hodinek nadšený, už se nemůžu dočkat, až Katka přijde z práce a nasadí si je.

Ještě jednou díky :)

Odesláno

Tyto lumi nemají. A ani nevím, jestli nějaké MS vůbec ano. Ony to jsou spíše společenské hodinky a tam lumi dost často chybí (a ani není potřeba, řekl bych).

myslim ze davat lumi na jednorucky by bolo viac menej zbytocne. orientacie na tych hodinkach po tme by aj s lumi bola asi dost komplikovana.

Odesláno

Fakt dobry. Skvelej parecek. S tim strojkem je to zajimavy, ja bych radsi mel Selitu.

Radsi tu o zapujceni moc nepis, at to pak na Kubsona nezkousi kdejakej obejda:-)

Odesláno

Nigu, tys mi to pěkně zavařil, při otevření Tvého příspěvku vedle mne seděla má přítelkyně .... a že prý by i ty moje "šunkovky" potřebovaly brášku ... :-)

Odesláno

...ještě že mojí ženě stačí k radosti zarja se lvem a motýlkem...

Je to moc pěkný.

Tak mě napadá partnerský fór, třeba jako srandadárek ke svatbě, dvoje jednoručky z nichž jedny by měly minutovku.

Odesláno

Nigu, také bych byl rád tvou přítelkyní.....

Ony vůbec Meister Siger jsou skvělý hoďky, já mám klasické tříručky a jsem z jejich designu absolutně nadšen. Teď si pohrávám s myšlenkou, že je vytuním, dodám mikroregulaci a vyměním setrvačku za tuse šroubky, Ještě bych přivítal zdobená natahovací kola a snem by byly chatony....

Odesláno

Nigu, tys mi to pěkně zavařil, při otevření Tvého příspěvku vedle mne seděla má přítelkyně .... a že prý by i ty moje "šunkovky" potřebovaly brášku ... :-)

Jak šunkovky? Mně zase doma mladá řekla, že to je lososová barva :)

(Což tedy, jako chlap, posoudit neumím, já zvládám je barvy základní, odstíny pojmenovat nedovedu.)

Jedno ranní foto na ruce (byť barevně nekorektní - řemen má být tmavě hnědej a ciferník sytě černej, což se tady moc věrně zachytit nepovedlo).

post-1118-061723400 1287641016.jpg

Odesláno

Jak šunkovky? Mně zase doma mladá řekla, že to je lososová barva :)

(Což tedy, jako chlap, posoudit neumím, já zvládám je barvy základní, odstíny pojmenovat nedovedu.)

Je to v poriadku:

Posted Image

• Dát hlas 1
Odesláno

Je to v poriadku:

Hehe, tak nějak to bude, akorát já má problém ještě s fialovou a růžovou, některý ty jejich odstíny se mi taky celkem pletou.

Ale jinak je ta tabulka dokonalá. Až zase půjdu kupovat sedačku a budeme ji ladit se závěsy, tak si tu tabulku vezmu s sebou a vytřu ženským na krámě zrak :D

Odesláno

Krásný hodinky. Už přes půl roku je mám v hlavě, ale nevím jestli jít do černého nebo bílého ciferníku. Tak ať dělají radost :).

Odesláno

...ještě že mojí ženě stačí k radosti zarja se lvem a motýlkem...

Člověče, Bandi, ty seš jak malej :D :D :D

Copak jsi za tu dobu, co jsi na fóru, ještě nepochopil vývoj Chronomagora?

Digitálky -> Primky -> Archimede -> Breitling -> Rolex -> PP

A u ženských je to přeci obdobné - Zarjou se lvem a motýlkem to začíná... MeisterSingrama pokračuje... (a konečnou metu nechci raději ani domyslet) ;)

:) Nebuď srab a ukaž manželce níže přiložené fotky :)

post-1118-017818800 1287756103.jpg

post-1118-095599400 1287756152.jpg

post-1118-047071500 1287756195.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...