Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

Prave jsem dostal kilo flastr za koureni na zastavce,byt nebyla uzavrena(ktera zastavka MHD je?),ale hoch byl slusnej a pokornej,vyhrozoval az dvoulitrem,takze to dopadlo slusne.Prej mam hulit priste vo metr dal.A pozdravil,narozdil od jeho vobtloustlyho kolegy:-)

Odesláno (upraveno)

Prave jsem dostal kilo flastr za koureni na zastavce,byt nebyla uzavrena(ktera zastavka MHD je?),ale hoch byl slusnej a pokornej,vyhrozoval az dvoulitrem,takze to dopadlo slusne.Prej mam hulit priste vo metr dal.A pozdravil,narozdil od jeho vobtloustlyho kolegy:-)

Zabiják malejch dětí, pyrát, nepřítel společnosti. pověsit ...   :frusty:

Upraveno uživatelem Lunochod
Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Potěšilo mě PPL, které mi doručilo moje první automaty.. Nu, což.. Člověk se má radovat i z maličkostí.. :-)

tak to nie je malickost - blahozelam! :notworthy:

Odesláno

Klasika. Když nějaký hovado takhle fouká smrad pod stříšku, pod kterou chce čekat 10 lidí, tak na ni čuměj z protější strany silnice a radši meří, jestli tam někdo nejede 54. A když o nic nejde, tak jsou ještě za grandy, že tě neosolili na horní hranici...

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Opelem  tady potěšíš leda Manťáka. Nebo že by šlo o hodinky..?

:lol2:

Odesláno

Klasika. Když nějaký hovado takhle fouká smrad pod stříšku, pod kterou chce čekat 10 lidí, tak na ni čuměj z protější strany silnice a radši meří, jestli tam někdo nejede 54. A když o nic nejde, tak jsou ještě za grandy, že tě neosolili na horní hranici...

No jo,bylo to docela pozde vecer a nikde nikdo,tak jsem nikoho neotravoval,ale asi potrebovali bodiky,kluci.Muj problem.

Odesláno

tak to nie je malickost - blahozelam! :notworthy:

Děkuji.. Však ta malá radost je z rychlého doručení.. Z hodinek veliká ;-) Za první den se mi předběhly o 2 vteřiny, takže hned další potěšení..

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...