Hajek Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 (upraveno) Limitovaná edice 2010, stroj B01, zadní průhled, velikost asi 43mm Dobrý, ne ? Lepší než Heritage Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ještě info z chytré Breitling knihy, model TRANSOCEAN vypadal původně úplně jinak a současné hodnky si vypujčily pouze cool jméno. Tato limitka vychází mnohem více z modelu jménem TOPTIME. Jak ale jistě uznáte, tento název by dnes vypadal velmi divně Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. zdroj: breitlingsource.co Upraveno 23. října 2010 uživatelem Hajek
Kasper Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Tieto sa mi veľmi páčia. Len doplním: WR-10BAR ceny:2000 kusov L.E.- ocelové prevedenie od 6.290 EUR do 6.670 EUR200 kusov L.E.- ružové zlato od 15.610 EUR do 17.870 EUR
spiderer Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Jsem na ne na zivo moc zvedavej, mohly by byt velmi zajimave, taky jsem ale paralelu s Transoceany nepochopil Bohuzel vsak diky kalibru B01 je zase debilni datum na 4:30 porad stejne divnym fontem, ktery k Breitlingenum proste nepasuje..
Kalifx Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Pro mě je to málo Breitlingovatý. Ale zase to má velkou šanci uspět u milovníků klasickejch, 50. - 80., chronografů.
baza Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Ano je to málo breitlingovatý a hodně retro. Ale je to hezký.
Dali Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Mě se líbí, jenom bych na ně dal řemen. 1
Kalifx Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Mě se líbí, jenom bych na ně dal řemen. Mně se teda ten pletenáč líbí, ale je fakt, že koženej řemen by jim padnul... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
skalis Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Pro mě je to málo Breitlingovatý. Ale zase to má velkou šanci uspět u milovníků klasickejch, 50. - 80., chronografů. Presne, Kalife! Tyhle hodinky, to je ono. Lepsi nez cokoliv od B. (coz ale nikomu nebudu vnucovat), natrhnou triko i Superoceanum Heritage. Jestli to neprestrelili s velikosti (nevite nekdo, kolik?), tak bych je bez uzardeni a hrde nosil na pazoure. Fakt krasny, otazkou je, kolik si za ne reknou...
Kasper Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Jestli to neprestrelili s velikosti (nevite nekdo, kolik?) 43 mm.
Baker Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Ty nozicky pozdra vypadaj hodne dlouhy, jinak jsou pekny.
Kalifx Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Ještě jsem chtěl demonstrovat tu "ztrátu breitlingovatosti". Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Hajek Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2010 to: Kalifx všechno už tady bylo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Kalifx Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 to: Kalifx všechno už tady bylo Však já vím. Jenže ten opovrhovanej Breitling si tak nějak drží svůj styl. Pro mnohé diskutabilní, ale furt je to styl. A tohle je, z mýho pohledu, krok do šedivýho retra.
Hajek Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Retro vzhled určitě, ale pokud budou v kolekci NAVITIMER, tak proč ne ? Tam mi tak pasují nejvíc.
Kasper Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Retro vzhled určitě, ale pokud budou v kolekci NAVITIMER, tak proč ne ? Tam mi tak pasují nejvíc. ono to bude limitka bez klasickej sériovej výroby pravdepodobne...
Kalifx Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 (upraveno) Retro vzhled určitě, ale pokud budou v kolekci NAVITIMER, tak proč ne ? Tam mi tak pasují nejvíc. Hele v pohodě. Určitě si to svý kupce najde. Já mám jenom prostě raději ten klasickej Breitling, pro kterej je třeba charakteristicky výrazná luneta. Stokrát se to tady velebilo, stokrát hanělo. Ale každopádně je to výraznej, charakteristickej prvek. Pro mě to vpravo je Breitling. To vlevo je... cokoli. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 23. října 2010 uživatelem Kalifx
Hajek Odesláno 23. října 2010 Autor Nahlásit Odesláno 23. října 2010 (upraveno) Akorát že ta super luneta půjde brzy do kytek, B01 nasadil nový styl a celá kolekce se mu připůsobila Upraveno 23. října 2010 uživatelem Hajek
Kasper Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 Akorát že ta super luneta půjde brzy do kytek, B01 nasadil nový styl a celá kolekce se mu připůsobila no - pokiaľ mám info, tak tá nová luneta je - zatiaľ - len pre radu Windrider. Čas ukáže, čo bude ďalej ...
tombed Odesláno 23. října 2010 Nahlásit Odesláno 23. října 2010 celkem se mi líbí, ale souhlasím s Kalifixem už není Breitling, je to zaměnitelné s hromadou jiných Breitlingenů
zerrou Odesláno 24. října 2010 Nahlásit Odesláno 24. října 2010 Hele v pohodě. Určitě si to svý kupce najde. Já mám jenom prostě raději ten klasickej Breitling, pro kterej je třeba charakteristicky výrazná luneta. Stokrát se to tady velebilo, stokrát hanělo. Ale každopádně je to výraznej, charakteristickej prvek. Pro mě to vpravo je Breitling. To vlevo je... cokoli. . Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. jednoznacny suhlas!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se