villain83 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Prave jsem dostal kilo flastr za koureni na zastavce,byt nebyla uzavrena(ktera zastavka MHD je?),ale hoch byl slusnej a pokornej,vyhrozoval az dvoulitrem,takze to dopadlo slusne.Prej mam hulit priste vo metr dal.A pozdravil,narozdil od jeho vobtloustlyho kolegy:-)
tenge Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Villain: Bych tě hnal s tim žvárem.. Však kvůli tomu do kavárny nechodím..
gougy Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Villain: Bych tě hnal s tim žvárem.. Však kvůli tomu do kavárny nechodím.. zbývají cukrárny
villain83 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Villain: Bych tě hnal s tim žvárem.. Však kvůli tomu do kavárny nechodím..no jo,ale nikdo jinej tam nebyl,tak sem nikoho nevobtezoval..
Lunochod Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 (upraveno) Prave jsem dostal kilo flastr za koureni na zastavce,byt nebyla uzavrena(ktera zastavka MHD je?),ale hoch byl slusnej a pokornej,vyhrozoval az dvoulitrem,takze to dopadlo slusne.Prej mam hulit priste vo metr dal.A pozdravil,narozdil od jeho vobtloustlyho kolegy:-)Zabiják malejch dětí, pyrát, nepřítel společnosti. pověsit ... Upraveno 12. května 2015 uživatelem Lunochod
j.e.n.i.k.82 Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Potěšilo mě PPL, které mi doručilo moje první automaty.. Nu, což.. Člověk se má radovat i z maličkostí.. :-)
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 12. května 2015 Nahlásit Odesláno 12. května 2015 Potěšilo mě PPL, které mi doručilo moje první automaty.. Nu, což.. Člověk se má radovat i z maličkostí.. :-)tak to nie je malickost - blahozelam!
Filip.J Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Prave jsem dostal kilo flastr za koureni na zastavce,byt nebyla uzavrena(ktera zastavka MHD je?),ale hoch byl slusnej a pokornej,vyhrozoval az dvoulitrem,takze to dopadlo slusne.Prej mam hulit priste vo metr dal.A pozdravil,narozdil od jeho vobtloustlyho kolegy:-)Klasika. Když nějaký hovado takhle fouká smrad pod stříšku, pod kterou chce čekat 10 lidí, tak na ni čuměj z protější strany silnice a radši meří, jestli tam někdo nejede 54. A když o nic nejde, tak jsou ještě za grandy, že tě neosolili na horní hranici...
Ondra.T Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Nevím, jestli potěšilo, ale potěší. Dnes asi něco koupím (Omega).
straspol Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Nevím, jestli potěšilo, ale potěší. Dnes asi něco koupím (Omega). Opelem tady potěšíš leda Manťáka. Nebo že by šlo o hodinky..?
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Opelem tady potěšíš leda Manťáka. Nebo že by šlo o hodinky..?
villain83 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Klasika. Když nějaký hovado takhle fouká smrad pod stříšku, pod kterou chce čekat 10 lidí, tak na ni čuměj z protější strany silnice a radši meří, jestli tam někdo nejede 54. A když o nic nejde, tak jsou ještě za grandy, že tě neosolili na horní hranici...No jo,bylo to docela pozde vecer a nikde nikdo,tak jsem nikoho neotravoval,ale asi potrebovali bodiky,kluci.Muj problem.
j.e.n.i.k.82 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 tak to nie je malickost - blahozelam! Děkuji.. Však ta malá radost je z rychlého doručení.. Z hodinek veliká ;-) Za první den se mi předběhly o 2 vteřiny, takže hned další potěšení..
Roubass Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Že sepořád dokážu něco naučit a napsat test na 1? :-D
Murphy97 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Že sepořád dokážu něco naučit a napsat test na 1? :-DAle to nebylo z Českého jazyka, že? :-)
Roubass Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Ale to nebylo z Českého jazyka, že?:-)Z fyziky, hrubka se vloudila, opravovat už to nebudu .-D
Murphy97 Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 gratuluji, fyziku jsem nikdy nedával....
Roubass Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 gratuluji, fyziku jsem nikdy nedával....Já právě toto pololetí vůbec ne, tak proto taková radost.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Odesláno 13. května 2015 Ale to nebylo z Českého jazyka, že?:-)
Doporučené příspěvky