JMB Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Hotové magisterské státnice. Tak hurá najít nějakou práci aby bylo na hodinky
Roubass Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Odesláno 20. května 2015 Že bude snad konečně klidný víkend :-)
straspol Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Že bude snad konečně klidný víkend :-)Neboj. Hadičky na hajzlu a u baterií Ti zařídí program až to budeš čekat nejmíň
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 zabavka ala sialeny videoklip Mad Max a mna ako motoristu prekvapilo, ze tam vidim aj ceske auta!
JakubS Odesláno 21. května 2015 Nahlásit Odesláno 21. května 2015 Vstupenka na TŘI SESTRY 30 LET OPEN AIR, teď jen na chvilku zavřu očíčka a ráno valim a do neděle to bude jedna velká radost pod vlivem démona
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 fotil som pani na CD a ona mi poslala pozornost!potesilo,no....tie americke dievcata maju dobru vychovu!:-))
Wanderer Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Chata na Vranove. Prede mnou vikend v klidu a pohode.
gougy Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 fotil som pani na CD a ona mi poslala pozornost!potesilo,no....tie americke dievcata maju dobru vychovu!:-))Ty ses zmínil, že už bys zase chtěl "Účka"? Paráda
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 22. května 2015 Nahlásit Odesláno 22. května 2015 Ty ses zmínil, že už bys zase chtěl "Účka"? Paráda uz ma to dlhsie zaujimalo, a ked som mal moznost si nieco vybrat, tak nejake velke atrakce na moju velku labu a teraz som spokojny....hodi sa to k mojej blaznivej image:-)
laskajefajn Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Potěšil me přistup servisu BMW v HK Brezhrad. Sice hodně lidi na něj nadáva ale musim řict ze me vyhověli po všech strankach za což fakt dekuju. Nebyla to prvni zkušenost. Jsem tam minimalne jednou až dvakrát ročne.
Návštěvník maxigabrielg Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 heheh.....neznasaju ten hnijuci zapad, ale vsetko si hned musia kupit. Auta, motorky, jachty, zradlo no a samozrejme aj jablko. Apple začal nabízet chytré hodinky minulý měsíc. Zájemci si je ale mohou koupit zatím jen v několika luxusních buticích v Tokiu, Los Angeles, Londýně a Paříži nebo v pár autorizovaných obchodech v Číně.To však pro Medvěděva není problém. Také svůj milovaný iPhone, kvůli němuž si u Rusů vysloužil přezdívku ?Ajfončik?, měl ještě dříve, než ho začali v Rusku prodávat.
docent Odesláno 23. května 2015 Nahlásit Odesláno 23. května 2015 Dnešní ceny na bleším trhu v Ostravě, které překonaly i dojmy ze včerejšího koncertu Def Leppard tamtéž. Zjistil jsem, že jsem za posledních 30 let vyhodil nebo věnoval věci za minimálně čtvrt míče. Aspoň teda dle dnešních bleších cen. Spona pionýrského opasku za 600 kč, čínské přesýpačky z roku 2012 za 100 eur jsou toho důkazem. A já se bojím říct si za primky 3 kila.
Duke650 Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Jááárda Kulhavýýý !!!!! Parádní závod
laskajefajn Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 Neskutečně krásný zážítek Vřele doporučuju.
marosh Odesláno 24. května 2015 Nahlásit Odesláno 24. května 2015 A co vás na tom potěšilo? Já myslím to, že tam bylo plno lidiček....
Doporučené příspěvky