Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

zabavka ala sialeny videoklip Mad Max a mna ako motoristu prekvapilo, ze tam vidim aj ceske auta!

Odesláno

Vstupenka na TŘI SESTRY 30 LET OPEN AIR, teď jen na chvilku zavřu očíčka a ráno valim :cheers:

a do neděle to bude jedna velká radost pod vlivem démona :clap:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

fotil som pani na CD a ona mi poslala pozornost!

potesilo,no....

tie americke dievcata maju dobru vychovu!

:-))

post-1887-0-14082400-1432304101_thumb.jpg

Odesláno

fotil som pani na CD a ona mi poslala pozornost!

potesilo,no....

tie americke dievcata maju dobru vychovu!

:-))

Ty ses zmínil, že už bys zase chtěl "Účka"? Paráda :cheers:

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

Ty ses zmínil, že už bys zase chtěl "Účka"? Paráda :cheers:

uz ma to dlhsie zaujimalo, a ked som mal moznost si nieco vybrat, tak nejake velke atrakce na moju velku labu a teraz som spokojny....

hodi sa to k mojej blaznivej image

:-)

Odesláno

Potěšil me přistup servisu BMW v HK Brezhrad. Sice hodně lidi na něj nadáva ale musim řict ze me vyhověli po všech strankach za což fakt dekuju. Nebyla to prvni zkušenost. Jsem tam minimalne jednou až dvakrát ročne.

Návštěvník maxigabrielg
Odesláno

heheh.....

neznasaju ten hnijuci zapad, ale vsetko si hned musia kupit. Auta, motorky, jachty, zradlo no a samozrejme aj jablko.

Apple začal nabízet chytré hodinky minulý měsíc. Zájemci si je ale mohou koupit zatím jen v několika luxusních buticích v Tokiu, Los Angeles, Londýně a Paříži nebo v pár autorizovaných obchodech v Číně.To však pro Medvěděva není problém. Také svůj milovaný iPhone, kvůli němuž si u Rusů vysloužil přezdívku ?Ajfončik?, měl ještě dříve, než ho začali v Rusku prodávat.

Odesláno

Dnešní ceny na bleším trhu v Ostravě, které překonaly i dojmy ze včerejšího koncertu Def Leppard tamtéž. Zjistil jsem, že jsem za posledních 30 let vyhodil nebo věnoval věci za minimálně čtvrt míče. Aspoň teda dle dnešních bleších cen. Spona pionýrského opasku za 600 kč, čínské přesýpačky z roku 2012 za 100 eur jsou toho důkazem. A já se bojím říct si za primky 3 kila.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...