Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak to je fakt pecka. Lapám po dechu.

A hodinky jsou docela malý, takže strojek je celkem prcek a všechno se to do něho vešlo. Nechápu.

Jinak dobrej je ten nápis na ciferníku - email. To je takové hezké frajerské sdělení. A když už to tam napíše PP, tak to asi email fakt bude (a ne jak u spousty jiných firem, ty jejich "like email" a podobně).

Odesláno

Schválně jsem si dal na ruku svoje staré 32 mm Festiny a tak nějak jsem si přimyslel ty 4 mm navíc plus určitě větší výšku a těch 36 mm by mi určitě nevadilo. Jsou neskutečně nádherné... :smile_anim:

Odesláno (upraveno)

Asi tady budu za blba, ale me se strasne nelibi. Strojovna uzasna, ale to zdobeni pouzda je pro moje osobni esteticke citeni hrozne. Tohle teda u me absolutne ne.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno

Preco? kazdemu sa paci nieco ine. je to v poriadku.

ja som sa teda osobne dost divil ale napriek vsetkemu sa mi pacia.

hlavne kvoli jednoduchosti spracovania, elegancii, to puzdro je tiez vyborne.

Odesláno

Taky se mi moc nelíbí, asi bych si od PP vybral něco jínýho. :sad01_anim:

Navíc jsou moc mrňavý, měli by mít 40- 41mm.

Ale strojek to jiná. :smile_anim:

Odesláno

PP umí, nádherné dílo. Taky bych je asi raději nosil dýnkem vzhůru jako pevo. Jsou téměř dokonalé, jen mě na ciferníku trošičku vadí nápis TURBILLON a to číslo. Bez nich by to byla dokonalost sama. I ta velikost by nevadila.

Odesláno
  V 20. 10. 2010 v 10:58, 'sureshot' napsal:

pouvazuj nad cinanom s trianglom, mozno bude lacnejsi :)

to mas pravdu, ale hodinky su kapanek spratnejsie :) inac, nevie niekto z vas kde sa pohybuju ceny za minute repeater u niecoho cinskeho povedzme ako je to cinske turbo co sa tu potuluje po fore?

Odesláno (upraveno)

No, zlato nemusím, ale tohleto je krásná práce, jak už zde někdo podotkl, nosit dýnkem nahoru, pač vespod je to pro potěchu oka. Kdyby byly v kovu nebo platině, taky by nebyly k zahození Posted Image

Upraveno uživatelem Tazz
Odesláno (upraveno)

Vždycky, když vidím něco, co má ambici být takhle dokonalý, tak si říkám - zaplať bůh cigi, že nic takovýho nemáš - ještě nejsi tak starej ........

Upraveno uživatelem cigi

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...